Clinica de Oftalmologie Infosan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cravio spune:

Draga Ruxandra,
pretul operatiei de strabism la INFOSAN a fost 550 euro ( cu tot cu anestezia generala)- din cite am aflat acum la control nu s-a marit.
Copilul nu trebuie sa manince cu minim 6 ore inainte si sa nu bea apa cu 5 ore inainte. Al meu puiut a tolerat anestezia foarte bine, nu a varsat,s-a cam mitiit un pic ca simte ceva in ochisor, dar totul a mers ca pe roate.
daca o rude ar mai avea nevoie de operatie, acolo as sfatui-o sa se duca.
Mult succes in decizia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ademar, Cravio multumesc pt povestile voastre. Inca nu ne-am decis unde sa-l operam pe M.. dar parca, parca inclinam catre Infosan. O sa mai vedem ce mai spun cei de la Oftapro.

Deocamdata s-a dus si sotul la dna dr Ciubotaru. Si azi furam la control si cu juniorul.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KASA spune:

buna dimineata,nu ma pricep foarte bine a scrie mesaje,dar sunt bulversata si speriata de ce ti se poate intampla.Din intamplare am dat de clinica infosan si as vrea tare mult sa imi da-ti si mie informatii despre dr.Ciubotaru.Am un baiat de 4,3 ani care a fost diagnosticat in noiembrie cu astigmatism miopic .ne-a datreteta de ochelar si a spus sa ii poarte tot timpul.Am mai asteptat iar in ianuarie am fost din nou la medic (oftalmolog pediatru) care ne-a spus ca baiatul are o hipermetropie usoara care nu necesita ochelari acum.dupa aceste doua diagnostica am mers la al 3-lea medic(prof. dr. oftalmolog din iasi) care a zis ca are strabism divergent ce ar trebui operat ,dar pentru a fi sigur, ne-a programat pentru o consultatie mai amanuntita la iasi pe data de 16 feb. si daca se adevereste diag. sa il si opereze.Totusi am vazut pe int.c.v. dr. ciubotaru si l-am programat pentru 6 feb.Am si o fetita de 2,6 ani si vreau sa ii consulte pe amandoi.As vrea sa imi spuneti daca pot sa am incredere in ea .Sper sa imi raspunda cineva.O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Kasa, eu am ales-o pe ea din cele 4-5 dr la care am fost...aveam (ptr baietelul meu) acelasi diagnostic: hipermetropie extrema +8 dar tot atatea retete cu diferente de la 2,5 la + 6,5.
Am fost si in germania cu el si reteta de acolo coincide cu ceea a dr Ciubotaru. Cei din germania ne-au recomandata sa mergem la ea de 4 ori pe an si o data in germania.
sanatate multa!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

ptr.Bulinuta, iti multumesc ca mi-a raspuns cineva atat de repede.as dori sa stiu daca stii pe cineva care si-a operat copilul de strabism divergent sau daca aceasta forma de strabism se poate trata cu exercitii

Mergi la inceput

Kasa imi pare rau dar cu asta nu te pot ajuta, Rares nu are strabism, slava Domnului ca nu mai are si asta, are hipermetropie extremea iar asta nu se poate opera

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

BULINUTA,multumesc oricum pentru inf. SANATE MULTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna!ne-am decis sa mergem si noi la un control la doamna dr.Ciubotariu cu Edi ,5 ani.Multumim celor care au scris despre doamna dr.asa am putut afla despre dumneaei,o sa va spunem si noi impresia abia la sfarsitul lui aprilie.Sper sa fie bine,sa reuseasca sa nu-l ingrozeasca asa cum s-a intamplat la noi in oras,dupa care evident ca el n-a mai vrut sa colaboreze si vedea printre lacrimi toate animalele pe care i le arata medicul(dupa care i s-a pus diagnostic de astigmatism compus),in sfarsit asteptam controlul la Bucuresti!

Dalia

Mergi la inceput

firutza mergi cu incredere...dna dr are un stil super de a lucra cu copiii...serios...multa sanatate
ruxandra ce ati facut? ce face Matei? l-ati operat?

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

FIRUTZA,MERGI CU INCREDERE LA DOAMNA DR.CIUBOTARU,ESTE EXTRAORDINARA.NU POT SA ITI DESCRIU CATA INCREDERE MI-A INSPIRAT.SI EU "AM AVUT PROBLEME" CU BAIETELUL MEU DE 4 ANI.MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA AM AVUT INSPIRATIA DE A MERGE LA MAI MULTI MEDICI SI NU M-AM LUAT DUPA PRIMUL DIAGNOSTIC. MULTUMESC BULINUTA PENTRU ACELE SFATURI,MI-AU PRINS FOARTE BINE.A TRECUT CEVA TIMP DAR ITI MULTUMESC ORICUM

Mergi la inceput