Hipospadias(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Sunt satena, nu chiar bruneta.
concedii placute, Sama si Dariana!
eh cu contul de poze nu prea stiu cum trebuie sa procedez adica sunt afona..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

nici eu nu ma descurc la contul de poze
filofteia te rog sa nu uiti ce te-am rugat, gasesc pe net adrese?
va doresc tuturor vacanta placuta si multa sanatate
va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

deschid eu contul, o sa avem o parola pe care o stim doar noi si acolo isi pune fiecare pozele, dar sa vedem ce spun si fetele.
Nici Alina, Corina nu au mai intrat demult, dar poate doar ne citesc, cum am facut si eu

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Hop si eu. Am scris ieri un mesaj luuuuuung..... si cand l-am trimis mi-a scris ceva....nu m-am uitat ce....si am iesit de pe net , si mesajul meu....dus a fost si el.

Imi place: mare, soare....suna bine. Noi plecam pe 3 august, in Bulgaria. Am ceva emotii, mai ales ca nu-i prea suport pe bulgari dar e varianta cea mai aproape dpdv al timpului de mers cu masina( cu avionul ma rupe la buzunar ), din motive de pici.
Crisandy, cauta pe net, nu ti-ar p[lace mai mult sa mergi la gazda, la o viluta ceva unde sa ai si acces la bucatarie, ii mai incalzesti lui Andy un laptic, ceva...Ca statiune....mie imi place Eforie Nord, nu-i asa de zbuciumata ca Mamaia si e curatica( cat de curata poate fi o statiune la noi). Dupa ce trimit mesajul si citesc si pe Softpedia, caut eu si daca gasesc iti dau link.
In ceea ce priveste lotiunile ptr soare, eu folosesc de la Avon si n-am avut probleme, nici eu si nici copiii. Ptr noi luam cu factor 15 sau 20 iar ptr Calin voi lua cu 50 ca el nu stiu cu cine seamana ca-i blond( sotul spune ca seamana cu vecinii )

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Si noi abia asteptam sa vina vacanta.Eu si fetita suntem innebunite dupa soooare,balaceala si plaja.In schimb,sotul meu nu.Sa vedem piciul cum va reactiona.Se va echilibra oare balanta?
Pe fetita mea am dus-o la mare f.tarziu,cand avea aproape 4 ani,dar nu am avut surprize neplacute.Am avut grija si ne-am protejat cu o crema de la L'OREAL ,cu 30 factor de protectie.
SAMA,buna alegere cu CALIMANESTI.Am fost si eu pe acolo,mult aer curat,iar de piscinele cu apa termala nu mai vorbesc...
ROXANA,imi pare rau ca nu ne intalnim in Bulgaria.Oricum,sper din tot sufletul sa nu avem nici una vreo surppriza neplacuta pe acolo si sa avem parte de un sejur frumos.
CRISANDY,si eu iti recomand eforie nord.Daca vrei,cunosc o vila super faina,la 100m de plaja,au curte maricica unde poti sa parchezi si masina,cu gratar in curte,la etaj au o terasa mare cu o mini-bucatarie unde poti sa gatesti piciului sau ptr.voi,in cam.aveti frigider,televizor si aer conditionat,e f.curat,un balcon mare cu masute si scaune..Anul trecut am platit 100ron/noapte,dar a meritat banii din toate punctele de vedere.Plus ca aveti metro la cateva minute distanta care e deschis non-stop si va puteti aproviziona.Noi ne-am cumparat anul trecut o lada frigorifica pe care o umpleam cu sucuri si aveam toata ziua la plaja,asa ca am iesit f.ieftin.Practic am platit doar cazarea,ca de mancat as fi mancat si daca stateam acasa.
VACANTA FRUMOASA TUTUROR!PUPICI.

Mergi la inceput

Crisandy, da o cautare pe google si scrie " eforie nord", vei gasi mai multe adrese, uite cateva doar: plaja.ro ,vileeforie.ro, litoralulromanesc.ro, cu www in fata. Spor la cautat si....la gasit!

Mergi la inceput

Nawel, vacanta frumoasa si tie, oricum mai e pana acolo, sa intri sa ne spui ce-ai facut la Diagnosis.

Crisandy, ai facut rost de Pregnyl?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Fetele cu baietei mai maricei, voi cum v-ati descurcat cu dezvatatul de pampers? Noi trebuie sa reusim vara asta neaparat pentru ca la toamna - la gradi, cu Maria (am gasit in sfarsit una unde il primesc in grupa cu ea, si nu la cresa) si chiar progresam, in sensul ca de 2 zile chiar mi-a spus (imi spune "eu nu fac pipi pe mine" si atunci imi dau seama ca-l trece) INSA problema noastra e ca nu vrea sa faca din picioare! Vrea sa stea pe olita "ca si Malia" Ce sa-i mai fac?

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Gratiela, eu am copii mai mari, dar fete, si fetele nu pot face decat daca stau pe olita. Cu dezvatatul de pampersi iti pot spune cum am facut cu ele: de cand a dat caldura,- Oana pana intr-un an, iar Ana pe la 1 an si ceva -le-am dat pampersul jos si e senzatia aia de " ud" cu care n-au fost prea incantate, asa au inceput usor-usor sa ceara olita astfel incat in toamna deja nu mai trebuia pampers in timpul zilei, le puneam doar noaptea ptr ca in primavara urmatoare cel tarziu scapam si de cel de noapte. ( le puneam pe olita inainte sa le urc in pat, si "accidente" s-au mai intamplat, si ziua si noaptea, dar rare.....asta este). Cu Calin....e alta problema, ca fiind cu hs si stiind ca urma operatia , am inceput tarziu cu olita, la inceput se arcuia cand il puneam de parca il frigea, acum il pun (cand sunt acasa) dupa ce se trezeste din somnul de dupa-amiaza , face in picioare si cand termina, aplaud si spun" bravoooo"....iar el e asa de mandru de el.... Acum vreo 2 zile am reusit sa-l fac sa stea pe olita ptr caca, el nu vroia in niciun fel sa stea pe ea, dar am reusit , si dupa ce a facut....au urmat aplauzele de rigoare si " bravo", iar azi cand s-a trezit vroia sa faca pisu stand pe olita, dar imi este si teama sa nu se loveasca la putza, ca nici pe olita n-are stare, se misca, se intoarce....

Haideti ca m-am pus pe scris. Vroiam sa va intreb: baieteii vostri- cei operati- au jet continuu? Calin face in 2-3 reprize, uneori imi da senzatia ca se screme ca sa iasa, iar inainte de operatie facea dintr-un singur jet.

In legatura cu adresa de mail comuna....da, sunt de acord, sa putem trimite poze acolo (si altele).

Crisandy, ai facut rost de Pregnyl? Te intreb ptr ca vorbesc pe privat cu o mamica de baiat cu hs care n-are timp prea mult sa citeasca tot ce am scris noi si mi-a spus ca a gasit Pregnyl undeva in Bucuresti, am rugat-o sa vada daca mai gaseste si ptr tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

ROXANA NU-MI VINE SA CRED
UNDE A GASIT PREGNYL
TE ROG SPUNE-I SA-MI IA SI MIE DOUA CUTII
DA-MI NR. EI DE TEL., PE MESS DESIGUR
TE-AM VAZUT ONLINE IN SEARA ASTA, DAR M-AM GANDIT CA AI TREABA SI NU TE-AM DERANJAT
TE ROGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput