Superdieta (23)
Raspunsuri - Pagina 4
aidaciolac spune:
Alina matza acum s-a transformat in trandafir ... ciiiine mai stie ce ii mai trazneste peste 2 luni. Oricum , perioada pisicesca a fost foarte lunga. Cred ca mai bine de 2 ani.
Ruptura s-a produs cand nu a mai gasit pisicul ei mult adorat Mishu , de care frumoasa labradorita Liza a avut grija sa il casapeasca si noi am zis ca a plecat sa se insoare ... si cred ca i-a rupt inima atunci si asta a fost forma ei de protest.
...cat despre 85 kg as vrea eu desi chiar si atat e f mult
Gata la ca maine am zi grea.
Soamne usoare la toata lumea
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
doroti_5 spune:
Neata, eu deja am baut jumatea de apa, si o cafea decofeinizata.
Am facut update la listuta, o mai bibilesc dupa masa sau miine.
Daca am scapat ceva, sau am gresit va rog sa-mi spuneti.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Aido, vaz ca nu ti-a dat foamea pace az'noapte! In dimineata asta tot de foame te trezisi? Unde-i Breto sa cante imnul foamei cu tine?
Vezi ca si io imi amintesc ca si alintata noastra, ai target de 85, stii tu ca daca 2 iti spun ca esti beat tre sa te tii de gard s-apoi sa te duci sa te culci. Ai 2 prefixe de schimbat si noi tot atatea ocazii sa sarbatorim cu tine, asta daca nu ne dai tu si mai multe ...
In alta ordine de idei ce-ai pus in cafeaua aia ca mi-e somn de nu mai poooot?
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Anuska spune:
Salut fetele!
Doroti, mersic ca m-ai pus la mentinere, insa nick-ul meu e fara H!
Eu n-am reusit sa intru la cura ca am avut oaresce problemute....
Sper ca sapt viitoare sa ma alatur si eu!
Si pt ca vb de analize..... Eu le-am facut, dar n-am ajuns sa-mi iau rezultatele, asa ca.....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Isa_Cris spune:
Saluti!
Aida stai ca n-=am dezertat! Ieri a fost intrerupere de curent toata ziua, asa ca... pauza net la munca, iar dupamasa am fost "sa-l fac" pe iubitul meu sibian. Oricum...inca nu am calcat stramb; te anunt eu cand trebuie sa ma iei la bataie!
Doroti, draga mea....eu am scris datele, dar prin cap anterior. Dar ti le scriu din nou sa nu te apuci sa cauti ...
GI: 98 kg , GT: 80 kg. Scuze ca iti dau de lucru....
Pe mine va rog sa ma "motivati" de la discutii multe, dar maine si poimaine e un concurs in scoala si nu prea am sanse sa intru pe forum.
Mesele mele ( / zi) se compun din: mere (2-3), grapfruit (0-1), portocale (1), pere (0 -1), o portie de salata de rosii, castraveti, ridichi, ceapa, cateodata si salata verde si "supa" de legume (ce prind si ce gasesc prin camara).
Va pup si spor in continuare!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
Isa_Cris spune:
Am uitat sa va spun ... nu reusesc sa beau 2 l de apa - apa de zi! Ajug pe la 1 l, max 1,5 l.
Asa ca, Aida poti sa-mi dai na na!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
aidaciolac spune:
Hello de la mine iarasi , abia acum am ajuns acasa
Bey ce naspa e sa stai sa astepti prin spital
... si inca ceva. Eu in cura nu sufar de foame ca altfel ma las in 5 minute si secretul la cura asta este sa nu iti fie foame. Asa ca eu indop din permise la greu
...revin
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
... scoateti capetele din frigidere ca vin cu
Nu imi vine sa cred ca nu ati mai bagat nasucurile pe aici.
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Brigit spune:
prezenta la apel!
da te las sa-mi aplici cateva betze de-alea ; e a doua zi cand nu reusesc sa bag suficienta apa, nu stiu ce-i cu mine; beau cafelutza de dimineata, portia de juma de litru de apa si atat mi-a fost.
Eu cred ca e din cauza merelor, si a celorlalte fructe pe care le mananc pe parcursul zilei si care imi taie setea ( ca sa va faceti o idee azi am halit juma de kil de capsuni si vreo 5 mere). Asta intre si in loc de mese ( mesele au fost 2 salate cu rosii, ridichi, castraveti si masline...) poate in saptamana a doua sa imi mai revin nu stiu....
deci maine cred ca imi pun o sticla de 2 litri atarnata de cureaua de la blugi, ca sa nu mai uit ca mai tre sa si beau.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !