Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 164

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by marius

Atata vreme cat voturile sunt pentru grup zonal ete un raspuns simplu. Ucraina Bielorus, Rusia si tariel baltice plus tarile slavone duc in acelasi grup. Ce este greu de inteles? Matematica nu tine cont de grup dar daca ai un grup matematica este pura 12+12+12+...+12 se aduna. Daca este o singura tara ai sanse la un 12 ( a se vedea Moldova). De aceea am precizat ca nu s-a tinut cont de valoare ci de grup. Ori in acest caz nu mai este un concurs muzical ci un kitsch.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Perfect adevarat.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Sã terminam odata, daca reusim, cu autovictimizarea tipic romaneasca! Toata lumea are ceva cu noi, dom'le! Suntem frumosi, destepti, talentati si lumea nu vede asta!
Facand abstractie de alti participanti la Eurovision, sa fim noi obiectivi si sa ne uitam in propria gradina. Nico si Vlad au prezentat ceva pentru mamaia; mamaia, bunica, nu Mamaia. Nu au fost la inaltime si gata!
Pentru mine, castigatorii au fost www.youtube.com/watch?v=UzSafavBJWM" target="_blank">ei.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by LiliaToma

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by LiliaToma

Acuma vad ca Deianira a scris acelas lucru, adica aceeasi idee.
Oricat de rau ar canta ROmania, Spania tot 12 puncte va da( cel putin cat mai exista capsuni acolo), asa ca...

Dai dovada de foarte mult subiectivism. Dar nu ma mir...

Ideea era ca si tu oriunde ai fi si oricat de rau ar canta Romania, ai vota pentru ea, nu?

Nu e chiar asa. Spre exemplu anul trecut Todomondo mi s-au parut jalnici, asa ca nici nu m-am asteptat sa fie votati.

Eu ma refeream la faptul ca mi s-a spus ca dau dovada de mult subiectivism(( nu am inteles care era faza cu '' nu ma mir... '' dar nu asta e subiectul) si am spus ca subiectivi suntem toti, cand suntem intr-o tara straina votam pentru ai nostri, oricat de bine sau rau ar canta... si atunci nu mai tr sa ne miram sau sa condamnam ca tarile ex URSS se voteaza intre ele.. cultura lor a fost comuna, muzica, literatura, totul a fost unic pentru toti si normal ca muzica din ex URSS place tuturor tarilor. Asa cum Cipru si Grecia au muzica apropiata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

In afara de faptul ca am fost alaturi de Romania in concurs - asa cum este si firesc pentru ca este tara mea, reprezentarea de anul asta nu a fost alegerea mea. Eu as fi vrut sa ne reprezinte Biondo cu Shine - pentru ca era o melodie care te poate face sa vibrezi. Ma rog, asa fost pentru mine si ma consider sufiecient de comuna ca sa imi imaginez ca asa a fost si pentru multi.

Insa - in juriul romanesc pentru alegerea reprezentatei pentru Eurovizion - nu se shimba nimic de ani de zile. Jocurile erau facute deja acolo - nu la Belgrad - asa cum spun ei.
In loc sa isi puna cenusa in cap si sa se autocritice - dau vina pe sistem. Ceea ce este cel mai bine pentru ei, vinovatii - este insa talentul si apetitul romanilor pentru conspiratii. Deci - super - s-a gasit vinovatul: Marea Conspiratie Mondiala impotriva tarii de talente si genii: Romania.
Vax. Romania trebuie sa invete lectia fair-play-ului si a modestiei. Niciodata nu va lua premiul I la Eurovizion pentru ca la TVR1 stau tepeni si batuti in cuie niste persoane care nu stiu ce este profesionalismul. Evident nu toti - insa o mare parte.

Si - deja obisnuiti-va. La Euro fotbal - vom fi tot pe ultimele locuri - vom fi chiar ciuca batailor. Asta pentru ca asa este fotbalul in Romania. O mocirla populata de broscoi si mormoloci. Si atunci ce o sa spunem? Ca ne-au inselat arbitrii europeni, ca a plouat in loc sa fie soare, ca i-au strans chilotii pe fotbalisti sau ca nu au mancat musli romanesti si au avut diaree.

Romania are multe de invatat. Cu scuzele si cu dragostea de rigoare: in Romania este mult amatorism si neprofesionalism. Si - din pacate, lucrurile se vor schimba greu.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desprecopii

In afara de faptul ca am fost alaturi de Romania in concurs - asa cum este si firesc pentru ca este tara mea, reprezentarea de anul asta nu a fost alegerea mea. Eu as fi vrut sa ne reprezinte Biondo cu Shine - pentru ca era o melodie care te poate face sa vibrezi. Ma rog, asa fost pentru mine si ma consider sufiecient de comuna ca sa imi imaginez ca asa a fost si pentru multi.

Insa - in juriul romanesc pentru alegerea reprezentatei pentru Eurovizion - nu se shimba nimic de ani de zile. Jocurile erau facute deja acolo - nu la Belgrad - asa cum spun ei.
In loc sa isi puna cenusa in cap si sa se autocritice - dau vina pe sistem. Ceea ce este cel mai bine pentru ei, vinovatii - este insa talentul si apetitul romanilor pentru conspiratii. Deci - super - s-a gasit vinovatul: Marea Conspiratie Mondiala impotriva tarii de talente si genii: Romania.
Vax. Romania trebuie sa invete lectia fair-play-ului si a modestiei. Niciodata nu va lua premiul I la Eurovizion pentru ca la TVR1 stau tepeni si batuti in cuie niste persoane care nu stiu ce este profesionalismul. Evident nu toti - insa o mare parte.

