Nou stil de viatza (209)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu sunt extrem de prinsa cu saptamanamuzicii contemporante. Am stat azi 5 ore la un simpozion si seara ma duc la concert:))
dar e bine,m ca nu stau in frigider, si d=se cunoastee.
Azi dimineata aveam putin peste 67.5.
Nu stiu cum sa raportez, 68 sau 67.5....sau o medie, loL.
N-am cantar digital.

azi am mancat asa: dimneata aiurea de tot, o portaocala si o cafea cu lapte, dar efectoiv nu intra nimic.
La pranz sandwich cu somon , salata verde si lamaie, de la snack attack, cica 232 calorii.
acum am terminat piept de pui su doua rosii (n-am luat decat o gurita de orez)

seara sper sa ma multumesc cu un iaurt, pe care il mananc de obicei cu migdale , stafide si scortisoara
inainte de concertul de la ora 19 o sa mananc pe drum un mar.

Anda, sanatate! sa rezolvi cu dintii cat mai lin!
Carmen, si voua, sa va vindecati repoede de tot.

ieri m-am intalnit cu tzuni si Meri la magazin
Tzuni, sincer, arati f bine, esti frumoasa foc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si multumesc de cafea.

Mephala pentru rapiort stagnare. Recunosc ca n-am schimbat inca bateriade ca cantar dar sper sa nu fiu pre departe de adevar.

Tlaura o zi buna iti doresc.

ANAIS. Olo sa-ti traiasca fata sanatoasa, norocoasa si voioasa toata viata. Petrecere frumoasa, distractie maxima si cadouri pe masura.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anda multumesc la fel si tie si mulat bafta cu dantura.
ElenaC multumesc frumos de intrebari. Colac peste pupaza soacra-mi i s-a damblagit si mana care-o mai avea buna (stanga). Nu stiu ce-a patit la ea dar se tot vaita c-o doare si azi era umflata ca o gogoasa (incheietura). L-am trimis pe barbata-meu cu ea la . Parca vad ca i-o pune in ghips si o s-o hranim noi mai rau ca pe Isabella. Dreapta si-a revenit dar nu prea bine. In rest a inceput sa mearga singura dar nu stie ce face. Adica este exact ca ce-i mici carora le dai drumu sa mearga si-o fac in virtutea inertiei. Cand isi pierd echilibrul cad ca bobocii de rata. Asa si ea. Merge fara sa constientizeze ce face de fapt. Trebuie sa-i fim in preajma cand pleaca la plimbare.

Hopes mersi de banc.

Tzuni nu te-ai trezit inca? Gusta?

Am inteles ca voi faceti deja plaja pe-acolo prin Europa? La noi erau azi dimineatza 4 grade . Brrr!

MamicaDulce zau asa de ce te-ai suparat pe noi?

Vik spunea-i c-ai s-o suni pe Anca. Stii ceva noutati depsre ea? E ok? Are Marc vreo problema? Hai, please spune-ne cate ceva daca stii.

revin.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Aoleu! s-a facut deja seara!!! Cand a zburat timpul???
Raport: 67.6. (am papat tort in WE c-am serbat-o pe Pisu-Titamisu impreuna cu bunicii). Saptamana viitoare raportul o sa fie DEZASTRU! C-o serbam sambata asta pe Pisu-Tiramisu impreuna cu familia, prietenii si colegele ei de clasa. Sper sa fie vreme buna c-am programat picnic. Deocamdata se anuntza furtuni.
Eu am inceput cura cu ulei de peste, fier si vitamine. Parca-parca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna seara tuturor,

Olo, scot , pai e frumos? Halal echipa sintem noi, azi am calcat si eu pe alaturi cu o inghetatica, dar mi-am scos pirleala mergind mult pe jos. De fapt nici nu stiu de ce mai am abonament la ratb.
Cura de care zici e de slabit sau de revigorare a organismului?
Mi-ar trebui si mie ceva sa am mai multa energie dar nu vreau pastile.

Hopes, "analizele" de care povesteam le-am facut intr-o farmacie SensiBlu, gratis.

Zuzi , imi pare rau de soacra ta dar poate isi revine macar cu mersul...

Anda, nu pot decit sa-mi inchipui ce mult suferi cu dantura. Vad ca esti pe drumul cel bun si iei masuri ca sa-ti revii la normal in privinta asta. Sugestii de mincaruri: supa crema de zarzavaturi (dovlecel, morcov, cartof - toate fierte si pasate) mincata cu crutoane; orez cu lapte de soia si scortisoara, paste fierte cu nuca macinata.

Carmen, ai fost ocupata azi?

Tzuniiiiiii!!!

Gusta, Anky, Sabina, Crys,

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Raport: stagnare

ANAIS, La Multi Ani! OLO sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si plina de noroc!

Delia . O sa merg si eu sa vad piesa (nu stiu cand), dar cat de curand, ca se termina stagiunea. Apropo, ai idee cand?

Azi mi-am luat masina, partial reparata. Mai am de facut la ea, una alta, dar mai las ceva timp, ca sa nu se simta la buzunar prea rau.

Pup toate fetele: Tzuni, Zuzilici, Carmen (mephala), Carmen (eftimie), Gusta, criscosty, Tlaura, Hopes, Rolo, Olo, Gabrielama, Carina, Anky si toate celelalte fete (daca am uitat pe cineva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am spus ca revin cu meniul:
D -cafea si mai tarziu iaurt cu cereale
P -oua prajite + spanac (cu putina ceapa, ulei si hrean)
c -2pulpe(fara piele) facute pe gratar la cuptor + salata verde cu rosii si ceapa
H2O -cca 3l si GATA PE AZI!

Si eu ma intreb ce-o fi cu Mamica dulce.Oare are probleme?Sau ne-a abandonat?
Tumpi, Liris, Doroty, An=K nici de voi nu mai stim aproape nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, da, destul de ocupata...m-am hotarat sa aloc mai putin timp forumului, .

Olo, nu ti-au placut urarile noastre?
Nu stiu de ce, poate ca asa e firesc, ma asteptam la un "multumesc fetelor"....

Claudia, felicitari pentru schimbarea categoriei. Bafta multa, sa te mentii la greutatea dorita, .

meniul:
-o banana
-urda cu castraveti si rosii
-peste cu lamaie
-cirese

multumim pentru urarile de sanatate, suntem mai bine.
o seara frumoasa!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Mi-a fost dor de voi si imi cer scuze ca am disparut asa...trec printr-o perioada tare grea dar e bine sa stiu ca va ganditi la mine Maine ma duc la medic, nu ma simt deloc bine, mi-au revenit migrenele si am niste ameteli cumplite. Sa-mi tineti pumnii.
Olo la multi ani fetitei, sa fie sanatoasa si norocoasa.
Carmen insanatosire grabnica tie si baietilor
Carmen E colega...ma bucur ca esti iar pe baricade.
Cuscra ma bucur din suflet ca totul este bine intre voi si sper ca vizita in Romania sa va aduca linistea de care aveti nevoie
Violeta,Dordia imi pare rau ptr. pierderea suferita, stiu cum este, este f. greu. Eu nici acum nu pot accepta ca prietena mea nu mai este...
Anda imi pare rau de problemele stomatologice...sper sa treaca cat mai repede.
Claudia te felicit ca ti-ai atins telul...bravo tie

Raport...stagnare.

Merg la culcare, sunt franta de oboseala si maine am o zi grea. Va pup pe toate

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Crys,ai grija de tine.Daca mai urmezi diete drastice ia supliment de vitamine si minerale.Sper sa nu ti se traga totusi de la dieta.Sanatate multa!

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput