Nou stil de viatza (209)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Violeta, imi pare rau, condoleante!

Zuzi, ca mi-am amintit acum, n.b e noapte buna, :).

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Violeta scumpa, imi pare tare rau! ||Ce scurta e viata unora...pacat! Multumesc pt urari!

Gabrielama, frumoase foc ozele voastre! Mai ales alea cu mascotele sunt GROZAVE! Abia astept sa mai creasca Meris i s-o duc si pe ea. Apropo de mascote, intr-una din zile eram la Mall la Diverta, cautam niste filme. Si cand eram eu mai absorbita de titluri, ma trezesc langa mine cu....Scooby Doo! Mare si mov! Si l-am luat in brate si l-am mangaiat si l-am pupat si i-am vorbit. Dar lu' Scooby-Doo nu lu ala din costum care se hlizea la mine! Of..can-o sa ma maturizez niciodata! Cu unghiile sunt ok, am mai avut extensii si chiar nu ma deranjeaza deloc. Ma simt chiar bine asa!

Zuzilici, cand mai vii in Romania? Ce mai stii de Cami?

Mephala, esti mai bine?

Delia,ce mai citesti?

Mik, tin pumnii mai departe!

Carina, te-am votat!

Gusta, sa faci poze la tort, ok?

Nastad, Dordia, Rolo, si toate celelalte va pup cu drag!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Poftiti la cafeluta, ceai, sucuri!

Mergi la inceput

Buna dimineata Laura, buna dimineata fetelor! Sa aveti o zi minunata!

M-am intristat aseara. A murit Melek Amet, fostul manechin din generatia "mama Zina". La doar 49 de ani. Cancer. Trist. Dumnezeu s-o odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici,
Tzuni ce veste trista, Ce lovituri da viata cateodata.

Va pup pe toate, in special pe cele care va ganditi la mine chiar daca nu intru perioade mari pe net.
Duminica plec in delegatie si promit ca la intoarcere voi fi mai activa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Laura, multam de cafeaua turceasca, buna a fost!
Violeta, condoleante!
Anda, bafta cu stomatoloaga! sa iese cum iti doresti si fara dureri! cat mai tine concursul?
Carmen, arata fain tortul ala!
Eu tocmai am fost pe gratis cu Gabi in Disney, maamaaa ce fain a fost! Gabi faine si pozele si voi!

ma duc sa pregatesc copilul de gradi!
pupici si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Of, tzuni, tocmai am raspuns la topicul tau cu Melek! Cum spuneam si acolo: nu imi vine sa cred! Sincer, mie nu imi prea placea personajul (Dumnezeu sa ma ierte, nu stiu de ce), dar nu pot sa nu ma intristez groaznic la o asemenea veste! Era prea tanara ca sa moara! Nici nu imi vine sa cred; mereu era tonica, plina de viata, hotarata parca sa invinga batranetea si moartea! Foarte trist!

Violeta, condoleante pentru prietena ta! Doamne, ce vesti proaste azi! Cred ca suferi ingrozitor! Imi pare tare rau!

hcclara, cu placere! dar sa sti ca nu imi fac cafea turceasca/ nu imi place/ imi aduc Elita din tara! si cand mi se termina innebunesc!
Hopes, Rolo, Carina, Gusta, Mephala, Gabi, Eftimie, Olo, Zuzi, si restul fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Violeta, condoleante... Cuvintele sunt de prisos... Unul dintre cei mai buni prieteni ai sotului meu a murit acum 1 an si jumatate, la 37 de ani, de cancer. Cand imi aduc aminte de el, mi se pune un nod in gat. Nedrept...

La fel si cu Melek. Dumnezeu sa o odihneasca!

Multumesc de aprecieri la poze. In Disneyland a fost tare frumos, si cum se poate vedea din poze, Mara a fost tare incantata. Cand s-a intalnit cu primele personaje (vedeti pozele cu Pluto, Tiger si Eyeore) era ataaat de fericita si emotionata ca nu mai stia de ea!

Carina, multumesc de reteta! O sa o fac si eu.

Meniu:

Aseara: salata din toate frunzele si crakersi cu branza de capra
1 ora de tae-boo

Azi:

MD: sandwhich cu pateu de pui + ness cu lapte
P: capsuni cu braza de vaci de casa (facuta de mine azi noapte)
C: nu stiu

Ce de vesti triste... uf. Si e asa urat afara.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine.
Intr-adevar nu ma simt foarte bine, am o temere interioara, mai ales cand ma gandesc sa o vad acolo, nemiscata, sa nu am cu cine vorbi. Noi vorbeam foarte multe, am facut scoala primara impreuna, am fost vecine si prietene de la 4-5 ani. Este groaznic. Stiam ca va veni clipa asta (era foarte rau-diabet insulino-dependent de 20 ani, orbise, avea probleme cu picioarele si ultima problema, un sindrom nefrotic; in plus avusese un infarct, iar inima ii mai functiona cam 25%), dar nu am crezut ca asa devreme. Asta este, va trebui sa ma obisnuiesc.

Va las acum, ca nu vreau sa va intristez si pe voi.
Va pup si daca nu mai intru va doresc un week-end cat mai placut.

Mergi la inceput

Intrebare: Meri a mea doarme noaptea neintoarsa. La 9.30 cel tarziu e in pat si pana dimineata doarme butuc. Treaba e ca dimineata ar dormi in nestire. Chiar si acum la 10 fara 5, Meri...doarme. Am incercam s-o trezesc, dar miorlaie. Mi-a intors spatele si a zis "nani-nani". E clar ca vrea sa mai doarma. Bine, azi e si vremea mohorata. Dar face destul de des asa. Cat s-o las sa doarma? Cat vrea ea? Sau s-o trezesc eu? Precizez ca la pranz e in pat la ora 14 si pana la 17 doarme iar. Fara exceptie. E ok atat de mult somn?

(si sora-mea e in zodia Racului, ac Meri. Si la fel dormeaaaaaaaa...in nestire)

Mergi la inceput