Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 39
melany72 spune:
Buey, mi-am amintit de urata asta cu "Molitva"ei...mie imi suna a molifta pe romaneste...
dana n. spune:
HAI ROMANIA!!!
Am emotii!!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
danyce spune:
Hai Romania!!!
Suntem la datorie, cu telefoanele pregatite!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by motanik
Hai Romania! Suntem gata de vot si noi in UK! Ce frumos ar fi sa castigam noi...
--------------------
Andra
Da...prea frumos sa fie adevarat. Daca privim putin inapoi si vedem cine a castigat si anul trecut si cu doi ani in urma...
Criss si Alex (11.05.2003)
desprecopii spune:
Avem intarituri! Avem si pe papadic si joxy.
Hai Romania. Un pahar de vin fetele? Asa... sa vedem spectacolul.
HAI ROMANIA!!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Alina spune:
Comentatorul german zise mai devreme ca fovirte sunt Rusia si Portugalia .
Ei nah,de unde stie el cum se voteaza,poate avem noi noroc!!
Gata,se termina melodia de anul trecut...cred ca ne pregatim noi.
Hai Romania!!!!
Alina