Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 37
dana d spune:
Ajutati-ma si pe mine ca am ametit ruland paginile subiectului in cautarea unul link unde se puteau asculta si vedea toate melodiile participante. Il gasisem ieri la serviciu si de aia nici istoricul nu ma poate ajuta. Simt ca inebunesc si chiar ma ia ameteala de la cate pagini am rulat sub ochi iar reclama la Pampers ma scoate din mintzi.
Pliiz, vreau sa mai revad pe unii dintre finalisti.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
melany72 spune:
Hai Romania!!
De castigat nu castigam...ca nu avem multi vecini si mai ales prieteni...dar un loc onorabil o sa avem.
Si eu sunt cuplata pe TVR1.
Alina spune:
Nu stiu de ce dar cred ca cistiga o tara din Balcani,ma mai gindesc care si revin cu un clasament.
Nu au sanse tari ca Spania,Germania,Franta.
Fetele care se uita la nemti,dau o emisiune dedicata Eurovizionului,fainut.
Alina
CHOWPERSA spune:
Mai e putin
HAI ROMANIA
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Doris-Alina spune:
Multumim , Mirela...pentru premiu...
Da grea treaba ne-ai mai dat de facut...pfiuuuu
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories