Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 40
papadie spune:
fetele germaneze sa scritzi aci numarul la care sa sunam ca eu ma uit pe romani sarumainileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
papadie, zen-sei
miki_baby spune:
BINEINTELES CA IAR M-A IMPRESIONAT MELODIA CE A CASTIGAT ANUL TRECUT! DACA O TIN TOT INTR-O EMOTIE, CLAR PLANG CAND O SA CANTE AI NOSTRI!
AA..si vroiam sa spun ca am fost impresionata de cat de bine s-au organizat sarbii. Arata foarte bine totul!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
desprecopii spune:
Ce grozav ar fi sa castige Romania. Am veni o tribuna intreaga la urmatorul concurs ca sa facem galagie.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by april
sunt castigatorii de anul trecut...Serbia
Criss si Alex (11.05.2003)
Ortansa spune:
vineeeee:-)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
miki_baby spune:
Hmm...se pare ca nu avem aceleasi gusturi!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Ortansa spune:
ps-prezentatoarei asteia i se vad areolele sau mi se pare mie?:-Dppp
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin