Hipospadias(6)
Raspunsuri - Pagina 10
filofteia spune:
Dana, mai rar constantence ca tine...
Eu is bruneta si creola la piele, ai mei s-au mutat din Constanta cand eu eram la facultate, am crescut pe malul marii aproape, vara ma faceam neagra ca tata imi spunea ca parca si albul ochilor s-a inegrit putin.![]()
Si barbata-miu tot brunet, desi mai alb la piele, iar copilul iesii si el brunet cu rezistenta la soare.
CrisAndy, eu ma duc la un simpozion la Neptun 15-20 iunie si pot sa ma uit pe acolo de niste hoteluri. Desi mie personal nu prea imi place plaja in Neptun, o prefer pe cea din Mamaia, dar acolo nu m-au trimis cu serviciul
asa ca nu stiu hoteluri deloc...am auzit ca sunt si mai scumpe.
Mamaia fiind mai aproape de Constanta va puteti face cumparaturi din Constanta, unde preturile sunt mult mai mici decat in statiuni.
Am uitat sa mai spun de plaja din Eforie Nord, care este superrr...si statiunea, iar daca ai masina, poti sta in Techirghiol la o pensiune...noi am stat doi ani la rand la una cu curte interioara si ne-a placut si ff ieftin fata de hoteluri. Daca vrei ma uit dupa adrese.
Radusca, dar ce probleme aveti la neurolog??? Daca consideri ca nu este treaba noastra nu ne suparam. 
CrisAndy spune:
quote:
Originally posted by filofteia
Am uitat sa mai spun de plaja din Eforie Nord, care este superrr...si statiunea, iar daca ai masina, poti sta in Techirghiol la o pensiune...noi am stat doi ani la rand la una cu curte interioara si ne-a placut si ff ieftin fata de hoteluri. Daca vrei ma uit dupa adrese.
imi place mult aceasta varianta
te rog sa te interesezi
bani ne vor ajunge mai mult timp, adica daca este mai ieftin ca la hotel ne permitem sa stam mai multe zile
avem masina, deci nu ar fi o problema deplasarea
iti multumesc

va pupik
CrisAndy spune:
quote:
Originally posted by dana_martie
Asta e un subiect care mie mi-a dat frisoaneCa puiul meu e spalacit, adica f alb, iar eu plina de alunite..
ce coincidenta
parca m-ai descris pe mine si pe andy
andy este foarte foarte alb, este blond cu ochii albastri, are o piele foarte alba, toata vara ii dau cu creme pentru ca este foarte sensibil la caldura, i se irita imediat pielea daca il neglijez
iar eu am multe alunite negre pe spate
la mine nu ar fi o problema caci am citit despre acei "plasturi" mici, pentru a feri alunitele de soare, sunt curioasa daca se gasesc in farmacii
ce crema sa ii iau pentru al "feri de soare"?
si eu tot pentru nisip vreau sa il duc, cand mergem in parc nu-l pot lua asa usor din nisip, sta ore intregi fara sa ceara nimic, nici macar apa
daca hot sa il duci sa-mi scri si mie

