Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 64
Anina_n spune:
Polonia are o melodie faina, dar o voce...
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Biancas spune:
Hai mai nu fiti invidioase...avea balcoane faine
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
lalala13 spune:
moaaama ce ma mai distrez cu voi...si io care eram suparata ca sunt singurica fara viitorul meu sot(ca are treaba)...da acum imi pare bine ca e calc numai si numai al meu! HAI ROMANIA!!!
asta din islanda seamana cu catalin de la megastra...mie imi placuse melodia aia runaway...era chair tare....
islanda trimite acelasi tip de melodie in fiecare an....
Biancas spune:
ICELAND -super faina
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
ISLANDA suna bine
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Alina spune:
quote:
Originally posted by Mirona
nu stiu daca se vede - dar se incearca mult sa se copieze ceea ce a dat bine in eurovizioanele trecute - faza cu Bunica bate toba, bunica bate tare - au preluato acum croatia -cu bunicul betivanu ... etc.
apoi rock-ul finlandez ...
teatrul in special ...
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
da,si parerea mea e ca incearca toti intr-un fel sa imbunatateasca ce a mers cu un ani,doi inainte.
Islandezul cinta bine dar il imita oleac pe David Bowie.
Alina