Concurs de 1 iunie de la Tarafashion.ro !
dragii nostri,
Partenerii nostri de la magazinul Tarafashion.ro ne-au informat ca pun la bataie un premiu de 200 RON pentru castigatoarea unui concurs special de 1 iunie. (numai pentru membrii desprecopii.com)
Prin tragere la sorti, vor alege castigatorul din cei care vor raspunde la aceste intrebari:
Ce parere ai despre tarafashion.ro,ce ai mai dori sa gasesti pe site?
Ce isi doreste copilul tau de 1 iunie?
Concursul se desfasoara in perioada: 21-05-2008 si 29-05-2008
Raspunsurile se vor da aici - pe forum.
Premiul este un voucher de 200 ron pentru cumparaturi online pe www.tarafashion.ro
succes.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
topolino_18 spune:
Tarafashion.ro are o oferta foarte variata de produse la preturi accesibile tuturor. As dori insa sa gasesc mai multe haine pentru copii, in special baieti ( 0-2 ani ) si sa fie mai usor de parcurs in sensul ca atunci cand aleg o categorie sa pot vedea toate produsele incluse nu sa dau clik pe fiecare subcategorie in parte.
Copilul meu are 1 an si 2 luni deci nu constientizeaza insemnatatea acestei zile insa, ca orice alt copil, isi doreste sa se joace cat mai mult asa ca ii vom face pe plac si vom merge intr-un loc special amenajat pentru copii apoi in crang impreuna cu alte familii care au copii cu varsta apropiata cu a lui.
MIRCLAU spune:
1.imi place fff mult tarafashion,si ca prezentare si ca produse,as dori sa mai gasesc jucarii pt copii,articole mai diversificate pt copii si in special pt baieti
2.baietelul meu care are aproape 3 anisori este fascinat de tricourile cu diverse personaje din desene animate, in special de scooby doo si de spider man
MIRELA mami de andreas nazdravan
joxy spune:
TaraFashion.ro
De sus in jos:
"Haine, Fashion, Haine Femei, Haine Dama, Gravide, Imbracaminte, Confectii - Prima pagina"
Nu stiam ca hainele de femei sunt altele decat cele de dama ;). Nu toate damele sunt femei. Aici aveti dreptate. Nu m-am gandit la asta.
Au si Fashion si Imbracaminte si Confectii. Au de toate. SEO sa traiasca.
Sugestie: Puneti nume la produse. E mai uman. Lasati codul produsului dar dati si un nume.
Pagina in limba engleza este un mix-shake de Ro si ceva engleza. Mai bine scoateti butonul.
Promotia saptamanii ar face bine sa aiba si un pret pe prima pagina.
Sugestie: Prea multe produse marcate cu NOU - Obositor. Ce rost are sa pui 30 de produse noi si unul vechi ?
Mai bine zici ca este colectia X - noutate.
POza care este la "NOU", acea floare... frumos ar fi sa ii umpleti centru cu o culoare(ex: galben, verdele de la trifoiul de jos)
Am intrat pe blog.tarafashion.ro si nu am mai avut niciun buton sa ma intorc pe site. Nu l-am vazut eu ?
Poate ar mai merge o categorie: "vara, iarna, anytime".
Ar fi interesant sa dati informatia daca produsul este pe stoc sau nu, si celor care nu sunt logati pe site. Nu este nimic confidential.
Sugestie: Butonul de "Cumpara" "Adauga in cos" - trebuie sa fie cel mai bine evidentiat in pagina (forma, culoare, marime).
Cele 3 butoane de "actiune" sunt mult mai mici decat acel buton mare de "mergi la cos".
Link-ul cu "tabel de marimi" - de pus in dreptul "marimii" si intitulat altfel: "daca nu stii ce marime sa alegi, uita-te aici"
Cupon cadou: te baga in ceatza. Se intelege ca acolo daca apas, am un formular unde imi pun cupon. E gresit titlul lui, sa fie mai descriptiv ex: "ce primesti daca o sa cumperi".
CONTACT: Sunteti firma fantoma dintr-un bloc ? unde este adresa, numarul de telefon, CUI, J ...
La rubrica "Stiri si evenimente" cele 3 subiecte ar trebui sa aiba si un link care un text mai stufos, nu doar acele cateva vorbe.
Puncte forte:
Returnarea produselor.
Ideea cu "cabina de proba".
Cautare facila.
Poze explicite (aici ar mai merge cateva poze la fiecare produs/detaliu)
Site aerisit, simplu si la obiect. Daca aveti si raspunsuri prompte la comenzi+livrare, este OK.
Bravo.
p.s. Ce isi doreste fata mea de 1 iunie?
- Multe papusi.
Restul informatiilor si sugestiilor, pe bani ;)
Mariaa spune:
raspunsuri foarte prompte la comenzi+suport si consiliere la comenzi+timp de returnare la fel de scurt ca si la comanda initiala.
foarte pertinente observatiile lui joxy, cred ca nici o femei nu le putea zice mai bine
cabina de proba contine insa foarte putine articole, o mica parte din ce exista pe site.
ce facem insa cu comentariile facute deja pe blogul tara pentru concurs?! ca e clar ca acolo nu s-a spus care dintre fete e de pe DC si care nu.
concursul pe blog a inceput din 5mai si tine pana in 25mai. e vorba de acelasi premiu scos la bataie sau de doua premii diferite? suma fiind aceiasi, nu e foarte clar acest lucru.
multumesc.
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
desprecopii spune:
noi vorbim de un premiu pentru DC, Mariaa - am si precizat asta, te rog nu amesteca 2 lucruri diferite.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
CorinaTara spune:
Multumim celor ce ne spun ce isi doresc de la Tarafashion, lui Joxy pentru cateva sfaturi foarte bune.
Vom lua in considerare opinia dumneavoastra pentru ca ne dorim sa fim intotdeauna ceea ce aveti nevoie!
anya spune:
Deocamdata par putine produse. M-am uitat in special la ce ma intereseaza, baieti 2-10 ani si nu exista ceea ce caut eu acum pt ei: imbracamite/incaltaminte de sezon. Caut tricouri cu Tom&Jerry pt cel mic si cu Power Rangers pt cel mare, pantaloni scurti.
Ca functionare a site-ului, daca intri pe "baieti 2-10 ani/ incaltaminte" nu poti naviga la "baieti 2-10 ani/ tricouri" fara sa treci prin meniul de baza (cu femei, barbati...:)
Copiii mei, evident, isi doresc jucarii.
-cel mic: o masina mare (basculante, macareale, pompieri...)
-cel mare: o sabie de Power Rangers sau un Transformer
Ada_S spune:
Imi place tarafashion pt ca au preturi accesibile in schim nu au oferta buna la hainite pt copii. Am vrut sa comand una alta pt baietelul meu care luna viitoare v-a implini 2 anisori si nu am avut din ce alege.
Ce poate sa isi doreasca de ziua lui un copil de 2 ani? Raspuns: jucarii, cat mai multe si mai galagioase
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada30+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2
AMR 10 saptamani
danielac spune:
Tarafashion e un site modern, care satisface gusturile multor persoane, dupa parerea mea... ar fi mai bine insa daca ar exista si o gama variata pentru copii, mai ales rochite!
Fetita mea isi doreste sigur o rochita de printesa, alba, infoiata, cu jupoane si nu foarte lunga...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg