Nou stil de viatza (209)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen am sa fac asa.Joi seara un tort din aluat de pandispan si cu o crema de tiramisu(cu mascarpone si frisca) si deasupra am sa pun ciocolata alba,frisca si ceva ornamente.M-am gandit ca asa poate o sa le placa la copii.Iar al 2 care il fac vineri seara o sa fie tot asa un blat de pandispan dar cu o crema de ciocolata ,iar rulada o fac cum a scris Anda si pun in ea compozitie de tiramisu.La prajituri mai fac saratele si ma gandeam la un salam de biscuiti si cam atata.Ai alta idee de tort?

Gabriela frumoase poze si se vede ca v-ati distrat.

Vikinga reclama e super enervanta si chiar am vazut ca au fost menbri care au scris despre asta dar nu s-a luat nici o atitudine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Of, am scris un mesaj si nu stiu ce s-a intamplat...

Vikinga, multumim de aprecieri! Au mai construit un parc, langa Disneyland, intrarea chiar acolo, se numeste Disney Studio,nu e prea mare si acolo au Cars, Nemo, Aladin si un train-trip prin lumea "cum se fac filmele", dragut tare. Nu au Polar Expres... Noi am stat chiar la hotelul Disney, cel de la intrarea in parc - iti dau toate detaliile de pret pe PM.

Tzuni, Aladin era ocupat cu Yasmin, dar m-au intrebat alti printi de tine... Cum te descurci cu unghiile? Am avut si eu (in tinerete...) si nu prea ma descurcam.

Zuzilici, iti doresc multa rabdare cu soacra ta...

Carina, ma ajuti te rog cu ceva? In retetele tale, unul dintre ingrediente se numeste "sos de mere" si inlocuieste uleiul/untul. Cum faci acest sos?

Gusta, iarta-ma, cred ca am sarit ceva; ai o petrecere?

Delidana, felicitari pentru sport si mers pe jos! Pana la urma asta este "cheia succesului". Ti-am ramas datoare cu un raspuns - nu stiu cum e cu bogatia, nu stiu daca o femeie poate fi prea bogata, dar cred ca intr-adevar poate sa fie prea slaba!

Laura, cum te mai simti?

Meniu de ieri pana azi:

Ieri:

MD: sandwich cu branza
P: 2 linguri de musaca (mai mult carnea) + salata
Gustare: pentru ca am mancat prea putin la pranz, pe la 4 muream de foame, asa ca am mancat 3 bucati pui Shanghai
C: am gatit si am mancat: salata de rosii + 2 chiftelute dietetice (35% carne de vitel, 65% legume, coapte pe hartie de copt, fara pic de ulei).

Din pacate, de oboseala, m-a apucat o disperare de dulce si am mancat 2 bucatele de cioco + 1 bucata placinta cu mere (facuta de mine, si aia dietetica).

Azi:

MD - sandwhich cu branza/cappucino
P - 4 bucati surimi + salata/ o felie mica tort de biscuiti
C - sper, capsuni si cirese + 1 ora de tae-bo

Nu stiu despre ce reclama vorbiti, caci eu nu vad niciuna...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bonjour!
Dupa furtuna de azi noapte, in sfarsit vad si eu soare in fereastra mea
Nu va speriati, n-am patit nimic, dar sunt super obosita de ieri de la petrecerea de botez (fara dans) si de la febra musculara pe care am facut-o din cauza ca a avut de spus multe povesti de viata in timp ce finutul imi rupea mainile
Gusta multumesc pentru ID.Te-am trecut in lista mea si daca simti nevoia sa vorbim si sunt online, sunt disponibila "vecina".
Ma bucur ca situatia din familie s-a mai detensionat si poate cu ocazia zilei fetitei, sa comunicati mai mult si sa va reglati neintelegerile
Laura imi pare rau pentru bluza ta.Cina n-a patit-o?
Incearca Vanish, daca gasesti pe colo.
Anda mult curaj, ai ceva de munca la , dar e bine ca nu te lasi si rezolvi situatia la timp.Sa speram ca termini repede, ca sa fie suferinta si deranjul de scurta durata
Vikinga si eu sunt nemultumita de reclama asta bagacioasa, desi produsul e cel mai cel din categorie.
Nu putem deschide un subiect de protest ca sa vada si administratorii cat de multe suntem cele nemultumite de deranjul creat de reclama?
Gabriela sunt fara cuvinte.Mi-au placut enorm pozele.Si cred ca ati venit super incantati inapoi.Bravo!Asteptam si impresiile.
Carmen imi pare rau ca dupa atatia ani vrei sa renunti la "sefie" si sper ca fetele se vor ridica la inaltimea asteptarilor tale.Eu le-as ajuta cu drag, dar nu ma pricep deloc la chestii de astea.Daca cineva isi pierde putin timp explicandu-mi, sunt dornica sa invat si sa va ajut atat cat pot.
Respectul nostru pentru tot ce ai facut in acesti multi ani in care am adunat peste 200 capitole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Am fost la farmacie si am luat:
1. multivitamine (efervescente)
2. fer
3. ulei de ficat de morun
4. crom (c-am auzit la voi ca taie pofta de dulce - ma pregatesc pt aniversarea de sambata aviatoare... :) )