va pupik
CrisAndy spune:
subiectul a luat o intorsatura mare de tot
mai sus vorbeam despre operatii, anestezii generale, pansamente, catetere, sonde, etc. si acum vorbim despre soare, plaja, apa, nisip, etc
cred ca macar in vacanta putem sa uitam si noi partile rele ale vietii
abia astept aceasta bine-meritata vacanta
anul trecut nu am fost nicaieri, andy era foarte mic iar eu il alaptam, nu puteam lipsi prea mult de langa el
am doi ani de cand nu am mai fost la "mare"
te rog filofteia sa nu uiti sa te interesezi de cazare
si tu dana te rog intereseaza-te de o crema pentru puii nostri "albi"
, o sa ma interesez si eu
o sa scriu daca gasesc ceva interesant
va multumesc
va pupik
dana_martie spune:
Pai cum crezi, Emilia, ca am ajuns sa traiesc cu bomba in organism?
Ani in sir plecam dimineata la plaja si ma mai intorceam doar cand apunea soarele... Toamna, cand incepea scoala, faceau colegii meu woooow. imi place soarele, ador sa stau ca o soparla in nisip, nici baie in mare nu-mi trebuie.. Eu avand evident o piele mai proasta
Iar pe vremea mea, nu se dadea nici o atentie cremelor de protectie. Arsuri repetate iaca...
Crisandy, probabil toti producatorii au crema special pt copii. Au factor maxim. Si trebuie sa scrie pe ambalaj.
Si categoric il duc.. la orele cand e soarele bland.
PS si spalacitul meu are ochii albastri, un albastru deschis deschis..
dana_martie spune:
Din cauza asta nici nu m-am mai dus la plaja de ani buni. Ca daca fac una, nu ma mai pot abtine, sunt bulimica la soare
Imi vine pooooofta si devin nesabuita iar..
strumfi2004 spune:
Gata, ne-am mai eliberat putin la servici, mai intru si sa scriu. Soare, mare, plaja, frumos, frumos! Off, sper sa ajungem si noi si anul acesta! Si noi trebuie sa mergm la control luna asta, o sa mergem in spital cred, intr-o dmineata, sper sa il prindem pe dr candva inainte de operatii.
Apropos de ochi - mi-a venit ideea citind despre asta - ce-ati zice sa ne facem un cont al nostru cu pozele baieteilor, sa ne cunoastem macar asa virtual? O idee..
Emilia,
multumesc de incurajari! Aly, Sama, voi ce mai faceti?
Numai bine de la noi!
Gratiela,
Maria si
Stefan 
Crede in ochii copilului tau!
sama spune:
Da fetelor...frumos subiect...eheeee...cu ajutorul lui Dzeu, numai de asa ceva sa vorbim... sa mai lasam cele spitale, dr, anestezii...
Vacanta, soare, mare, munte, ....frumos...frumos...
Si noi ne pregatim de concediu, chiar saptamana viitoare plecam la munte, la Calimanesti-Caciulata, mai exact; noi nu prea suntem cu marea, cam din aceleasi motive: alunitele pe mine ca...floricelele pe campii, sotul meu a avut oarece probleme in copilarie si nu se poate expune nici el prea mult la soare, dar...pentru Iannis...o sa facem o exceptie, anul viitor am promis ca mergem la mare, am zis ca...nah...va fi si el mai mare, ne intelegem mai bine...![]()
Oricum...si la Calimanesti e foarte frumos, noi am fost si anul trecut tot acolo; sunt piscine multe cu ape termale, deci se poate balaci si acolo, si nu e chiar asa sufocant de cald ca la mare(zic eu...)
Cat de creme de protectie solara...sunt slava Domnului...multe, ai de unde alege. In hipermarketurile astea sunt de toate natiile, cu factori de protectie de la cel mai mic la cel mai mare, iar cele ptr copii sunt chiar mai deosebite, imposibil sa nu le remarci; pe tine, Crisandy, nu te-au interesat pana acum lucrurile astea, probabil de asta nu le-ai remarcat, ai de unde alege, bani sa fie...
Chiar vorbeam azi cu Dariana(sper ca o mai tineti minte, chiar daca a mai chiulit in ultimul timp) si ei tot saptamana viitoare merg in concediu(stiti...noi doua din iulie, gata distractia, incepem munca si ...nu mai avem alta alternativa de a merge in concediu, decat acum in iunie
); ei merg in Grecia anul asta.
Gratiela, pupici si tie, multumim, suntem bine si...nu e rea ideea cu pozele puilor.
Cam asta e...merg si eu la culcare ca...maine Iannis ma i-a de odihnita, ce stie el ca eu bantui pe net pe la o bucata de noapte.
Va pup pe toate si...Concedii placute!(de pe acum
)
Sanatate multa!
Sama si
Iannis.
CrisAndy spune:
quote:
Originally posted by sama
Cat de creme de protectie solara...sunt slava Domnului...multe, ai de unde alege. In hipermarketurile astea sunt de toate natiile, cu factori de protectie de la cel mai mic la cel mai mare, iar cele ptr copii sunt chiar mai deosebite, imposibil sa nu le remarci; pe tine, Crisandy, nu te-au interesat pana acum lucrurile astea, probabil de asta nu le-ai remarcat, ai de unde alege, bani sa fie...
da, este adevarat, nu ma interesasem de creme
dupa ce am dat mesajul am cautat pe google si am gasit, asa e bani sa fie
multumesc pentru urari
, o super vacanta sa fie si pentru tineva pupik
CrisAndy spune:
quote:
Originally posted by dana_martie
Crisandy, probabil toti producatorii au crema special pt copii. Au factor maxim. Si trebuie sa scrie pe ambalaj.
Si categoric il duc.. la orele cand e soarele bland.
PS si spalacitul meu are ochii albastri, un albastru deschis deschis..
daca imi mai scrii ca esti bruneta, ar fii super "asemanare", mama si baiat la "indigo"
sa nu uitam ca au acelasi nume: Andrei

va pupik