Hipospadias(6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

buna fetelor
eu am sunat-o pe dna dr. Laura Niculescu dar nu mi-a raspuns, probabil intrase in operatii
sotul meu l-a sunat pe dl. dr. Costin Datu si l-a "linistit", ceeace palpam noi in zona aceea este cusatura interioara, si este normal sa se simta ca o unflatura tare
deci nu este testicol, bine ca a fost doar o sperietura
va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Am reusit!!!
Vreau sa spun ca am facut primul pas, programarea la ctr., Am facut programare la dr Basca, pe 8 iulie abia, la clinica nu in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Sper ca la ctr sa imi dea vesti bune si sa imi spuna ca totul se va rezolva usor si bine. Asta imi doresc.In privinta hs vreau sa cred ca se va rezolva si trebuie sa se rezolva. Acum sunt nelinistita din cauza tratamentului si diagnosticului pus de neurolog (ca am ajuns si pe acolo).Maine mergem la un alt neurolog sa mai avem o parere. Sper ca si de aici sa am vesti bune, pentru ca in acest moment sunt data iar peste cap. Acum va salut insa pe toate si pana la urmatoarea....intalnire...mumlta sanatate voua si ingerasilor vostri.

Mergi la inceput

ma bucur pentru voi radusca
tot raul spre bine
bafta la control
sa ne scrii si noua ce va spus dl. dr.

Mergi la inceput

ce tratament si diagnostic va dat neurologul de va speriat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Si eu abia astept intalnirea cu dl.dr.Basca.Pe 17 iunie vom fi la Diagnosis.Ce bine ca intra in concediu in iulie si august.Va reveni cu forte proaspete in septembrie cand as vrea sa-l opereze si pe Alex.

Mergi la inceput

buna fetelor
am vazut ca pe radusca a programat-o pe data de 8 iulie la clinica Diagnosis, stiu de la dl. dr. rez. ca in lunile iulie-august dl. prof. dr. nu va fi la spital
cred nu va mai orera il lunile astea dar contoale la clinica va face
si noua tot in toamna ne-a zis sa revenim la urmatoarea interventie
in septembrie o sa-mi fac si eu o programare la clinica caci am multe nelamuriri, in spital nu am apucat sa vorbesc cu dansul, era foarte ocupat, acolo cei care au ceva timp de tine sunt medicii rez.
la sfarsitul acestei luni ne ducem tot la spital, trebuie sa vada cum este aceasta prima operatie
dupa parerea noastra andy si-a revenit foarte bine, taieturile se cicatrizeaza foarte repede, nu il mai doare cand ii schimb pampersul, adica nu mai plange deloc, este foarte fericit in apa, nu a avut voie o saptamana sa se bucure de ea, acum ne-am reluat programul, il bag in cadita in fiecare seara
ai avut dreptate filofteia cand mi-a spus ca, copii au o uimioare putere de recuperare
va pupik

Mergi la inceput

fetelor unde gasesc si eu niste discutii despre litoral
vrem sa-l luam pe andy in "vacanta" dar avem niste intrebari fara raspunsuri, de exemplu:
La doar 1 an si 4 auni are voie la "mare"?
Sa-l tin intre ce ore pe plaja?
Sa-l las descult si in pielea goala?
Sa-l bag in apa, daca este calda?
Cate zile pot sa-l tin pe litoral?
Voi ati fost cu ei, asa mici, pe litoral?
Unde v-ati cazat?
Sa iau si o bunica cu noi?
va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Cris Andy pot sa-ti raspund eu???

quote:
La doar 1 an si 4 auni are voie la "mare"?
Sa-l tin intre ce ore pe plaja?
Sa-l las descult si in pielea goala?
Sa-l bag in apa, daca este calda?
Cate zile pot sa-l tin pe litoral?
Voi ati fost cu ei, asa mici, pe litoral?
Unde v-ati cazat?
Sa i-au si o bunica cu noi?

Da, are voie fara nici o problema.
Dimineata 8-11, dupaamiaza dupa ora 16.
Sigur sa-l bagi in apa ... si daca nu este asa de calda, numai sa vrea...aveti grija sa nu-l speriati, nu-l obligati sa intre in apa...va intra la anul sau celalalt an. Este buna o piscinuta mica in care puneti voi apa si-l tineti langa cearceaf/sezlong.
Oricate zile...cate puteti.
Noi am fost prima data la 2 ani jumatate. Parintii mei stau intr-o localitate la 20 km de Constanta. Faceam naveta cu masina. La pranz il culcam in masina (pusa la umbra), iar noi stateam si beam un suc pe bordura. Am mai fost prin hoteluri trimisa de la serviciu, dar cum eu nu tin minte nu prea pot sa-ti dau relatii.
Daca poti sa iei o bunica si-ti permiti sa platesti un loc in plus este foarte buna o bunica, pentru ca va puteti duce si voi seara la una alta...este destul de greu sa depinzi de copil cum suntem noi...macar acum este mare si poate fi carat peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Asta e un subiect care mie mi-a dat frisoane Ca puiul meu e spalacit, adica f alb, iar eu plina de alunite..
Dermatologii nu recomanda plaja pana la 2 ani, cica ei nu au mecanismele de aparare si refacere inca dezvoltate. Vitamina D o inghit, deci nu ar trebui sa aiba nevoie de expunere la bai de soare.
Eu vreau sa-l duc, macar sa se joace in nisip si sa se balaceasca in apa. din cate am mai citit pe ici, pe colo, mi-am insusit recomandarea sa il las imbracat in haine de strada, asa cum l-ar mangaia soarele daca am fi la plimbare. Sa aiba tricou sau maieu pe el. Repet, de teama ca este el prea alb, iar eu cu puzderie de alunite, traiesc cu bomba i n organism
Evident crema cu factor de protectie mare, pt copii.
?Iar cat despre ore.. la 11 deja sunt alt soi de raze. Cel mai bine ar fi pana in 10. Si dupa-amiaza bineinteles.
O bunica ar fi potrivita ca schimb..

Mergi la inceput