Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 52
monica70 spune:
Pana acum Albania mi-a placut cat de cat.
Ai nostri au voce,prezentare scenica super,dar parca nu ma atrage melodia.Acum am auzit-o in premiera,deci e prima impresie.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
andruka spune:
Pana acum noi suntem the best. Stiti ce as vrea, sa-l aud pe vlad cantand singur melodia, are o voce , senzuala rau !
valentinag spune:
Ia sa vedem Israelu'care ne da noua voturi!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
RAMONELLA spune:
Naspa bosniecii astia...bleahhh
Armenia mi-a placut.
Si romanii nostrii..dar nu noua tre sa ne placa...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
Criss75 spune:
Patriotism sau nu, Romania e pe primul loc pana acum. Nicio alta melodie de pana acum nu merita voturi.
Criss si Alex (11.05.2003)
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by croco21
Slabe rau melodiile cred ca o sa rezist cu greu pana la final. Cate piese sunt in total?
http://andrei.seek-on.com/ro/
Daca nu ma insel, 25 de tari concurente sunt in finala.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
dana d spune:
Eu nu cred ca o s arezist sa fac ture intre dormitopr si birou, si am pierdut si telecomanda pe undeva pe traseu... iar copila imi cere nustiuce paturica...o aud ca prin ceatza.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
monica70 spune:
Jenant Bosnia
Acum vine Israelul ... asta e ceva de jale?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">