Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 167
cl spune:
Marius, mie articolul mi se pare excelent! Surprinde foarte bine ceea ce se intampla la Eurovision.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
"Pe o margine de lume" a avut un locul meritat: pe o margine de clasament. Am ascultat-o din nou; cand am auzit refrenul-o suprapunere romano-italiana-, am stins. Or fi castigat ei premiul I pentru compozitie, dar telul era altul: top 10 la Eurovision.
Sa ne aminitim ca se poate sa luam puncte, daca suntem buni: http://youtube.com/watch?v=qNCBQFht0tE&feature=related
Comparati energia si prezenta Luminitei&System cu plictiseala Nico&Vlad.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
Exact asta am facut si eu ieri. Am reascultat piesa, si am inchis la jumatate. Nu am putut sa o ascult pana la sfarsit.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
dana d spune:
Da, si mie mi se pare bun articolul cu o exceptie semnalata de un comentator: si Anglia e suparata de rezultat, nu e adevarat ca nu le pasa, pozitia lor e chiar mai proasta decat a noastra in conditiile in care ei sunt principalii finantatori.
Acuma eu propun sa boicotam si noi Eurovizionul la anul si de acum in colo si sa ne concentram asupra Cerbului de aur care e un festival chiar bun cu care ne putem mandri.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
desprecopii spune:
Nu pot sa cred? Cum puteti alege renuntarea? Credeti cuiva ca ii pasa ca Romania ar renunta la Eurovizion? Si ce sa vedem in schimb? Showuri politice de 2 lei de productie proprie la televizor? Pe gusa capusa? Festivalul de la Mamaia?
Chiar credeti ca melodia Pe o margine de lume merita un loc mai sus? Eu zic ca nu. A fost mediocra si atat.
Iar despre votare
Ca exemplu: Olanda a dat 12 puncte Armeniei. Credeti ca Armenia este vecina cu Olanda? Uitati-va pe harta. Credeti ca Olanda e plina de armeni? Va spun eu ca nu. Si atunci de ce? E simplu: le-a placut melodia si show-ul lor.
Si inca ceva: Traistariu a luat locul 4 iar Monica Anghel si Sistem locul 3. Atunci cum s-a putut? Raspunsul e simplu: pentru ca piesele lor erau valoaroase. Deci se poate insa Romania are o problema in general cu calitatea.
Iar aceasta victimizare trista nu face decat sa arate micimea si lipsa de fair play. La Cannes cum se face ca Romania ia premii peste premii? Parerea mea este ca asta se intampla dintr-un motiv simplu: acolo merg oameni care stiu ce inseamna competitia. Si nu exista un juriusocaciu care ii trimite.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
cl spune:
Mirela, tie chiar ti se pare OK sistemul asta de votare? Si fara suparare, daca ma uit la ce s-a scris in timpul concursului, parca e cu totul altceva, nu? Atunci a placut majoritatii celor care au postat, lumea era extaziata, s-a comentat prestatia altora si la sfarsit, BUM, Romania s-a prezentat defectuos. Este adevarat, s-a facut o mare greseala. Nu s-a facut deloc show, s-a pus baza doar pe vocile celor doi. Si asta i-a costat! Nu au fost cei mai buni, dar nici pe locul 5 de la coada nu meritau sa iasa. Eu cred ca meritau sa fie in top 10.
Iar comparatia cu Cannes-ul nu cred ca are relevanta, pentru ca acolo nu e vot politic sau pe prietenii, voteaza cine trebuie.
PS Nu e o victimizare, este o judecare la rece. Trebuie sa fim constienti de ce se intampla si unde gresim. Atat!
valentinag spune:
[quote]Originally posted by desprecopii
Iar aceasta victimizare trista nu face decat sa arate micimea si lipsa de fair play. La Cannes cum se face ca Romania ia premii peste premii? Parerea mea este ca asta se intampla dintr-un motiv simplu: acolo merg oameni care stiu ce inseamna competitia. Si nu exista un juriusocaciu care ii trimite.
[quote]
Foarte interesant,deci melodia asta,e mult mai proasta de ex decat a Spaniei sau decat a Frantei,deci si-a meritat locul mult in spatele lor!
Ce sa mai vb de Grecia.....Dar,na,nu poti sa zici ceva ca dovedim micime si cate cele..foarte trist!
Iar pe banii mei,vrea sa pot decide daca se mai merita un iurovijan sau nu!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
dana n. spune:
Eu nu sunt de acord cu retragerea Romaniei.Mie mi-a placut piesa,intradevar nu era potrivita ptr eurovision...dar meritau un loc mai bun.In schimb parerea mea este ca sistemul de votare ar trebui schimbat.Si la noi in tara si cel de la concursul mare.
Ptr echipa care ne va reprezenta tara, sa voteze doar publicul roman nu si juriul.Ptr Eurovisionul mare...nu stiu...fiecare tara sa aibe cate un membru in juriu...
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
Carlin21 spune:
Nu se compara prestatia de anul asta cu cea din 2005 Luminita & Sistem.
Pt comparatie, tarile care ne-au dat atunci puncte:
Tari care au acordat puncte Romaniei in 2005
Tara Numar de puncte
Spania 12
Israel 12
Portugalia 12
Ungaria 10
Bulgaria 8
Cipru 8
Belgia 7
Andorra 7
Malta 7
Moldova 7
Polonia 7
Austria 6
Norvegia 6
Albania 5
Grecia 5
Islanda 5
Irlanda 5
Franta 5
Monaco 4
Turcia 4
Danemarca 3
Serbia si Muntenegru 3
Olanda 3
Bosnia si Hertegovina 2
Macedonia 2
Suedia 2
Belarus 1
Andorra si Monaco de exemplu, pt ca ne sunt vecini, nu pt ca le-o fi placut piesa, clar
Cred ca retragerea Romaniei ar fi ceva gen, imi iau jucariile si plec pt ca n-am castigat, pai drum bun, parca o sa planga cineva dupa noi. Asta-i buna.
Eu anul asta m-am uitat relaxata la concurs si n-am votat pt ca:
1. nu mi-a placut piesa
2.pt dispretul cu care sunt catalogati romanii din Spania drept "capsunari". Au votat capsunarii!!! Ha ha ha
cl spune:
Carlin, a contat si atmosfera care ni s-a facut. Cel putin eu asa cred... Si un avantaj al piesei Luminitei a fost show-ul. Era ceva inedit. Anul acesta a lipsit show-ul.
april spune:
Sincer, piesa nu a fost de locul 1 dar nici de 20! Sa fim seriosi. Nimeni nu zice ca de ce n-am castigat...ar fi prea de tot, dar eu zic ca intre primii 10-12 meritam. Cam de atat a fost piesa.
Si adevarul e ca voteaza romanii din respectivele tari, ncidecum strainii(poate doar intr-un % f redus, nesemnificativ)