Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 63
joxy spune:
da ce plamani.. si cum le zice ea din bojoci, mai rar coane Fanica.
So fi intalnit cu moshu croat pe la cabine ?
papadie spune:
POLONIA- sanisori si obrajori. In rest...nimicutza:)
aaa si galci:) Aduceti Hexoralu', prietenii stiu de ce
papadie, zen-sei
dana d spune:
Ce mai mult imi place Croatia, apoi Romania, Albania, si ce-o mai urma... Cei mai oribili mi s-au parut Finlanezii, i-am remarcat si in semifinale
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Mirona spune:
nu stiu daca se vede - dar se incearca mult sa se copieze ceea ce a dat bine in eurovizioanele trecute - faza cu Bunica bate toba, bunica bate tare - au preluato acum croatia -cu bunicul betivanu ... etc.
apoi rock-ul finlandez ...
teatrul in special ...
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
zuzunaki spune:
Deci luati aminte:sa nu va mai auz cu "nu-i de iurovijän".Da´ce are bre Iurovijänu asta frun tipar?Nu vazurati in ultimii ani numai nika"de Iurovijän":ba manele grecesti/tucesti,ba rockeri mascati,ba molifte...EEeeeeeeee comedie!!!!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
miki68 spune:
Nu-mi place Pl
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Vazandu-i pe astia (finlandezi), ma intreb daca acolo traiesc doar salbatici. Imi amintesc de cei care au castigat acu' doi ani.
Criss si Alex (11.05.2003)
Imi pare rau pentru tine ca ai gandirea atat de ingradita!
Raspunsul la intrebarea ta este NU! In Finlanda nu traiesc salbatici, sunt iste oameni extraordinar de civilati, de la care multi ar avea enorm de invatat!
Finlanda are o foarta bogata cultura muzicala rock, dovada ca de-a lungul timpului, a oferit intregii lumi formatii de renume, gen The Rasmus, Apocalyptica, Nightwish, HIM...asta ca sa-ti imbogatesti cultura generala;)
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
gonghy spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
S-au ars sigurantele la solar...
Da chiar o uitat sa mai iasa din cabina????????
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
Doris-Alina spune:
De aia nu mai gasesc eu autobronzant la salon...si-a facut dumneaei stoc...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories