Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 168

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

noi nu trebuie sa renuntam la participarea la Eurovision dar trebuie sa ne schimbam stilul ... nu putem concura cu piese lente, plictisitoare, care chiar daca sunt bune nu incita publicul si telespectatorii ... ceea ce se vrea este antren, spectacol, ritm, miscare, voie buna
melodia cantata de Nico si Vlad e foarte frumoasa, dar doar pentru ascultat

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cind nu ai o avantaje de politico-strategice si nici buni prieteni care sa voteze orice lalaiala, atunci ar trebui sa renunti la minarii teveristo-moculesciene, dar cine sa inteleaga asta? Au preferat sa-si impuna opinia in loc sa trimita o melodie ritmata, care sa faca spectacol. Mie de la bun inceput melodia mi s-a parut patetica si poate sint eu mai insensibila, dar credeti ca cei care au votat au avut si traducerea cintecului sau trebuiau sa se emotioneze la o voce de tenor completata de o mieuneala (nu mai spun behaiala) al unei interprete care nu facea fata? Am luat cit am meritat, oricit de mult ne-am idigna ca sintem dedreptatiti. Si eu nu pot fi acuzata ca am mai scris pe undeva ca-mi place melodia, dimpotriva, am fost chiar mustrata cind mi-am dat cu parerea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ma iertati ca viu asa la spartu targului, are cineva un link pe youtube sa ascult si eu mieuneala/behaiala?

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

M-am edificat, desi nu am reusit sa gasesc chiar prestatia din concurs...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu n-am mai apucat sa citesc tot ce s-a scris dar din cateva pagini m-am cam lamurit. E trist ca pana acum multora placea tare melodia si multi o vedeau printre primele clasate in finala, iar acum tot mai multi sustin ca piesa e proasta, lalaiala, ca n-avea ce cauta acolo samd. Cam asa si la fotbal, suntem suporteri doar cat castiga echipa noastra. Cand o da in bara, incepem cu injuraturile.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Am mai ascultat si alte piese, raman la parerea mea: turcia a avut un cantec foarte misto! Si solistul vocal la fel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joxy

Lasand la o parte aspectul politico/etnico/regionalist al acestui concurs, nu ai ce sa cauti la un show pop-dance cu melodie "de opereta".

Joxy, tin sa iti reamintesc faptul ca melodia castigatoare in 2007 a fost o balada iar in 2006 o piesa rock (sau hard rock, nu ma pricep f bine la genul ala de muzica), asadar destul de in afara tiparului pop dance.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Opinia mea este ca valoric, muzical, a fost una dintre cele mai bine lucrate piese. Motiv pentru care profesionistii au cotat-o ca atare. Ceea ce spun se bazeaza strict pe criterii de valoare muzicala nu pe trend nu pe mataieli kiri kiri trilu la. No offence! Cat despre a te prezenta sau nu la Eurovision devine si o chestiune de demnitate nicidecum de lasitate. Nu crapa cerul daca o tara nu se prezinta intr-o competitie unde sunt promovate non valorile muzicale criteriile fiind straine de cele legate de muzica si instrumentatie. Este importanta si prezentarea in mod cert dar nu definitorie nu determinanta. Valoarea sta in voce si instrumentatie in modul cum este lucrata o piesa. Dar asta nu conteaza prea multa daca chiki chiki este mai sus de ceea ce am ascultat. Mie imi provoaca dezgust. Si de obicei nu imi iau jucariile si plec cum se exprima unii pe aici, ci intorc spatele si plec fara sa imi mai pese de acel loc pentru simplul motiv ca nu ma pretez sa ma cobor la acel nivel. Cu sau fara suparare nimeni nu are nimic de pierdut. Fiecare isi are propriile standarde, propriile stachete, propriile repere asa incat nu vad de ce sa le schimbe sau sa isi faca procese de constiinta pentru kitsch-uri. No way! Ar fi o eroare din conceptie.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Marius

p.s. Am tot cautat subiectul cu Ursici, nu l-am gasit. Am vazut-o pe Octavia la O seara de vis si am vrut sa iti mai ofer o floare si atunci. Esti un om minunat. Dumnezeu sa va aiba in paza, pe tine si familia ta!
p.p.s. Scuze de off topic.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Marius ai exprimat atat de bine ceea ce gandesc si eu!Aici nu e vorba nici de micisme,nici de romanisme si nici de altceva!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput