Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 78
Doris-Alina spune:
Asta parca e Pistruiatul nostru...Costel Baloiu...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Tara de unde vine ABBA. Adica a venit pe vremuri. Dupa 20 de ani a venit diva de anul asta. Ea a incercat sa infrunte timpul cu ceva operatii estetice si un set de extensii. (vedeti pe www.supereva.ro despre ce e vorba). Love will survive. De acord. Si eu sper ca la 50 de ani sa arat asa de bine sculptata la trup.
Ideea este ca melodia Suedei ar putea castiga Eurovizionul nu pentru ca este cea mai buna ci pentru ca suna a ceva cunoscut si se merge pe un ritm clasic de succes.
Suedeza are 50 ani???
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
mihutza11 spune:
Suedia- merge.. tipa are 50 de ani???
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Ortansa spune:
gavroche danez.melodie dragutica de high school musical:-)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
motanik spune:
Danemarca are o cantare usurica, parca sunt iesiti de la pub sambata seara si canta pe drum spre casa....
--------------------
Andra
RAMONELLA spune:
Danemarca naspa....
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Deja am uitat noi cum a cantat Romania!!!
Oare juriul nu uita?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
De asta mi-e frica si mie
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
desprecopii spune:
Danemarca are un baiat dragut la inaintare (care cica e si preot). Insa e rigid - se vede ca a exersat 5 luni in fiecare zi cate 5 ore. Sa nu uite cuvintele dar si nici miscarile cu care se trage de bretea cand incepe ritmul. Fara basca era mai bine. De fapt e un cantec religios sau mi se pare?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/