Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 165
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Criss75quote:
Originally posted by crinuta
Mie nu mi se pare corect ca melodia noastra sa castige acel premiu.
Au fost piese mult mai bune, indiscutabil mai bune.
In rest, tin cu cea mai buna piesa, nu cu tara care o reprezinta.
Este concurs de muzica, deci asta trebuie sa primeze.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Melodiile Portugaliei, Rusiei, Islandei.. ar fi doar cateva exemple.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Care au fost acelea "indiscutabil mai bune". Ca pe mine niciuna nu m-a dat pe spate. Sincer, fara sa fiu subiectiva, niciuna nu mi-a retinut atentia.
Criss si Alex (11.05.2003)
Crinuta si Rayan
DidiAlex spune:
Eurovision-ul are un prim www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-3094277-acord-parteneriat-strategic-rusia.htm" target="_blank">efect!
Androix spune:
Mie mi-a placut turcia.
Pana la urma ce s-a mai auzit cu piesa noastra, a luat premiul dar nu s-a sesizat nimeni ca au mai cantat-o si altii in trecut?
Andreea mama de Filip si Georgia
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Androix
Mie mi-a placut turcia.
Pana la urma ce s-a mai auzit cu piesa noastra, a luat premiul dar nu s-a sesizat nimeni ca au mai cantat-o si altii in trecut?
Andreea mama de Filip si Georgia
Buna intrebare.
Crinuta si Rayan
anangel_lexi spune:
Am urmarit si eu concursul Eurovision si am votat Romania dar numai pentru ca e Romania. Melodia nu mi-a placut deloc, dar chiar deloc!
Kid, nu mi se pare corect sa-i pui la zid pe cei care spun ca melodia e sub orice critica. E gustul lor si stii vorba aia "gusturile si frumusetea nu se discuta". Dupa mine, Biondo ar fi trebuit sa ne reprezinte si cred ca ar fi fost de departe cea mai buna melodie din concurs. Iar melodia Marii Britanii chiar mi s-a parut slaba rau! Stiu ca au fost imediat dupa romani si chiar ma gandeam ca nu are nimic melodia respectiva. Imi cer scuze ca te supar, dar, cum spuneam mai sus, e gustul meu. Nu cred ca faptul ca Marea Britanie scoate hit dupa hit, face ca melodia pe care au trimis-o la Eurovision sa fie mai buna. Nu vad legatura, cata vreme nu-ti trimiti adevaratele valori. In rest, sunt de acord cu cele scrise de Mirela.
Ca melodii, mi-a placut cea a Rusiei, a Serbiei, a Portugaliei si a Suediei.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
cl spune:
Am tot citit si v-am simtit de la extaz si pana la agonie...
Hai sa imi spun si eu parerea. De cand am auzit melodia Rusiei la calificarile din semifinala, am stiut ca va castiga . Am si spus asta, desi nu auzisem semifinala a doua. De ce? Mi s-a parut o melodie frumoasa, interpretarea placuta, show-ul bun... Intuitia nu mi-a jucat feste.
Acum, INDIFERENT cu cine am fi fost la Eurovision, rezultatul ar fi fost ACELASI! Putea fi absolut oricine. Cand am obtinut locurile doi si trei ce a fost, dpdv politic? Daca la Luminita Anghel a fost si vocea si show-ul (mai ales show-ul, a fost ceva inedit, nu?), la Traistariu a contat si chestia cu Romania-UE etc. Credeti ca n-a contat politicul???? Ba da, al naibii de mult!!! Asa ca haideti sa nu blamam prea mult echipa noastra. Au cantat frumos, melodia a fost frumoasa, doar nu degeaba a luat premiul pentru compozitie, nu? Romania nu merita locul 20! Poate ca daca i-am fi avut dansatori pe Andreea si Petrisor am mai fi urcat cateva pozitii, dar nu prea multe . Sincer, Romania poate ca nu era de top 5, dar in top 10 merita sa fie!
Un mic comentariu: mi-a placut melodia Croatiei, dar a Greciei a fost...bleah!!!! Ucraina...noroc cu picioarele!!!
Trebuie sa recunoastem ca Eurovisionul a devenit un concurs unde voturile sunt date in functie de prietenie/politica/populatie. Cu cat ai mai multi etnici in zona respectiva, cu atat mai multe sanse de voturi ai. Uitati-ma la Germania-Turcia si la Spania-Romania. Btw, m-a amuzat remarca rusilor, cea cu Moldova-Romania. Ei vorbesc? Toate republicile ex-sovietce cu cine voteaza oare? Si trebuie sa recunoastem ca are mare importanta si imaginea. Poti tu sa te prezinti cu o super-melodie, care sa rupa gura targului, daca esti mereu prezentat drept hot/violator/criminal, degeaba! Si aici trebuie sa multumim si "dragilor" nostri alesi, care numai la imaginea Romaniei nu se gandesc.
La final: ar trebuie ca Eurovisionul sa se cheme: Eurovision-Concursul Prieteniei. Daca nu se va schimba ceva la modul de votare, asa va fi mereu. Poate ca ar trebui sa se voteze pe zone: tarile nordice sa adune voturile si sa aiba un singur vot, cele sudice la fel, estice, vestice, centrale. Si atunci Rusia nu ar mai avea de nu stiu cate ori 12 puncte, iar cele scandinave nu si-ar mai da intre ele asa voturile. Iar cine e in nord, sa nu poata vota nici o tara nordica etc...
Nu stiu, e o idee, dar ceva trebuie schimbat in modul de votare. Si pana nu se va schimba ceva cred ca ar fi bine sa nici nu mai participam, asa cum fac si italienii.
crinuta spune:
As adauga si Polonia pe lista pieselor care mi-au placut.
Crinuta si Rayan
valentinag spune:
Cu petitia aia cum ramane?Putem sa facem ceva sa-i convingem pe cei de la TVR sa nu mai mearga la iurovijan?
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
dana n. spune:
www.bestmusic.ro/Vlad_Mirita_duet_cu_Sarah_Brightman-stiri8013-1.html" target="_blank">Asta stiati?
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
desprecopii spune:
http://www.adevarul.ro/articole/da-acesta-ne-este-locul/352992
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/