Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 36
Sheannamp spune:
Alina, am facut o actualizare la titlul acestui subiect si in plus, va fi Sticky cateva zile
Sper sa pot fiu alaturi de voi diseara!
Hai Romania!
Doris-Alina spune:
Melodia Serbiei e superba...chiar imi place...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Tethys spune:
quote:
Originally posted by Alina
Fetelor,Nico ne-a citit ,uitati www.atac-online.ro/23-05-2008/Nico-a-primit-rochie-cu-Swarovski-de-la-Dan-Popi.html" target="_blank">aici ca schimba rochia .
Alina
Sa speram ca rochia asta va fi mai frumoasa, mai de efect!
danangie spune:
La ce ora incepe diseara?? Si de ce eu nu pot vota?? Adica, imi pune ca acel numar nu exista. Ca as fi vrut sa votez si eu. Nici anul trecut nu am reusit. Ma gandeam ca e firma de telefoane. Dar acum am alta firma si la fel si astia imi zic acelasi lucru.
mult asteptat
april spune:
Danangie, doar tarile participante pot vota.
Edit: Finala incepe la ora 21 ora Europei centrale, ora 22 ora Bucurestiului
Doris-Alina spune:
Pregatite, Doamnelor?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
desprecopii spune:
Suntem pregatiti.
Si avem si un concurs pentru voi: Cine ghiceste topul final 3 - pana la inceperea votului - are 50 de euro de la Desprecopii.com
Faceti previziuni si incercati-va norocul.
Hai Romania.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
danangie spune:
APRIL aa acum am inteles....ok, deci ora 21,00 ora mea. Multumesc mult. Ca ma tot uitam la TVR si nu incepea nimic. Si m-am grabit sa ajung acasa sa fiu la 20,00 acasa.
mult asteptat