Nou stil de viatza (209)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabrielama spune:
Tzuni,
nu vrei sa facem schimb vreo doua zile?? Sa vaz si eu cum e cu un copil dormitor... ca la a mea e invers, ne luptam sa mergem la culcare.
Io zic ca, daca e un copil sanatos, miscator, vesel, istet - ceea ce e - sa o lasi sa doarma. Are ea nevoie de somn mai mult... in fond suntem diferiti, nu?
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
gusta spune:
Neatza.
Incep prin ai spune lui Carmen ca nu fug de serifat dar urmatoarele 3 saptamani o sa fie viata mea o fuga continua.Joi va veni mama aici (surpriza de ziua Marei) si dupa saptamana cealalta vom pleca cu ea in tara(eu ,Mara ,Bert) si sper sa ne intoarcem pana pe 15 de ziua mea.Asa ca imi cer scuze dar cred ca nu am sa pot deschide nici un subiect dupa Anda.De pe 15 iunie daca totul o sa fie bine promit ca deschid subiect si ajut.
Violeta viata nu este nimic.Condoleante si sunt aproape de tine.
Tzuni lasa fata sa doarma ca nu e nimic ,daca vrei unu activ ti-o servesc pe Mara de la 7 e in picioare cu vreau lapte cu iepure.Tzuni fac poze la toate si daca o sa am timp promit ca pun link sa va arat.Iar despre fotomodel fara cuvinte.
Gabriela e ziua Marei si o serbam de 2 ori,vineri si sambata.
Carmen astea sunt mai putin cu fructele de asta zic eu tort cu crema si sper sa fie bun tinand cont ca eu joi seara merg sa o iau pe maicamea si nepoata.O sa fie o nebunie la mine dar sper sa ma descurc.
Anda multumesc de retete bagat la cap si promit ca iti zic ce am facut si arat si dovada.
Claudia si Carmen E v-am pus in lista si numai scapati de mine.
Laura ma bucur ca a iesit pata.
Acuma sa va zic 2 cuvinte de relatia noastra.Bert orgoliosul si-a cerut scuze si a venit ieri acasa cu un buchet de flori ,am discutat si se pare ca ati avut dreptate omul este super stresat si a vazut multe lucruri si acuma vrea sa incercam sa salvam ce a mai ramas din relatia noastra,eu spre ca excursia in romania sa ne apropie.Acuma va scriu voua ca ar trebui sa umblu si eu un pic la orgoliu meu si stiu ca si eu am gresit dar lui nu ii zic ma tin tare pe pozitie.Atata de la mine ,pana joi mai apar printre voi dar dupa mai rarut ca o sa fie nebuneala si sper sa reusesc sa va pun link cu poze de la ziua lui Mara.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata,
Marilena: ma ocup eu de subiect pana cand vei putea sa preiei si tu. Nu ma deranjeaza, mai ales ca motivele tale ma bucura nespus.
Nu prea am timp de scris dar vreau sa va arat ultima noutate de pe blog, de care sunt extrem de mandra .
http://andaoana.blogspot.com/2008/05/black-forest.html
Revin mai tarziu,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
dordia2000 spune:
BUna fetele.
Am intrat, am vazut ca v-a zis sor'mea despre pierderea noastra...asa e... e nedrept dar nu avem ce face. Mie imi pare rau ca nu pot merge la inmormantare...a fost si prietena mea...mai putin dar...era ca sora noastra. Chiar parintilor nostrii li se adresa cu "Mama si Tata"...Am locuit impreuna mult timp...a locuit si cu mine, si cu parintii mei...perioade bune...deci eram oarecum apropiate. Partea proasta este ca eu nu pot sa plang...si sa ma gandesc f. mult la ea ca imi face rau...si tb sa fiu tare pt cel mic. Altfel...cad psihic si imi afecteaza lapticul...si implicit sanatatea si confortul lui bb. Dar...asa vrea D-zeu sa ne dea suferinte anul acesta...o sa le ducem ca nu avem incotro. A fost o persoana buna, a ajutat pe toata lumea fara sa ceara ceva la schimb...Chiar ii spuneam de nenumarate ori ca e "Proasta de buna"...si ca majoritatea isi bat joc de ea si profita de ea. Bineinteles ca ea tot ajuta in stanga si in dreapta...iar cand avea nevoie de ajutor...si slava Domnului ca a avut...toata lumea i-a intors spatele.
