Superdieta (23)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
aprilus zatul de cafea mai de graba il folosesti pt pieling ...
anuska hai draga , poate asa am si eu cu cine sa stau departe de ispite in weekend , desi e cam greu ca urmeaza:
-w asta - ziua la finutul mic
-w urmator - ziua mea
-w celalalt - ziua lu nepotica
-w urmator - liber
-w celalalt - ziua lu Emma
-w celalalt - ziua lu Ines
... si gata cred o sa fiu grasa pe vecie
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Brigit spune:
aida, vad ca te tii de chefuri!!!!!!!!!!!!!
pfoai, cati gemeni pe la tine, cu mitza Emma in frunte!
io zic ca e o incercare pentru vointa ta; ia sa vedem, ce-ai sa faci?
April
Emma are nevoie de ajutor !
aidaciolac spune:
O sa pacatuiesc la greu ce o sa fac
Emma e rac ca e in 24
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Brigit spune:
pai ma-ncurcasi mey, ca ai inceput cu we urmator, celalalt, iar celalalt, de un sa-mi dau io seama ca ai facut socoteala pan la sf de iunie?
Am si eu sarbatoriti, da incerc sa ma abtin. Nu erai tu pe principiul: iau o gura , vad ce gust are, urmatoarele or sa fie la fel?
haide ma, nu te fac pe tine niste petreceri sa renunti la dieta!
hai, ma rog, sa zicem ca de ziua Emmei, poate, iti dam voie, da mai e o luna pana atunci, dai 15 kile jos si poti sa te si-mbeti
iar de ziua ta iata ce iti zic: pana atunci tre sa dai jos kilele alea ca sa intri in blugi, te-mbraci cu ei, daca te strang e si mai bine, ca nu te lasa sa balotezi prea mult si iti aduc si aminte cat te-ai chinuit sa intri in ei.
hai, ce zici, merge?
nu ma face ca te fugaresc cu biciu pa tot forumu!
April
silvana75 spune:
Doroti, prima tura de dieta am inceput-o cu 76 kg si am slabit pana la 69, deci 7 kg. La cine si cat a slabit cu superdieta ar trebui trecut 7x
De luni revin cu forte proaspete si cred ca o inscriu si pe mamanu meu pe lista
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Brigit spune:
Silvana, abia te-astept!
Inscrie-o si pe maman-ul tau pe lista, pune-o la dieta sa nu te tenteze! o solutie mai faina nici ca se putea gasi!
Io gata, ma pregatesc sa strng catrafusele, ma incalec pe o sa si ma duc la casa mea!
Deci, in weekend nu mai intru, asa ca :
Aida, petrecere frumoasa la ziua finutului mic, sa fie sanatos si sa se faca mare si voinic! Contorizeaza imbucaturile ca luni te pun sa le declari!
Anda, ca esti mai aproape acolo, te trimit pe tine sa arunci cu buzduganu' dupa Aida in caz ca nu se prezinta luni cu confesiunile.
Cu forte proaspete de luni asteptam Anuska, Chichishor si Silvana sa ni se alature (cu tot cu maman!)
Doroti, tu esti cea mai cuminte, de tine nu-mi fac griji. Doar sa nu mananci toate alea dooj de kile de castraveti din Romanica o data, mai baga si altceva din permise.
Isa, pe unde umbli? lucrezi la tezele nationale? vezi ca te astept sa te eliberezi, sa ne povestesti cum mai e cu pregatirile de nunta .
Bretonico, daca ne citesti, te pup si mi-e dor de tine.
Iaca o serenada speciala pt tine, versurile le stim cu toatele:
Acestea fiind spuse va pup pe toate de nu va vedeti si va urez un weekend minunat alaturi de cine vreti voi!
April
Ralumat spune:
Bai nene, dar stiu ca ati avut logoree.....am citit rapid si pe diagonala, dar am tinut minte faza cu zatul de cafea. Hai sa va zic si eu ceva: cand eram eu studenta la Cluj, aveam o prietena cosmeticiana care cumpara crema anticelulitica de la Farmec (erau unele la borcan, pentru saloane, dar se gaseau si in magazine) si o amesteca cu fiole de cofeina (se gasesc la farmacii). Zicea ca are super efect.
Despre dieta mea- in ultimele 2 zile, s-a numit foame. Adica pranzul de ieri a constat intr-o salata de la salad bar la Pizza Hut (am luat masline, varza si ciuperci crude), iar cina am ratat-o...pentru ca pana am plimbat copilu, pana mi-am gatit pleurotusurile, pana am culcat copilu....era deja 22. Mi s-a parut prea tarziu sa mai mananc, si cum eram rupta de somn, am preferat sa dorm.
