Clinica de Oftalmologie Infosan
Buna!
Ma intereseaza daca stie cineva ceva despre clinica de oftalmologie Infosan de pe strada Polona. nr. 83, Dr. Andreea Ciubotaru. Eu am fost deja la clinica respectiva cu fetita mea, s-au comportat ok dar vroiam sa stiu daca a mai fost cineva, ce parere a avut, daca aparatul respectiv e performant sau nu prea, daca stiti ceva de d-na doctor, orice amanunte.
Multumesc!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Raspunsuri
ademar spune:
miflore,
am fost la Infosan,m-am operat acolo si tot ce pot sa-ti zic mai frumos despre doamna doctor Andreea Ciubotaru e ca,desi locuiesc departe de Bucuresti,cu greu m-as mai duce la alt medic oftalmolog in afara de ea.
Habar nu am ce fel de aparatura folosesc,fiindca nu mi-a trecut prin cap s-o intreb,dar sunt sigura ca nu ar lucra cu ceva care sa nu se ridice la nivelul ei,nu cred ca ar accepta ceva care s-o pacaleasca.
Stiu ca o persoana care a fost eleva si apoi studenta eminenta are asteptarile cele mai mari de la ea insasi ,mult mai mari decat au ceilalti.
N-am nici un interes sa-i fac reclama,am vazut-o de doua ori in viata mea.
Sunt multe linkuri despre ea pe net,eu ti le trimit pe cele care m-au impresionat mai mult :
http://www.stetoscop.ro/arhiva/2005/37/tinericarepromit.php
http://www.zoot.ro/Medicul-care-dezleaga-privirile-incrucisate,195243.html
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115042&whichpage=2
si unul despre ce te interesa pe tine mai mult:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/392697/Dioptrii-masurate-computerizat/
Dar totusi,de ce te mai intereseaza parerea altora,daca ai vazut-o tu personal? A fost ceva ce te-a deranjat?
miflore spune:
Nu, nu m-a deranjat nimic, din contra, mi-au facut o impresie buna, si doctorita si asistenta au avut rabdare cu fetita mea (care, de altfel, nu prea iubeste doctorii).
Multumesc frumos pentru raspuns, deci o bila alba.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
ruxandra_sb spune:
Si noi am fost de curand la dna dr Ciubotariu de la Infosan pt un consult si o a 2a parere. Ne-a facut o impresie f buna.
Suntem de 3 ani pacienti ai clinicii Oftapro, la dna dr Cioplean; dar incepe sa ma calce pe nervi sistemul lor de programari. De ex de azi dimineata sun aproape incontinuu si este mereu, dar mereu ocupat. Si pun pariu ca atunci cand voi apuca sa dau de domnisoarele asistente vor zice ca septembrie e deja full.. cum mi s-a intamplat si acu o luna.
Probabil vom ajunge la operatie pt strabism si ar cam tb sa ne hotaram pe mana carui medic sa mergem. Dr Ciubotariu ne-a fost recomandata si de un medic de la spitalul de Oftalmologie, stiu c-a studiat si s-a specializat si in Germania,...
Pe de alta parte, clinica Oftapro este mai mediatizata.. peste tot dai de ea, respectiv de copii care se trateaza acolo.
Stiti cumva, sunt diferente majore intre cele doua clinici -diferente care ar inclina balanta- mai ales in caz de operatie??
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
In afara de miflore si noi .. n-a mai fost nimeni?
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
miflore spune:
Nimeni.
A mai fost o prietena de-a mea de-aici, de pe forum si stiu c-a fost multumita.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
bulinuta27 spune:
Noi am fost ieri.
Si am observat o diferenta majora intre oftapro si infosan...la oftapro am fost la dr Luminita Teodorescu, care ne-a tratat cu multa raceala, nu s-a uitat la oki lui ci doar pe ce a iesit din dioptron.
La infosan am stat 2 ore din care 1 ora si ceva a durat consultul propriu-zis, restul timp mort de stat cu picaturi.
L-a controlat si cu dioptron si cu metoda traditionala plus alte 2-3 teste cu musca, cu aparatul ala si inca ceva parca. Dupa care am mai stat 20 de minute de vb, la noi e o problema destul de urata (hipermetropie +8) si mi-a explicat si ce se intampla si de ce am trei retete de okelari diferite desi acelasi diagnostic.
Am fost super multumita si vom merge pe mana ei.
