Nou stil de viatza (209)
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
Cris, sanatate si ai grija de tine!
nu pot edita lista, sa fac modificarile in ea...nu stiu de ce. Incerc maine.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
CRISCOSTY spune:
Nu pot dormi din cauza durerilor
Anky nu este din cauza dietelor....migrenele le-am capatat de pe urma unui accident petrecut acum cativa ani. Nu am mai avut probleme de ceva timp, dar probabil agiatia si stresul sunt de vina. Merg sa-mi dea tratament si sa vedem ca mai zice doctora, dar tot am emotii Merci ptr. urari!
Crys si Dany
hcclara spune:
Fetelor, va multumesc de urari, m-ati facut sa ma simt tare mandra de mine!!!
Crys, multa sanatate, stiu ca migrenele sunt tare aiurea, se tot vaita o vecina si zice ca o tin cateva zile! sper sa isi faca medicamentatia efectul la tine si sa-ti treaca rapid!
Zuzi, of, mai mana rupta a lipsit! sanatate soacrei si sa se puna repede pe propriile picioare!!!
pupici si noapte buna!
CRISCOSTY spune:
Claudia pai sa fii mandra ca ai de ce Da, sunt tare aiurea migrenele...si pe mine ma tineau zile si chiar saptamani. Doctora mi-a zis sa fiu fericita ca am numai migrene ca urmare a accidentul pe care l-am avut...eu i-am zis ca am capul tare Sper ca de data asta sa treaca mai repede.
Gata, ma bag in pat sa stau linistita si sa-si faca medicamentul efectul.
Noapte buna!
Crys si Dany
mephala30 spune:
neatza buna, , ceai, poftiti de serviti. Am avut o noapte cam scurta, doar 3 ore de somn, in rest l-am pazit pe micut, a facut iar febra si tremura din tot corpul..., asta dupa ce ieri s-a simtit bine.
In fine, nu ma bagati in seama...
ne pregatim sa mergem cu Iustin la gradi, vad ca afara ploua si e intunecat, brrrrr!
La multi ani Gety!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
tlaura spune:
'Neata Mephala! Multumim de ceai!
Imi pare rau ca cel mic nu se simte bine; of, ce nasol e! Ii doresc multa sanatate, si tie multa rabdare si putere!
Fetelor, ieri mi-a cazut netul si nu am mai putut intra; a mai mers cateva minute la un moment dat, nu am putut scrie atunci, dupa care nu si-a mai revenit! Bine ca merge acum!
pentru cei doi sarbatoriti: ANAIS de olo, si GETY!
sa fiti sanatoase, fericte si sa vi se implineasca toate visele!
dordia2000 spune:
'Neatza fetele...
Martea viitoare sper sa aterizez si eu la raport....dar asa doar pt "pisic" pt ca...am mancat mai sanatos si am redus drastic dulciurile si painea. Am mancat branzica cu rosii si castraveti, ciorbitza...iar ieri am facut o fripturica de manzat la tava...pe care o mananc cu salata. Aseara am papat niste spaghete...foarte bune...ca nu am rezistat...dar avand in vedere ca peste zi mancasem o branzica fagaras...siceva branzica cu rosii...multe lichide...si o banana si niste capsuni....am zis ca e ok.
Nu vreau nici sa compromit lapticul dar vreau sa si slabesc...ca vad ca de cand am iesit din spital...mancand de toate pt toti...nu m-am ingrasat deloc...asa ca...poate voi slabi un pic.
Azi merg sa-i fac vaccinul lui Stefan de 2.5 ani...deci...revin mai pe seara ca apoi merg cu copilasii la plimbarica.
Va poop pe toate!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Delidana spune:
'Neata dragelor,
Gety!!
Am linga mine o caserola plina cu fructe, capsuni si caise, din care mai maninc in timp ce va citesc.
Carmen, imi pare rau ca cel mic e bolnavior, sper sa nu fie decit ceva trecator.
Gusta, cum te mai simti azi?
Eu ma simt ceva mai bine, ieri am fost tare ametita...
Violeta, uite www.tnb.ro/index.php?page=agentia" target="_blank">AICI un link cu nr de telefon unde poti afla ce se joaca si cind.
Crys, un sa treaca durerile de cap.
Claudia, sa inteleg ca ti-ai atins tinta?
Mik, Puskin, Rolo, Ioana, Roxa, Tzuni,
Va pup pe toate.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tlaura spune:
'Neata fetelor!
Cum spuneam, ieri nu am avut net, so, dau azi raportul: 55 kg, adica -500 gr. De fapt am 54.9 , dar declar oficial 55.
Nu stiu unde s-au dus 600 de grame, ca nu am tinut cine stie ce, dar... bine ca s-au dus!
Dupa cum vezi, draga mea Hopes, incerc sa salvez ceva din onoarea echipei! Tu ai salvat saptamana trecuta!
Anda, imi pare rau prin ce treci! Esti mai bine azi?
Gusta, tu cum te mai simti?
Zuzi, zau, ca mare rabdare si putere iti trebuie cu soacra ta! Eu ii doresc multa sanatate, sa se fac bine cat mai repede si sa scapati si voi de chin!
Crys, multa sanatate!
Mephala, tu cum mai esti? sanatate multa tie si puiului!
Delidana, Violeta, Dordia, Tzuni, Hcclara, Anky, Eftimie, Sabina, Alina, va pup pe toate dragelor!