MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

zambilik ti-am trimis PM , scuze pentru ca nu am observat rugamintea iarta-ma te rog , o sa fiu mai atenta cand citesc

umplutura pentru sarmale eu o fac in multiple feluri:
- carne, ceapa, frunze patrunje marar, se poate pune si soia , ou intreg
- orez, ceapa, frunze, ciuperci, albusul de la ou (galbenusul e grasime)
- orez, ceapa, morcovi rasi, frunze , albus de ou

a fost super la sala azi, m-am dezmortit da acuma am dinou febra musculara si maine dinou la alergat

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele
s-au topit 15 kg, mai am 5 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ptr raport- n-am nimic; vroiam doar sa va spun ca n-am abandonat

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata.

Am uitat sa ma cantaresc...asa ca stau. Dupa masa nu ma urc nici moarta pe cantar...

Sarmalele care le-am mancat ieri nu au fost monti evident...ca altfel nu ma mai laudam cu ele.

M-am hotarat de azi sa ma urc din nou pe bicicleta care zace in dormitor, nu de alta dat mai am doar 1,5 luni pana la concediu si cum ma duc la all inclusive la turci...se stie cam cum stau treburile pe acolo...

Azi e de servici sotul la plimbat copil ca la 5 vine cosmeticiana sa ma infrumuseteze...dar inainte de asta, parol ca ma urc pe bicicleta. Trebuie sa ma misc cumva. In plus mi-am adus aminte ca acum 2 ani cand am slabit dadeam si la bici de 2 ori pe zi cate 45 minute. Problema mea e ca trebuie sa ma scol mult mai devreme ca sa fac dimineata, ceea ce pt mine e un chin. Eu ma trezesc cat mai tarziu...poate imi mai recapat energia de la miscare ca aud pe Andanii si pe altii ca asta face sportul...

Ma intorc la treaba, revin sa vad rapoartele voastre.

Mergi la inceput

ZI DE RAPORT

io-s fericita ca am ajuns la 74.5 dinou , cat aveam inainte de paste .....

meniul de ieri
- finn crisp cu ceai
- salata din varza, rosii, ardei, ridichi, castraveti + cremvusti si putina telemea de vaca
- parizer cu almete si marar si rosii
- niste nuci

haideti fetele la raport

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

schimbat ticherul sper sa-mi iasa

ANDANII

kg mele

Mergi la inceput

acuma

ANDANII

cat am avut ... cat mai am
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

si eu la raport, ca de data asta am intradevar ce raporta. 71,6 kg. daaaa, in sfarsit..inca un kilogram si ajung unde eram in tabel...si sper ca apoi tot in jos!

sa va zic ca acum doua zile arata 71,4 kg si ieri 72,2???? imi venea ieri sa plang...si tot am mancat bucatica aia de pizza in oras, ca nu gaseam alternative repede repede. m-am abtinut insa de la inghe...

andanii, sa stii ca eu nu am facut inghetata decat o singura data aici, dar din caramel, cu zahar. nu a facut ace, a fost bestiala, de-aia m-am hotarat sa incerc si cu fructe. cand o sa fac o sa va povestesc. sunt si eu curioasa...dar astept sa se faca fructele bine si sa fie mai ieftine. la cat dau acum pe o caserola de capsuni...mai bine le mananc asa, nepreparate. mai umplu si stomacul.

sper sa fiu si azi cumintica! si voi la fel!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Raport 15.05.2008: 90,8 kg, minus 1 de saptamina trecuta.

Azi se implineste o luna de cind am inceput monti. bilantul total e un minus de 6,2 kg. ma declar multumita.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Dupa ce acum vreo doua zile aveam 69,1kg, azi dimineata m-am trezit cu 69,4kg, deci asta raportez. Sa fie de vina inghetata de ieri, nu stiu, dar nu-mi pare rau c-am mancat-o, mi-era o pofta... N-am mai mancat inghetata de cand eram gravida, deci de aproape un an.
Meniul de azi:
md-un ou ochi, sunca, rosii si ridichi
p-restul de mancare de ieri, chestia aia cu dovlecei si mazare de care v-am povestit + o pulpa de pui la cuptor
c-fructe sau salata
Revin mai tarziu, am sedinta foto, o sa-mi pun pozele sa ma cunoasteti si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata

Hai ca promit ca nu mai dispar curand.
Sanse am mai stat si prin frigi ascunsa ce i drept.

Azi cantarul arata ceva mai mult dar nu ma mira ca mi a venit socoteala si de obicei retin apa si sunt mai balonata.

Asa ca Dani, slabaturo, trece ma cu 75.8 kg de inceput si cu 70kg tinta, macar sa ajung eu acolo.

Va pupi tare si felicitari celor care au mai strans cureaua!!!

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput