Superdieta (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aida, adevarul e ca daca umbli e greu sa nu dai in exceptionale, ca doar nu poti sa cari sufertasul cu mancare dupa tine. Compenseaza insa prin miscare.

Doroti, dragutza mama ta. Ai mei sunt genul ala: mananca, mananca! si daca la o masa nu servesti 3 feluri de mancare inseamna ca faci foamea in conceptia lor.

Eu nici nu le-am spus ca tin dieta tura asta pen ca numai incurajari de genul "esti slaba moarta, unde vrei s-ajungi?" primesc. In weekenduri ne intalnim la tara, insa ii fentez in felul urmator: imi iau de acasa ciuperci sau varza noua si apoi lansez bomba: am avut pofta de varza noua/ciuperci la tava, mancam cu totii, lumea e fericita.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Chichisor, acu ti-am vazut mesajul, esti inca moderata, ai 9 mesaje. Mai ai 1 si scapi-hai ca poti!

de cantitati nu scrie nimic pentru ca nu exista nici o retrictie, mananci din permise cat simti ca ai nevoie, ideea e sa nu te infometezi. In timp, de obicei cam in faza a II scapi de senzatia de foame continua, stomacelul se micsoreaza si vei observa ca nu mai simti nevoia sa mananci mult.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bey , sa stau aici? Pai voi ati stat duminica cand mi-a fost f greu si am dat in strachini si nu m-am mai putut opri?

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Aido,

nu te supara fata draga, da io in weekend plec la casa de la tara si n-au ajuns aia cu cablu pan la casutza noastra, ma gandeam sa imi iau un modem romtelecom. Da parca tot mai bine e sa-i asteptam pe cablisti, ca mi-as pune un router sa stau in gradina, sa mearga wirelessu, sa fac plaja si sa surfez

deci stai aici, ca te facem noi sa nu mai calci in strachini in weekend!

hai, te-ai hotarat, stai cu noi au ba ?

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

NU trebuie sa fug la spital si apoi iar o tura prin oras

Aveti grija de voi

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Chichisor (o plagiez pe Aprilas), asa cum s-a zis nu este restrictie de cantitate, de asta e faina dieta ca trebuie sa tii minte in prima faza ce se permite, in a doua tot ce se permite, in a treia ce nu se permite si atit, nu trebuie complicatii cit, la ce ora, daca am incalcat. Daca incalci, nu o iai de la capat, dar mai departe, dar e bine sa nu incalcam, sau macar nu mai mult de o data in saptamina. Si foarte important este sa beai dimineata pe nemincate jumate de litru de apa, si pe parcursul zile cel putin 2l de apa.
Deci daca te hotarasti imi spui de cind incepi.
April intelegi care-i faza, eu traiesc la parintii mei, si nu vede ce maninc numai ziua si cind nu este acasa. In rest eu sunt tare fotarita, de cind ma stiu, si eu cind am zis pai nici soacra nu poate sa ma impuna, si iaca o aflat si ea ca eu sunt la dieta, ce crezi daca simte ca o sa intram pe la ei trebuie numaidecit are ceva care eu pot sa maninc, si tot ma mai verifica, da acum ce mai maninci? Treaba e ca fiisu e foarte slab, asa e de fire, si poate se mai si simte vinovata, de asta trebuie sa arat bine linga el, nu ca o vacuta.
Aiduta ai un de la mine pentru Emma, si spunemi poate sa manince dulciuri?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichisor spune:

fetelor, de luni cred ca incep si eu dieta ca in week-end mananc la socri care fac pregatiri mari (socru e Costantantin) asa ca nu pot sa zic ca eu tin dieta, ca se pun toti pe ras ca ma stiu ce pofticoasa sunt.

Mergi la inceput

hihihi,

m-ai distrat cu soacra Doroti, ca are grija cum aratati impreuna!
la noi situatia e inversa, barbate-miu ia proportii in ultima vreme, mai nou a declarat ca nu vrea sa dea burta jos, ca a investit in ea , iar soacra-mea face misto-uri ca poate o fi el insarcinat ca a auzit si ea de cazul ala din America cu tipul gravid.

Am inchis-o eu cand i-am zis ca ala de fapt la "origini" a fost femeie, si daca are ceva sa ne declare despre barbate-miu, sa o faca si sa stim si noi , nu de alta da mi-ar placea sa nasca barbatii in locul nostru.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Hai ca am mai aterizat si eu p-aici......
April, mersic de invitatie! Sa stii ca am vrut de marti sa incep, asa cum spusesem, insa n-am putut ajunge la cumparaturi de ierburi, deci n-aveam ce paste.... Asa ca am amanat, si am amanat.... si nici acu' nu m-am mobilizat.
Partea draguta e ca desi am pus ceva cu sarbatorile de Paste, am dat jos si revenisem la cat am terminat dieta, adeca la 74. Eeeeeee, si am continuat sa beau 1/2 de apa dimi, sa pap tot fara paine, fara sucuri, cat mai putine dulciuri, mai deloc seara si chestii d-astea si am mai dat inca un kg......
Dar mai vreau sa dau jos! Asa ca sper ca sapt viitoare sa reiau dieta.... Asta daca ma mai primiti!
Si am ras si eu de patitania ta si de stilul in care ai povestit.
Doroti, mesic de rectificare.

Hai va pupic! (de nu va vedeti!)

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Anuska, hai ca-i buna, cum sa nu te primim? Noi te asteptam, deja vezi ca facem presiuni sa o iei da capo!

Cu legumele e muuuult mai bine decat tura trecuta cand ne-am apucat de treaba, oferta e variata si sunt multe posibilitati de verzituri autohtone.

La Bucuresti a inceput deja furtuna, da noi tot plecam la tara ca se coace ciresul, capsunii dadusera in pirg de data trecuta, am gasit cativa cat sa ne facem pofta insa acum speram sa ne umplem burtile.

Ador primavara si vara!

astept in continuare opinii vis-a-vis de treaba cu zatzul de cafea.
de luni oricum ma pun pe experimentat

April

Mergi la inceput