Superdieta (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Brigit spune:
A, si-nca una si ma duc: ma calca rau pe sistem reclama asta la pampers.
Dau sa scriu o vorba - plishk reclama pe tot ecranul; incerc sa deslusesc ce-ati scris, hop si reclama, direct pe mijlocul post-ului de interes! eu m-am hotarat pe tema asta sa nu ii iau plodului Pampers cand o fi cazul, ma orientez spre altii, astia mi-au omorat cativa neuroni zilele astea!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
pfii, ca sa vezi, credeam ca m-am dilit cu reclama asta si ii acord mai multa importanta decat merita oricum!
cand colo vad ca aici deja lumea a inceput sa reactioneze, evident ca neuronul meu, ramas singuratic dupa ceilalti au fost ucisi marsav prin aparitia inopinanta a reclamei care imi intrerupea sirul (oricum incoerent) al gandurilor ( ce ziceam ? revin deci!) neuronul meu singuratic a zamislit si el niste perle pe care le-am asternut in semn de protest
sa vedem ce zice stapanirea, care e de altfel intoleranta cu reclamele, ma rog, alea care nu aduc bani. Prietenii stiu ce zic!
APRIL
a_alinta spune:
april, nici sa nu-i iei pampers ,cand o fi cazul, ca nu sunt buni! eu sunt foarte multumita cu huggies, sunt sigura ca nu se scrie asa, dar micutza doarme in dormitor si nu ma duc sa vad cum le zice pe bune... si sper ca nu am facut reclama, oricum eu nu deranjez pe toata lumea, ca reclama aia care apare cand ti-e lumea mai draga
fetelor, va doresc multa putere si dorinta in noua runda a superdietei, ca fara astea mai greu sa reusiti.... tare mi-a placut expresia andei cu clickul.. si mare dreptate are , pana nu auzi clikul, nu merge.... si eu m-am lasat de fumat pe un 1 ianuarie, dupa ce am calculat cat am fumat in anul ce trecuse... si cand am vazut ca am dat aceeasi bani cat costa o canapea care imi facuse cu ochiul si pe care nu aveam bani sa o iau, am zis stop... adica am auzit clickul!!! deci trebuie o motivatie foarte puternica pentru a modifica ceva in viata noastra... de bani, de sanatate, de aspect, de a te simti bine in pielea ta... eu inca nu am auzit clickul la faza cu simtitul bine in pielea mea dar lucrez!
am uitat sa precizez ca lasatul de fumat a adus vreo 10 odioase kg. in plus....deci exista si cealalta parte a monedei
breto, sper ca nu esti suparata pe mine, para rau ca mi-am spus ....hai arunca-mi un cuvant sa ma linistesc!
aida, cum se mai simte trandafirasul?... pentru mine voi sunteti speciale si cred ca toata lumea are ce invata de la voi!...
pupici
Mercedes spune:
Asa de curiozitate v-ati cantarit de miercuri, cat ati slabit? eu doar 1 kg dar e ok si asa.
Cand nu pot doar cu cele recomandate mai bag si din alea exceptionale de ex. azi mi am adus sa pap peste cu condimente... abia astept.
Incerc si vad ca merge sa nu mai bag in mine dupa 19 sper ca voi reusi si in weekend
anda spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
Asa de curiozitate v-ati cantarit de miercuri, cat ati slabit? eu doar 1 kg dar e ok si asa.
Cand nu pot doar cu cele recomandate mai bag si din alea exceptionale de ex. azi mi am adus sa pap peste cu condimente... abia astept.
Incerc si vad ca merge sa nu mai bag in mine dupa 19 sper ca voi reusi si in weekend
fo 500 de grame daca-mi tin respiratia...
moooama ce mi-ai stricat ziua
no las' ca va arat io voo, de luni ma apuc de sport
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
doroti_5 spune:
Neata, am mai bibilit listuta.
Alinta mie imi pare bine ca intri pe la noi si nu ne uiti.
Breto??? Unde esti? Esti suparata pe mine? Eu te rog mult sa nu fii.
Mercedes eu ma cintaresc in fiecare dimineata, da sa nu-i stric ziua andei nu iti zic cit am dat jos. Ba iti zic dimineata avea 71.3, deci 1.7 le-am dat jos. Anduta nu te supara pe mine, da eu chiar am pus ca purcica pe mine.
Dar eu nu am incalcat deloc eri dieta, si apa am baut cit se cuvine, sper asa sa o tin pina la urma.
O zi buna si fara tentatii
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Anuska spune:
Doroti, n-ai corectat in listuta numele meu..... Vezi ca am impresia ca e altcineva p-aici cu acel nick......
Breto, am impresia ca nu mai poate intra, alaturi de Nora; nu stiu daca le-au fost sterse conturile sau nu. Asa ca n-are cum sa dea nici-un semn de viata.
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
hello-hello!
vad ca va cantariti intermediar, aveti deja si rezultate, bravo-bravo!
eu iar o sa culeg cele mai putine floricele pe aici, norocul meu e ca nici nu mi-am propus sa iau prea multe!
Mi-ar parea rau sa se confirme faza cu Breto si cu Nora... probabil ca nici fetele n-au stiut cand sa se opreasca, fiind pe un forum care are oareshce reguli e greu de crezut ca au fost facute doar pentru a fi incalcate, ati vazut ca orice incercare e sortita esecului.
Deci libertate de exprimare, in anumite limite.
Io ma pregatesc de weekend, abia il astept, se anunta si vreme buna asa ca ne-am facut planuri de evadare din Bucurestiul invadat de poluare si de campania electorala- ca nu mai e parc in care sa iti plimbi picioarele fara sa primesti indemnuri ca tre sa iti faci datoria de bun cetatean al urbei si sa faci bine sa te prezinti la vot, dupa principiul fiecare voteaza pe cine vrea iar din urna iese cine trebuie
V-am tzucat dulce, ma duc sa prestez oareshce treburi ca apoi sa imi pot spala creierul cum se cuvine!
APRIL
aidaciolac spune:
'neata si de la mine la pranz!
Eu bine , cu noi forte de dieta , nu simt foame , nu inca , adevarat este ca mananc in nestire din permise. Nu spun cat arata cantarul nimic fabulos.
Cu breto am vorbit si a zis ca nu poate posta. Nu stie nici ea care este situatia clara , mai ales ca sub numele ei nu exista nici un avertisment.
si o zi buna la toate!
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Mercedes spune:
Aida- vezi ca sunt la o aruncatura de bat de tine vezi sa bagi doar permise in tine asa cum spui.
Cum a fost ieri la spital?
Bun acum devenind serioasa mai stiti cumva pe schema A cat ati reusit sa slabiti desigur cele care ati mai tinut?
doroti- felicitarile mele! inseamna ca eu nu beau destula apa!
anda- pana miercuri poti ajunge pe locul 1 nu?