Azi pana acum am la activ jumatate de mango, vreo 10 capsuni si un mar. Macar cand ajung acasa sa mananc ciupercile alea cu usturoi...miam, miam.
Hai ca va las, si eu am o multime de lucruri de facut. Week-end placut, ne "vedem" marti! Ca eu luni iar am o deplasare, de data asta la Constanta!
A, si Doroti, as fi aplicat varianta propusa de tine, dar nu va tine....eu miercuri (cand incepe sapt 2) plec 5 zile cu colegii in Franta, intr-o zona in care se mananca mult peste si fructe de mare. Asa ca dieta mea va consta macar in cele 5 zile in peste, fructe si legume. Practic, faza 2.
doroti_5 spune:
Fetele, eu am prins o masina si am fugit in oras, abia acum am venit.
Luni ma mai uit ce si cum, dar va zic we placut si fara nepermise.
Va pup de nu va vedeti.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
dan_ny spune:
hello, hello, eu mai degraba am timp in week-end ca altfel sunt toata ziua la servici si acolo nu am net.
Ma autodenunt si eu, ca zilele astea am cam calcat pe de-laturi, deh... a fost Constantin si Elena, a doua zi a fost ziua unui coleg, ieri a fost ziua mea...ufff....mai un dulce, mai un sarat, nu prea mult dar destul cat sa ramana cantarul intepenit. Dar recuperez eu, de-acu mananc doar apa si ceai
Fetelor, daca va place ananasul, iata ce am gasit:
În afara gustului delicios, ananasul se remarca prin calitatile sale nutritive. Contine toata gama de vitamine, acid citric, acid malic, iod, magneziu, potasiu, fosfor, calciu, mangan, sulf, fier, zaharoza, glucoza, celuloza si bromelina. Bromelina este un ferment digestiv care îi asigura ananasului proprietati deosebite. Este singurul fruct care o contine, conferindu-i proprietatea de a ajuta la purificarea sângelui, la digestia rapida a alimentelor si la reducerea inflamatiilor. Actiunea enzimei inhiba un numar mare de agenti inflamatori, stopeaza raspândirea celulelor canceroase în organism si întareste sistemul imunitar.
Ananasul este unul dintre putinele alimente care ajuta la scaderea în greutate, fara a provoca anemii. Bromelina pe care o contine are calitatea de a digera în numai câteva minute de 1000 de ori greutatea ei de proteine, iar vitaminele si mineralele mentin vigoarea organismului. Continutul caloric este unul scazut: 50 de calorii la 100 de grame de fruct. Aceste calitati îl recomanda pentru curele de slabire.
Stiai ca substantele pe care le contine ananasul ajuta la arderea grasimilor si sunt foarte eficiente impotriva celulitei? Motivul este urmatorul: ananasul, daca este proaspat, contine enzime care accelereaza metabolismul. Mai mult, ananasul este bogat in vitamine minerale printre care si fierul, care este important pentru producerea globulelor rosii care transporta oxigenul prin corp. De aceea este indicat sa consumi ananas proaspat cand urmezi o dieta de slabit. Pentru a putea urma dieta trebuie sa folosim un ananas proaspat de aproximativ un kilogram. Intotdeauna taie portiunea indicata si restul acopera cu o folie - asa vei pastra vitaminele.
verdeata cu ananas: curata 250 grame de ananas si taie-le in bucatele.
Spala un ardei gras si taie-l si pe acesta. Mai adauga 2 cepe mici si 50 grame de alte legume. Prajeste ardeiul gras, cepele si legumele intr-o lingura de ulei. Adauga ananasul si lasa-le la un foc mediu pentru 3 minute. Asezoneaza cu piper si curry
200 de grame de orez, un ardei gras verde si unul rosu, o rosie, câteva felii de ananas din compot, salata verde, sare, ulei, zeama de lamâie si otet. Mod de preparare: orezul se fierbe, iar dupa ce este gata se pune într-o strecuratoare si se toarna apa rece peste el (procedeul similar pastelor fainoase). Ananasul, ardeii si rosiile se taie cubulete si se amesteca cu orezul fiert, sarea, putin ulei, zeama de lamâie si un strop de otet (dupa gust). Se amesteca bine compozitia si se pune pe un platou, pe care am asezat salata verde taiata. Este o salata dietetica si foarte hranitoare.
desi orezul nu cred ca intra la permise
s-aveti un week-end minunat...
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
dan_ny spune:
bantui si eu pe-aici mancand kiwi si portocala...
yach...e cam acra
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008