Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 64

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Polonia are o melodie faina, dar o voce...

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruka spune:

Polonia, merge , draguta fata dar nu s-a epilat pe maini. Mie de rusia mi-e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Hai mai nu fiti invidioase...avea balcoane faine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Islana imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

moaaama ce ma mai distrez cu voi...si io care eram suparata ca sunt singurica fara viitorul meu sot(ca are treaba)...da acum imi pare bine ca e calc numai si numai al meu! HAI ROMANIA!!!

asta din islanda seamana cu catalin de la megastra...mie imi placuse melodia aia runaway...era chair tare....

islanda trimite acelasi tip de melodie in fiecare an....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Blue System scrie pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

ICELAND -super faina

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ISLANDA suna bine

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Atzi ghicit....cica poloneza a adormit ieri la solar...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Mirona

nu stiu daca se vede - dar se incearca mult sa se copieze ceea ce a dat bine in eurovizioanele trecute - faza cu Bunica bate toba, bunica bate tare - au preluato acum croatia -cu bunicul betivanu ... etc.

apoi rock-ul finlandez ...

teatrul in special ...

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

da,si parerea mea e ca incearca toti intr-un fel sa imbunatateasca ce a mers cu un ani,doi inainte.

Islandezul cinta bine dar il imita oleac pe David Bowie.

Alina

Mergi la inceput