Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 38
Doris-Alina spune:
Galeria, e pregatita???
Hai Romania!!!
sa v-aud...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
dana d spune:
quote:
Originally posted by april
Imediat incepe finala, o sa-i vezi acolo pe toti.
, Era un link aici dat de cineva unde am gasit toata lista cu toti din concurs dinainte de preselectii. Faceai click pe care vroiai si vedeai videoclipul, de o ora il caut, vroiam sa-i mai vizionez o data pe cei despre care s-a scris aici, of.
Mai e un sfert de ora si intra direct ai nostri. Ce ghinion sa fim chiar primii, ca bine zicea cineva, la primii nici instalatia de sonorizare nu e reglata, si asa la noi mereu au fost probleme cu sunetul.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
zuzunaki spune:
Io ma risc la un top :
1.Croatia
2.Russia
3.Suedia
Bafta Romania!
p.s.daca iese topul donez banii la umanitare
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
crisu79 spune:
Galeria din Rusia e pregatita:
HAI ROMANIA!
Nico si Vlad, suntem alaturi de voi!
Crisu si Alex22.07.07
miki_baby spune:
Buna, fetelor! Intru si eu la comentarii:)
Mie mi-a placuut mult tipul din Israel. A doua semifinala n-am vazut-o, dar acum sunt pe pozitie si o sa urmaresc tot festivalul
Hai ROMANIA!
Si
Hai FINLANDA!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Alina spune:
quote:
Originally posted by helbi
Nu am citit din urma: Pe ce program transmit nemtii?
Andreia
ARD
Alina
motanik spune:
Hai Romania! Suntem gata de vot si noi in UK! Ce frumos ar fi sa castigam noi...
--------------------
Andra