Si - deja obisnuiti-va. La Euro fotbal - vom fi tot pe ultimele locuri - vom fi chiar ciuca batailor. Asta pentru ca asa este fotbalul in Romania. O mocirla populata de broscoi si mormoloci. Si atunci ce o sa spunem? Ca ne-au inselat arbitrii europeni, ca a plouat in loc sa fie soare, ca i-au strans chilotii pe fotbalisti sau ca nu au mancat musli romanesti si au avut diaree.

Romania are multe de invatat. Cu scuzele si cu dragostea de rigoare: in Romania este mult amatorism si neprofesionalism. Si - din pacate, lucrurile se vor schimba greu.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Si mie mi-a placut foarte mult cum au cantat cei de la Biondo, ascult foarte des melodia lor, insa crede-ma, intr-un concurs care promoveaza non-valorile, printre mascarici si circari nici cei de la Biondo n-ar fi avut ce cauta. Poate am fi luat niste puncte in plus de la nordici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Am urmarit si eu Eurovision contest 2008 si iar am fost dezamagita si de melodia noastra, dar si de prestatia artistilor...nu zic ca nu au voci, dar mie una prestatia lor la acest concurs nu mi-a spus nimic. Nu cunosc preselectia din tara ca nu prea sunt la curent cu multe de acolo, dar totusi ma intreb, an de an, nu se gaseste nimic cu care sa epatam putin occidentul? Nu neaparat sa castim locul 1, dar macar sa ne facem remarcati, macar cate un vot sa fi primit de la majoritatea tarilor si nu sa speram la voturile vecinilor, fratilor de sange sau celor plecati afara.
Eu recunosc, nu am avut acel spirit civic cat sa votez doar de dragul patriotismului. Vreau sa o fac atunci cand sunt manata si de mandria ca uite ce bine reprezentati suntem la acest gen de concurs.

Sper totusi ca se va invata ceva din lectia asta...si ca la anul va fi mai bine.

Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Romania a primit din partea EBU premiul pentru cea mai buna compozitie din concurs. Acest premiu se acorda anual si este votat de catre compozitorii tuturor celor 25 de piese din finala. Deci voteaza compozitorii ce piesa li se pare mai buna (nu au voie sa se voteze pe ei).
Faptul ca Romania a castigat acest premiu din partea concurentilor directi spune multe. Si spune mai ales acelora dintre noi care hulesc munca acelor oameni. In fiecare an sunt destui care zic ca piesa a fost slaba si asa mai departe...Mie mi se pare ca anul asta nu aveati de ce sa va plangeti atat de calitatea piesei, a fost chiar o piesa buna. O compozitie buna si a avut doi interpreti buni. La anul sa trimitem si noi o piesa comerciala ca a Greciei sau a Armeniei poate iesim mai bine si poate vor fi mai multi multumiti. Ok, depinde de gusturi, unora nu ne place, dar sa zici ca e o piesa sub orice critica e prea mult. Cele mai multe dintre piesele care au fost inaintea noastra au fost mai slabe.
Iar piesa Marii Britanii a fost foarte buna. Iar pana una alta nu Rusia si nici Azerbaijan-ul nu sunt cele mai mari piete muzicale din Europa. Marea Britanie este sursa celor mai mari hituri si a celor mai mari venituri din industria muzicala de pe continent.
Faptul ca ei ies constant pe ultimele locuri cred ca ne da o dimensiune a ceea ce inseamna cu adevarat "valoarea" concursului Eurovision. Daca are vreo valoare si nu iese cu minus mereu.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mie nu mi se pare corect ca melodia noastra sa castige acel premiu.
Au fost piese mult mai bune, indiscutabil mai bune.

In rest, tin cu cea mai buna piesa, nu cu tara care o reprezinta.
Este concurs de muzica, deci asta trebuie sa primeze.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

Sã terminam odata, daca reusim, cu autovictimizarea tipic romaneasca! Toata lumea are ceva cu noi, dom'le! Suntem frumosi, destepti, talentati si lumea nu vede asta!
Facand abstractie de alti participanti la Eurovision, sa fim noi obiectivi si sa ne uitam in propria gradina. Nico si Vlad au prezentat ceva pentru mamaia; mamaia, bunica, nu Mamaia. Nu au fost la inaltime si gata!

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Ca bine zici....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crinuta

Mie nu mi se pare corect ca melodia noastra sa castige acel premiu.
Au fost piese mult mai bune, indiscutabil mai bune.

In rest, tin cu cea mai buna piesa, nu cu tara care o reprezinta.
Este concurs de muzica, deci asta trebuie sa primeze.

Crinuta si Rayan

Care au fost acelea "indiscutabil mai bune". Ca pe mine niciuna nu m-a dat pe spate. Sincer, fara sa fiu subiectiva, niciuna nu mi-a retinut atentia.

Mergi la inceput