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Cravio spune:
Eu mi-am operat fetita de 5 ani la Infosan in urma cu 6 luni.Initial am fost la oftapro, dar am avut in ultima perioada aceeasi problema cu programarile facute tirziu( peste 3 luni mi s-a spus la telefon ca pot gasi un loc liber). In plus de asta, o prietena de-a mea, fosta asistenta in Romania, care acum traieste in Italia, s-a operat la ei si a avut un soc cind a vazut ca dadeau anestezie cu un aparat Kirana vechi de 30 ani( tipa stia ca lucrase la sala de operatie), asa ca primul lucru cind am facut programarea la Infosan am vrut sa vad sala de operatie si sa stiu despre ce aparat e vorba : Au un Draeger modern( firma germana serioasa si folosesc sevofluran, asa cum e normal in comunitatea europeana), asa ca m-am hotarit sa-mi dau copilul pe mina doctoritei Andreea Ciubotaru. Si am facut bine, caci acum fata mea arata perfect dupa o singura operatie, desi la oftapro imi zisesera ca s-ar pute sa faca 2 sau 3 .
Asa ca puneti si voi in balanta unde e mai bine.
Mult succes,
Viorela , mama a 2 copii
ruxandra_sb spune:
Cravio, imi poti spune care a fost costul operatiei?
Fetita ta a fost adormita in timpul operatiei? Si-a revenit repede?
Ce alte sfaturi/ponturi mi-ai mai putea da?
de M (6) si G (1)
ademar spune:
ruxandra sb,
daca te-a impresionat doamna doctor in timpul consultatiei,sa stii ca aceeasi senzatie o ai si cat stai in operatie. E acolo o gashca extraordinara, rad, glumesc iar in momentele cheie ale operatiei e o liniste si o concentrare corespunzatoare. Nici nu zici ca esti intr-o sala de operatie!!! Mie imi prinde de obicei tare greu anestezia si au avut atata rabdare cu mine...Vreo 20 de minute am asteptat pana si-a facut efectul. Avand in vedere ca s-a cam prelungit operatia mea, plus timpul scurs cu toate testele pe care mi le-a mai facut o data inainte de operatie, doctorita isi facea griji pentru "micutzii care stau nemancati" . Sigur ca micutzii aia erau destul de mari , dar gesturile astea marunte si atitudinea de toate zilele iti spune totul despre un om.
Si acuma, ce te intereseaza probabil cu adevarat: operatia m-a costat 400 de euro prima si 300 a doua, deci mi-a facut reducere de 100 de euro, mi-a facut anestezie locala, dar copiilor le face generala si oricui ii este frica de locala. Nu am fost la oftapro, desi am auzit numai lucruri bune despre ei fiindca m-a impresionat tot ce am citit pe net despre doamna doctor Ciubotaru: eleva eminenta, studenta eminenta...cu astia nu ai cum sa te pacalesti! Si apoi, faptul ca mi-a si raspuns la toate mail-urile(!!!) pe care i
le-am trimis + atitudinea si optimismul ei din timpul consultatiei, m-au convins fara nici un fel de rezerve. Cand am fost prima data la consultatie, cred ca am stat acolo vreo 3 ore: atatea prisme mi-o tot pus, ca nu mai stiam de capul meu . M-am operat fara nici un fel de rezerve fiindca pur si simplu am avut incredere deplina in ea si nu m-a dezamagit deloc. Am mai fost la o doctorita foarte buna, considerata probabil cel mai mare medic strabolog de la noi, si foarte experimentata,era foarte aproape de mine si imi era mai comod...dar nu s-a incumetat sa-mi faca a doua operatie. Deci...trebuie sa ai si putina "nebunie" si stiinta cu carul sa fii un medic bun.. Doctoratul si-l face in Germania, burse primite in Germania, practica facuta in Germania alaturi de unul din cei mai buni strabologi din lume, etc.
Ti-am scris acuma o epistola... fiindca si eu am avut mare nevoie candva de astfel de informatii. Nu le-am facut in sprijinul doctoritei, ci al oamenilor care chiar au nevoie de un reper.
E drept ca nu e mediatizata ca cei de la Oftapro(pe buna dreptate, din cate am auzit) dar ea e inca la inceput de drum... O sa-i faca reclama oamenii care merg la ea si o sa ajunga cea mai tare. Sper numai sa nu si-o ia in cap...