Concurs de 1 iunie de la Tarafashion.ro !
Raspunsuri - Pagina 2
LiliaToma spune:
1. - Mi se pare un pic incomod de vizionat produsele. Ca exemplu, iau pe moment doar sectiunea: Femei » Rochii », unde e o lista luunga cu coduri care nu spun nimic. E buna ideea cu vederea rochiei in capul listei cand apropii cursorul de cod, dar de pe la jumatate in jos, deja capul listei nu se vede si e nevoie ca la fiecare rochie sa dai click, sa ridici cursorul in sus ca sa vezi ce rochie e sub codul ala, sa inchizi daca ai marita poza si iar sa dai in jos pana la codul la care ai ramas. Mi s-a parut super incomod si am renuntat la un moment dat, desi eram chiar curioasa.
- cred ca am putea sa ne dam seama mai usor de produse daca ar fi pe niste modele
2 O casuta de plastic cu acoperis rosu
rakastan2003 spune:
Pai cum mai zicea o mamica oferta pentru copii de 2 ani sau sub doi ani nu este prea generoasa.E un pic suparator sa vezi categoria pijama sau body sau sac de dormit sa dai click sa astepti sa se incarce si nici un produs.
Eu am aflat de tarafasion de la o prietena.Imi place super tare cum se imbraca, asa mai deocheat si mi-a zis ca de pe net si mi-a dat site-ul.Oricum fiind mamica nici nu am fost prea atenta la haine pentru mine ....am cautat doar pentru bebica(pantaloni bluze bodiuri pijamale saci de dormit).
Puiul meu este mare cantaret.Are tot ce-si poate dori un copilas dar nu i-ar lipsi un intrument muzical in plus.Are pian fischer and price second, chitara noua, cutiuta muzicala, fluier, doua xilofoane etc.Ii place sa cante la orice si sa danseze pe orice.Insa mi-ar place sa-mi permit sa-i cupar o orga frumoasa adaptata varstei sau o jucarie mare cu note muzicale orice pian sau derivat adaptat pt copii. Ca sa nu ne mai cante dimineata la pranz si seara tot la acelasi pian fischer and price pe care-l are de la 4 luni(acum are un an si 4 luni).Anyway cu 2 milioane in mana cred ca as renunta la visat si i-as lua doar scutece si mancare...ca nu sedem prea bine financiar.
dulcetica spune:
1.Eu nu stiam de tarafashion si imi pareti in regula,cel putin la categoria pret.La prima vizionare chiar am vazut citeva dragute.
2.Jucarii,multe.Hainele nu-l pasioneza in calitate de cadou,in schimb cind il imbrac are o opinie in acest sens.
crinuta spune:
Site-ul e ok, preturile nu mereu sunt justificate.
La capitolul diversitate se poate lucra.
Sunt modele foarte faine, iar altele nu prea.
La produsele pentru copii nu stati prea bine, iar preturile sunt iar exagerat de mari in anumite situatii.
Ar trebui sa iasa in evidenta promotiile, iar pentru cei care cumpara des, sa existe anumite discount-uri.
Copilul meu isi doreste cam asa: trenulet Thomas cu aburi si un castel.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Qamar spune:
- mie Tara mi-a dat ocazia sa pot spune ca mi-am comandat (aproape) orice de pe internet, deci inclusiv haine- si, mare minune, ce mi-am comandat mi s-a si potrivit. La site ar mai fi de lucrat, uneori e destul de greoi de navigat si unele meniuri te duc inapoi in homepage. Mi-ar placea sa gasesc mai multe hainute pt copii si, de ce nu, si pentru barbati!
- Bia si-ar dori de 1 iunie multa, multa joaca si distractie cu mami, daddy si copii
ursupolar spune:
1.am comandat de la tarafashion o pereche de pantaloni pentru gravide pe care-i port si acum in luna a 8-a.sunt foarte multumita de ei .sunt practici si foarte comozi iar pretul e rezonabil in comparatie cu ce am vazut prin oras.de ce nu aveti mai multe articole si pentru barbati?
2.fetita mea,Petra si-ar dori ca ziua de 1 iunie sa si-o petreaca impreuna cu mami si cu tati
robert77 spune:
1. ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult e ca nu au hainute pentru baieti , varsta 0-2 ani; baietelul meu are 9 luni si tare mi-as fi dorit sa fie unicat prin parc pentru ca au haine foarte dragute la preturi accesibile(am mai luat cand era mic)!
-sa aiba si incaltaminte pentru categoria asta de varsta si haine de barbati ca sa fim toti in ton.
2. bitza al meu isi doreste multe hainute de vara plus o pereche de ochelari de soare si o lotiune cu FPS; si sa nu uit: o tricicleta;asa nu le mai ia pe ale celorlati copii din parc
lorellay spune:
1. Nu am stiut de acest site..am intrat acum..ca am vazut subiectul.E super..trebuie sa dau o raita mai...in amanunt..sa vad ce comanda fac...
2. Codrin vrea o masina careia sa i se deschida usi , toate, capota, portbagaj...si sa fie si mare....
Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Mercedes spune:
Ce parere ai despre tarafashion.ro,ce ai mai dori sa gasesti pe site?
Nu am stiut de acest site.Este ok dar nu prea diversificat la gr de varsta 2-10 ani.
Aveti la produse pe gr de varsta separat fetite si baieti 2-10 ani respectiv 8-16 ani eu as restrange anii respectiv 2-7 ani si 8-16 ani sau chiar as mai imparti pe gr de varste mai mici asta daca vor exista mai multe produse.
Ex. nu am gasit rochite pt 3-4 ani.
La gr. de produse de la baieti 2-10 ani in jos nu se mai pot vizualiza paginile care se deschid deoarce nu incap in pagina existenta.
Copiii mei isi doresc ochelari de soare acum atat fetita cat si baiatul.