Clinica de Oftalmologie Infosan

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bulinita

Da, l-am operat pe M la dr Ciobotariu, strabism convergent. Operatia a decurs o.k., fara incidente. A fost chiar mai usor decat ma asteptam. Rezultatul final va fi dupa 3 luni, dar deja se vede cu ochiul liber.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Kasa
ruxandra ma bucur mult ca e bine..pupa galustile si okisorii

eu am incpeut sa scriu la o clinica din rusia, una din paris, nici nu stiu unde sa ma mai adresez ...i-a crscut un pic dioptria la dreptul...ma ia groaza...am fost la control si zice sa il mai lasam asa inca 4 luni si pe urma sa incercam sa ii scadem dioptria pentru a ii forta un pic okisorii...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Ne-am intors cu un mesaj asa cum am promis,Edi a fost extrem de cooperant cu doamna dr.iar mie mi-a placut tare mult,a avut tact si copilul nu a simtit cand au trecut aproape 2 ore de intrebari si aparate...
Din pacate trebuie sa purtam ochelari si ocluzor,are astigmatism hipermetropic(1,25 si 0,75)i-am comandat deja,dar copilul e cam stresat de treaba asta cu ochelarii ...si noi la fel ,speram sa fie doar o parere falsa de-a noastra....dar n-a fost sa fie,revenim la un control peste 3 luni.Dr.ne-a spus ca in 2 ani va scapa de ei,sa dea Dumnezeu sa aiba dreptate!Si nu mai consultam si un al treilea ,mergem pe mana dumneaei!Speram sa fie bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si eu am fost cu copiii la control si ne-a placut foarte mult de d-na dr. i-a fermecat pe copii, a avut muuulta rabdare si ne-a explicat o gramada de lucruri

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Am vrut sa deschid un subiect separat dar m-am gandit ca si aici pot afla un raspuns.Edi(5 ani) a purtat azi pentru prima oara ochelarii(astigmatism hipermetropic+1,50),zice ca se simte ciudat,ca atunci cand se uita in jos vede valuri...ca vede lucrurile mai mari,iar acum pe seara s-a plans de durere de cap.Ce e mai rau e ca in parc a cazut din tobogan si acum ma deruteaza ,ca nu mai stiu daca durerea e de la cazatura(nu are cucui,nu e vanat,usor zgariat,mai mult pe obraz)sau de la prima zi de purtat ochelari?!Rugamintea mea este sa-mi spuneti cum au reactionat copiii vostri atunci cand au pus ochelarii pentru prima data,daca durerea de cap e normala in prima zi?
Eu o sa-l urmaresc dar as vrea si alte experiente,Imi vine sa plang cand il vad asa mic si cu ochelari,mi se pare o sarcina grea ptr.el!
Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

firutza..te inteleg..rares ii poarta de la 2 ani si are + 8 ..io zic sa suni la cabinet si sa incerci sa vb cu doamna dr..si eu am vorbit cu dansa in primele 2 saptamani cand acomodarea a fost usor dificila..sanatate

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

copiii mei n-au primit ochelari, dar eu una de fiecare data cand schimb ochelarii am o senzatie ciudata, parca e pamantul mai departe, altfel curbat, merg aiurea, calc ca din pod, cred ca s-ar aplica si descrierea asta cu valurile. chiar si o usoara durere de cap am mai avut la schimbarea dioptriilor

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Multumesc pt. mesaje,este prin urmare posibil ca durerea sa fi fost de la ei.Acum nu se mai plange de dureri de cap,in schimb ii lacrimeaza intr-o veselie...dar din nou nu ppot pune doar pe seama ochelarilor pt. ca-i racit cobza!nici nu-i poate tine la ochi in ce hal ii curg,asa ca asteptam sa-i treaca raceala si incercam iar...cred ca va dura ceva timp pana se va obisnui,intre timp am zis sa mai merg la o optica aici in oras si sa iau si reteta si ochelarii sa-i rog sa-i verifice....asta asa,pentru ,linistea mea...
Dalia

Mergi la inceput