Deci...cum spunea si Sis...nu e drept...dar asta e...
VA poop!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
carina spune:
Mi-am amintit ca vroiam sa va rog o chestie, pe fetele din afara: vreau sa imi comand 2 carti de pe Amazaon, dar nu fac delivery in Romania. Cine ar putea sa ajute cu: o adresa de livrare (plata o pot face eu) si apoi sa imi trimita pachetul cu plata la livrare? Daca vi se pare deplasata rugamintea mea, ignorati-o si gasesc eu alta solutie.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Gabrielama spune:
Carina,
eu am comandat carti pe Amazon si le-am primit in Romania fara probleme. Am platit pe net, cu cardul si mi-au sosit cartile cam in 2 saptamani, fara nici o taxa suplimentara.
Gusta, la multi ani pentru Mara! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa! Si bravo pentru Bert! Ai vazut ca s-a rezolvat! Va tin pumnii sa fie bine in Romania; din ce in ce mai bine!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
carina spune:
Gabriela: stiu, dar se pare ca nu toate itemurile pot fi trimise in RO. Cartile pe care vreau sa le comand, nu vor sa le trimita in RO. Am incercat pe amazon.com, de si co.uk si e la fel, din pacate.
mephala30 spune:
salutare, multumesc Laurei pentru ceai.
Tzuni, incet, incet, imi revin.
Despre somnul Mariei ce sa zic: o fi mai somnoroasa, nu stiu daca are vreo legatura cu zodia racului. Si eu sunt rac dar nu pot spune ca-mi place sa dorm mai mult decat altii, .
Violeta, trist....
Marilena, ma bucur sa aud vesti bune, aveai atata nevoie de ele! Ai grija de familia ta si pune-o pe primul plan, e tot ce conteaza...
Vik, ai vazut topicul deschis la generale, ala cu detective service, :))))...o cauta pe proprietara "micutei domnisoare"...are un cont cu 0 mesaje...asta ca tot ii apreciai discretia maxima ...
Anda, foarte frumos, aplauze la scena deschisa, :), e mousse de cioco alba si neagra? Am ghicit? Si jeleu deasupra?
Referitor la serifat, o sa ma mai bag si eu din cand in cand, in functie de timp.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
gusta spune:
Anda te ajut eu.Iti dau adresa si eu vin si in tara si ti le pot trimite.Eu cred ca in olanda stau pana pe 4 iunie asa ca timp ar fi sa le trimita.Hotaraste si eu trimit adresa.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Salve!
Ok, am terminat cu petrecareala si incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca e musai sa tin dieta si sa recuperez timpul pierdut, in care draga mea colega a fost singura.Multumesc, Criscosty ca nu m-ai abandonat, sper sa scap repede de ceva kg si sa ma ierti ca te-am lasat singura doua saptamani.
Tzuni am citit si eu de Melek si nu mi-a venit sa cred ca s-a stins la o varsta atat de frumoasa.Dumnezeu sa o odihneasca!
Si sotul meu e "rac" si doarme mult si bine
Rolo unde pleci in delegatie?
Gusta veniti la Bacau?Daca ajunci prin Piatra Neamt da-mi de stire.Ma bucur pentru vacanta asta, ai sa vezi ca va mai incarcati bateriile si cat sunteti plecati se mai obisnuiesc si cumnatii cu socrul tau
Anda merci pentru link-ul blogului tau.Pierdusem adres de la favorite, odata cu reinstalarea Windows-ului
Vreau si reteta la minunatia postata de tine
Carmen e super tortul ala Daca il faci sa pui si tu poze.
Zuzi ma bucur ca ai reusit sa o faci fericita pe Laura[cu ideea ta.Eu eram sigura ca deja incercase reteta de indepartat pete cu detergent de bucatarie Cum se mai simte soacra ta?Ce face Bella?
Violeta condoleante!N-am pierdut niciodata o prietena si totusi te inteleg ce simti si-ti sunt alaturi.Viata asta e tare dura!