Nou stil de viatza (209)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ma simt din ce in ce mai rau,tusa imi da mari probleme,in momentul in care tusesc parca iese tot din mine.Mami ajunge joi seara si deja am ceva emoti cu drumul.Vineri am 5 copii la petrecere si la unii nu raman parinti dar eu sper sa fac fata.Iar sambata am 15 persoane sper sa reusesc fac totul bine,plus ca trebuie sa fac o prajitura pentru Bert la munca si ceva sa duca la niste prieteni care nu vin.Da cum eu sunt fata mare ma descurc daca nu asta e.

Anda nu a venit nici un pachet inca,cum ajunge te anunt sa nu iti faci griji.

Ma duc sa va citesc din urma si dupa va mai scriu ceva .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gata citit.Nu sunteti pre vorbarete.

Hope petrecerea e saptamana asta vineri si sambata.

Carmen nasol cu nedormitul ,numai ca eu nu am dormit din cauza tusei si dimineata cand imi era mai bine a venit Mara ca vrea sa vada tv asa ca pauza somn da recuperez eu la anu.

Delia asa un test mi-as face si eu sa vad in ce situatie sunt.

Tzuni ieri nu ai mai aparut.

Cuscra multa sanatate si sper sa nu fie nimic serios.

Claudia felicitari de targetul atins.

Anky te intrebasem ceva,da nu e nimic important.

Laura si mie imi mai pica asa netu .

Carmen E sunt cu ochi pe tine ce faci.

Zuzulici nici nu stiu cum mai poti asa ,eu m-am mai debarasat si am pus alte lucruri inaintea socrului plus ca multe le iau asa cum sunt si nu ma mai complic.

Va rog rugativa sa fie vineri frumos ca ce ma fac eu cu 5 copii in casa.

Mai sunt in zona ca dupa ma duc la piata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

La multi ani Gety.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,sorry,imi scapase intrebarea,am mers sa citesc din urma.
Pina la Cluj fac intr-e 20 si 23 de ore,depinde de cite ori ma opresc si de cit timp pierd pe unde ma opresc.In cazul in care conducem in doi,ajungem si mai repede ,sau in cazul in care merg singura fara copii(cam 18 ore).

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Marilena: nu imi fac griji. Sunt nerabdatoare, dar atat. Imi pare rau ca te simti asa rau si sper sa te faci repede bine sa te poti bucura pe deplin de mama ta, de petrecerea Marei.
Gety: La multi ani! Poate mai treci pe la noi.
Laura: ma doare inca locul extractiei, dar suportabil. In schimb imi creste morcovul legat de interventia de sambata dimineata. Imi e din ce in ce mai groaza de ea.
Carmen: daca nu reusesti sa modifici o fac eu cand deschid capitol nou. Imi pare rau ca aveti problemute iar.
Delia: mersi de sugestii. Esti o draguta.
Meniul de azi:
150 g de capsuni+150 g de cantalup si o bucatica de cheescake tiramisu
coltunasi chinezesti fierti cu sos de soia si chili (e prima oara cand fac, dar sunt o minunatie si au aprox 40 cal/ bucata)
Diseara inca nu stiu ce mananc, ca nu stiu daca suntem doar noi doua acasa sau scapa si sotul de clienti. Ma mai gandesc si revin.
Va pupic pe toate si revin pe la pranz sa vad daca e de deschis nou capitol. Sa nu il umpleti pe asta pana la 13 ca am meeting pana atunci.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Multumesc Anky si mai am o intrebare ce taxe platesti pe drum cand pleci cu masina din Olanda ca sa stiu ce am de facut ca pe cine am intrebat fiecare zice altceva si eu chiar numai stiu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Anda eu ma feresc sa vorbesc despre stomatolog ca la mine in gura e dezastru da am zis pana nu ma da durerea afara din casa nu ma duc.Cand ma urc pe scaunul de la stomatolog nu iti zic ce placere am.Eu tin pumni stransi.

Violeta cat te-a costat masina ca sa vedem ce zice Tzuni cu a ei.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by gusta

Multumesc Anky si mai am o intrebare ce taxe platesti pe drum cand pleci cu masina din Olanda ca sa stiu ce am de facut ca pe cine am intrebat fiecare zice altceva si eu chiar numai stiu.

Marilena si Mara Augusta

Taxe de drum platesti in Austria,Ungaria si rovigneta in Romania.Vignetele trebuiesc cumparate imediat de cum intrii in tarile respective de la benzinarii,sau in Ungaria sint niste gherete de unde poti cumpara vigneta(imediat cum intrii in Ungaria).

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Anky iti multumesc mult de tot ca e prima data cand plecam cu masina si Bert are emoti si eu incer sa ii explic si el e cam olandez ,dar acuma stiind sigur de la tine m-am mai linistit.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput