Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 166
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by dana n.
www.bestmusic.ro/Vlad_Mirita_duet_cu_Sarah_Brightman-stiri8013-1.html" target="_blank">Asta stiati?
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
Am vazut aseara la TV pe Antena 2. Ma bucur pentru el, merita sa fie cunoscut si afara, e talentat, dragut si are o voce superba.
Criss si Alex (11.05.2003)
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by...
Si trebuie sa recunoastem ca are mare importanta si imaginea. Poti tu sa te prezinti cu o super-melodie, care sa rupa gura targului, daca esti mereu prezentat drept hot/violator/criminal, degeaba! Si aici trebuie sa multumim si "dragilor" nostri alesi, care numai la imaginea Romaniei nu se gandesc.
Terminati odata cu "imaginea Romaniei"! Pai daca ar fi dupa imaginea externa, am auzi numai "Switzerland, 12 points".
Aruncam mereu pisica moarta in gradina vecinului. Irlanda a castigat Eurovisionul de 7 ori. Tot pe criteriul prieteniilor si al vecinatatii au luat puncte? Pai cine sunt vecinii lor? Oceanul...
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
cl spune:
Multi carcotasi apar acum ca sa dea cu noroi. De ce nu au facut-o si inainte de concurs, daca le stiu ei asa de bine pe toate? Dar deh, tipic romanilor (anumitor, nu toti, nu vreau sa generalizez; si aici ma refer la aceia care vesnic sunt nemultumiti si dau cu pietre mereu)...din pacate!
Iar "domnului" Ovidiu Nahoi un singur lucru am sa-i spun, ca si-a facut autocaracterizarea al naibii de bine!!!!
Ma bucur pentru Vlad. Are o voce nemaipomenita.
Daca se face vreo petitie sa-mi spuneti si mie, va rog.
joxy spune:
Revin ca si la inceputul acestui subiect, unde am zis, Romania locul 12. Am fost indulgent se pare.
Lasand la o parte aspectul politico/etnico/regionalist al acestui concurs, nu ai ce sa cauti la un show pop-dance cu melodie "de opereta".
DA, e frumoasa melodia, vocile sunt deosebite. Si ? ne ajuta cu ceva asta ?
La un concurs te duci sa castigi.
cl spune:
Blue eyes, nu se arunca nici o pisica, este vorba despre noi si ceea ce facem sau nu facem, inclusiv pentru imagina noastra! Si conteaza imaginea aia, mult mai mult decat am vrea sau nu sa credem noi. Daca ai o eticheta pentru cineva, apoi nu-i mai dai credit, orice ar face, multa vreme! Ai citit postarea aia in care e descrisa grecoaica, ce a facut? Si mama cate puncte a luat, pe o melodie slabuta rau de tot! Dar premiul pentru compozitie dat Romaniei nu-ti spune nimic? Nu ti se pare prea mare distanta intre locul I si 20????
cl spune:
quote:
Originally posted by joxy
Revin ca si la inceputul acestui subiect, unde am zis, Romania locul 12. Am fost indulgent se pare.
Lasand la o parte aspectul politico/etnico/regionalist al acestui concurs, nu ai ce sa cauti la un show pop-dance cu melodie "de opereta".
DA, e frumoasa melodia, vocile sunt deosebite. Si ? ne ajuta cu ceva asta ?
La un concurs te duci sa castigi.
Cu respect,
G.
www.desprecopii.com
Joxy, pai si Portugalia nu a fost departe de "opereta" si ce loc a ocupat? Daca ar fi dansat Andreea si Petrisor, am fi luat locul 12, iti spun eu .
Si da, nu am castigat, asta e. Nu e un capat de tara. Dar nici votarea nu e ok, de aceea ar trebui sa nici nu mai participam. Uite la italieni! Bravo lor!
dana d spune:
Perfect de acord cu Ovidiu Nahoi, nu aveam unde organiza un Eurovizion la inaltime, cel putin nu in Bucuresti. dar daca nu era obligatoriu s afie in capitala atunci cred ca o organizare in stil Cerbul de aur, la Brasov in Piatza Sfatului ar fi fosr onorabila.
Totusi nu spune nimeni ca trebuia sa iesim pe locul 1, era foarte bun si 2,3,4,5,6,7,8,9,10,.. pana la 19, oricare din astea era mai bun decat ce am realizat.
Acuma, despre piesa, e frumoasa, nimic de zis, nu de dat pe spate dar frumoasa, sensibila, voci foarte bune si nu numai Miritza, si Nico a fost la inaltime in finala. Din pacate nu e genul care prinde la Eurovizion si noi parca suntem batuti in cap, nu pricepem asta. Nu e prima data cand am trimis o melodie de inima albastra si am luat-o barba, oricat de buna ar fi fost melodia. E clar ca acolo se vrea altceva si nu ne intra in cap.
Toate astea in afara de votul pe prietenii care nu poate fi contestat, sotul meu imi spunea dinainte cine si cui va da punctele cele multe, foarte previzibil.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Ortansa spune:
nimeni nu a mers pe un stil pop dance exclusiv,au fost si piese de rock si piese cu iz folcloric,nu cred ca asta e buba,opereta noastra adica.mie din contra,amalgamul de mai multe stiluri intr-o melodie mi se pare original.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
blue eyes spune:
"Pe o margine de lume" a avut un locul meritat: pe o margine de clasament. Am ascultat-o din nou; cand am auzit refrenul-o suprapunere romano-italiana-, am stins. Or fi castigat ei premiul I pentru compozitie, dar telul era altul: top 10 la Eurovision.
Sa ne aminitim ca se poate sa luam puncte, daca suntem buni: http://youtube.com/watch?v=qNCBQFht0tE&feature=related
Comparati energia si prezenta Luminitei&System cu plictiseala Nico&Vlad.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
marius spune:
Mda....
http://www.gandul.info/distractia/eurovisionul-intre-dispretul-greilor-si-orgoliile-celor-mici.html?8006;2661723
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa