Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 51
Ortansa spune:
haiosi bosniecii si melodia fainoaca:-D
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
desprecopii spune:
Bosnia incepe interesant - cu joc de scena, rufe puse la spalat, cu un barbat tampitel si niste mirese care mai tarziu vor impleti.... Interesant - dar parca e un fel de scena de brigada artistica. Ok - cand ajunge in registrul rock pierd sirul. Ce se intampla frate? Parce totusi esti captivat de ce se intampla in scena decat sa memorezi melodia. Parul ei parca e un permanent nereusit...dragut si slabut.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Si acum suntem la teatru...mirese, rufe atarnate...buline rosii...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Aceeasi impresie mi-au lasat si mie.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
papadie spune:
Bosnia Hertzegovina- Antante dizemanepe:)) Un fel de Scufita rosie in mizerie:)
papadie, zen-sei
dana d spune:
Ce e cu atatea mirese in finala asta? E sezon de nunti la Belgrad? Bosnia Hertegovina mi se pare total aiurea.
Armeanca, draguta cum dadea ea din franjri dar nu cred ca impresioneze doar cu atat.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
croco21 spune:
Slabe rau melodiile cred ca o sa rezist cu greu pana la final. Cate piese sunt in total?
http://andrei.seek-on.com/ro/