Mai ramane concediul medical sa ma odihnesc un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, suna bine ce vei pregati, io vreau sa fac www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18953/Tort-Sah/" target="_blank">tortul asta, sau ceva cu frisca si fructe. Neaparat cu fructe, mi se pare mai digerabil tortul, mai ales pentru copii.

Gabi, frumoase poze.

Eftimie, multumesc pentru cuvintele frumoase.
Poate vei prinde si tu curaj cand vei vedea ce bine se vor descurca viitoarele serife.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by tlaura

Sunt suparaaaaaaataaaaaaa!!!!!!!! nu mi-a iesit pataaaaa de pe bluza!
Acum am fost pe balcon sa verific, bluza e aproape uscata dar pata e acolo! Imi vine sa mor! Am sa cer ajutor aici pe forum la lectii on line!
Laura, mama lui Andrei

Poze

Draga mea nu te mai lamenta degeaba si fa ce-ti zice Zuzica. Uda doar partea unde e pata si pune pe ea detergent de vase. Va trebui sa freci un pic locul insa. Sper sa nu fie prea "sensibila" fina bluza ta si s-o poti freca la mana. Dupa clateste bine si las-o la uscat. Daca nu iese pata, sa nu-mi zici mie pe numa.
Hai succes si sanatate!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Creme aperitiv:
1. cream cheese (gen philadelphia)+ marar+ceapa verde taiata marunt+sare si piper
2. cream cheese+ sare, piper+ ciuperci maruntite bine si calite (preferabil champignon proaspete)
3. o cutie de ton + 1 lg de ricota+1 lg de zeama de lamaie+o lgt de mustar+o lingurita de capere
Mai scriu mai tarziu,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Gabriela: eu imi fac de obicei cam dintr-un kg de mere ca sa nu trebuiasca sa il fac de fiecare data cand am nevoie si il tin in borcanase la frigider. Folosesc mere golden, le curat de coaja, le tai in 4 si le pun la fiert (fara nimic). Cand sunt fierte, le scurgi bine de tot, le pui in blender si voila ai sos de mere. Nu trebuie adaugat nimic la sos pentru ca trebuie pastrat cat mai neutru ca si gust - e nevoie doar de moist din partea lui, a sosului.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by tlaura

Sunt suparaaaaaaataaaaaaa!!!!!!!! nu mi-a iesit pataaaaa de pe bluza!
Acum am fost pe balcon sa verific, bluza e aproape uscata dar pata e acolo! Imi vine sa mor! Am sa cer ajutor aici pe forum la lectii on line!
Laura, mama lui Andrei

Poze

Draga mea nu te mai lamenta degeaba si fa ce-ti zice Zuzica. Uda doar partea unde e pata si pune pe ea detergent de vase. Va trebui sa freci un pic locul insa. Sper sa nu fie prea "sensibila" fina bluza ta si s-o poti freca la mana. Dupa clateste bine si las-o la uscat. Daca nu iese pata, sa nu-mi zici mie pe numa.
Hai succes si sanatate!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Ai noroc de data asta: o sa-ti spun tot Zuzi!
Ai dreptate; a fost singurul mod de a scoate pata! Acum sunt fericita!
Atata am intrat sa va spun! Multumesc tuturor care ati sarit cu un sfat! va pup pe toate! (Nu stiu de ce nu imi merg iconurile)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Nu zabovesc mult, pentru ca sunt foarte trista: azi mi-a murit cea mai buna prietena (pot spune ca am fost ca doua surori). In august implinea 38 ani. Inca sunt socata. Este adevarat ca era foarte bolnava, dar ma gandesc ca nu este drept.

Maine plec la inmormantare (un sat pe langa Curtea de Arges). Inmormantarea are loc sambata.

Pentru Tzuni La Multi Ani! cu sanatate, fericire si noroc! Pentru 24 mai .

Va pup ca ma duc sa ma asez un pic in pat. Sunt franta (psihic, in principal)

Mergi la inceput