Concurs de 1 iunie de la Tarafashion.ro !
Raspunsuri - Pagina 3
rrstuning spune:
1.Am cumparat de pe site de mai multe ori.Cel mai mult mi-au fost de folos hainele pt. gravide, in conditiile in care in magazine nu gaseam mare lucru.Ca minus-cred ca ar mai trebui lucrat la diversitate.
2.O portie mare de joaca.
gabi_fer spune:
Imi plac produsele de dama, sunt destul de diversificate si f acceptabile ca pret insa la hainutele de copii cred ca trebuie lucrat mai mult.
Baietelul meu de 1 Iunie cred ca si-ar dori o zi plina de jocuri si jucari alaturi de mamai si tati si copilasii din parc.
tdj31 spune:
Ne-am uitat impreuna cu baietelul meu de 2 ani jumatate pe site si am vazut hainute dragute pentru el,i-au placut si cred ca vom cumpara chiar daca nu vom castiga.Nu am cumparat niciodata haine on-line,dar sunt convinsa ca sunt exact asa cum sunt descrise.Copilul meu nu e atat de mare sa spuna ce doreste de 1 iunie,dar i-am cumparat o masina ,un costum si o carte,iar sambata suntem invitati la o petrecere pt copii,sigur ii va placea.
Consider sa site-ul este profesional,ideea cu voucherul cadou este excelenta, la fel si voucherul-discount,imi plce ca produsele sunt bine structurate,exista motoare de cautare,insa mai multa publicitate nu strica,precum si diversificarea gamei pentru copii,nou nascuti,accesorii,incaltaminte,daca se poate marochinarie,deco,jucarii.
As mai propune:
-Publicitate clasica in revistele de specialitate pentru femei, barbati si adolescenti, publicitate radio la statiile de mare audienta.
-Newslettere pentru clienti, (sa fie la un interval optim trimise, scurte, concise, clare, exacte si la subiect!)
-Fidelizarea si aprecierea clentilor-unici si repetitivi-prin captarea atentie cu ocazia diferitelor sarbatori si evenimente, prin trimiterea de felicitari electronice.
-Organizarea de concursuri si tombole pentru clienti fideli.
-Studierea tendintelor si anticiparea nevoilor clientilor.
-Studierea concurentei
Felicitari si succes !
elyanne spune:
Ce parere ai despre tarafashion.ro,ce ai mai dori sa gasesti pe site?
Depre hainele pe care le-am luat (doar de gravida) ma o parere foarte buna.
Masurile se potrivesc, calitate buna... si nu sunt hainele alea "hidoase" de gravida... Mai exista si in alte magazine haine dragute de burtoase dar muuuult mai scumpe.
Despre site in general... greu de parcurs... mi s-a parut mult mai simplu prima varianta... ce de acum 2 ani...
Daca mai merge si netu prost, te lasa nervii...
Ce isi doreste copilul tau de 1 iunie?
Fii'mea ca deobicei isi doreste jucarii... sau acoarele, plastilina... etc. Hainele nu prea o intereseaza, inca. Alea oricum i le cumparam, deci de ce sa ceara haine...
Baietii inca n-au inceput inca sa ne zica ce vor... dar ei se joaca cu sticle de platic, masuri de detergent... scapam lejer...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
lorellay spune:
Unde sunt castigatorii?
Lorellay 14+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Ada_S spune:
Si eu sunt curioasa, cand aflam cine a castigat?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada31+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2
AMR 8 saptamani
lorellay spune:
Mult dureaza...deja suntem in 3.06...si nici macar nu au fost multe raspunsuri?
A fost cumva tzeapa?
Lorellay 14+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
MIRCLAU spune:
si eu sunt curioasa cine a castigat,chiar nu ne poate spune nimeni?
MIRELA mami de andreas nazdravan
desprecopii spune:
dragii mei,
Colegii de la Tarafashion mi=au trimis urmatorul mesaj.
------------
***Buna ziua,
Am ales o castigatoare pentru concursul nostru de pe forumul dumneavoastra :
joxy
<http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=3252>*
Trimis la: - 21/05/2008 : 18:58:01
Am ales-o pentru ca ne-a dat niste sfaturi foarte bune vis a vis de ce trebuie sa facem cu site-ul nostru.
O anuntati dumneavoatra.
Va multumim,
Corina Cica-designer Tarafashion.
------------------------------
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
CorinaTara spune:
Buna ziua,
Nu, a fost teapa, stati linistita doamna.
Am ales o castigatoare, este vorba de JOXY, care a postat pe prima pagina, in data de 21/05/2008.
Am ales-o pe Joxy, pentru ca ne-a dat niste sfaturi foarte bune, la care vom lucra.
Va multumim pentru mesaje.
Corina-Tarafashion