MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neatza!
Eu raportez un 68 , pe care, Dani, nu vreau sa-l treci in tabel .

Astept sa termin si eu cu examenele si ma duc la sala, ca acasa nu gasesc timpul necesar sa fac. Ieri am avut examen si, desi mi-ar fi fost foame cand am plecat la examen, la 14.00, nu am mancat de emotii.
Bineinteles ca, dupa examen, imi era foame, dar m-am ambitionat si n-am mancat nimic de pe drum. Numai fornetti si patiserii. Dar m-am oprit la primul supermarket din drum si mi-am luat o banana. Asta pe la 18.30 .

In afara de Elion, care e cu indulcitori si e cat de cat Monti, dar nu la fel de gustoasa ca o Aloma , mai e inghetata cu fructoza, Tonitto se cheama, si se gaseste in Mega Image sau Angst. Eu acolo am vazut dar nu m-am indurat sa-mi cumpar ca e cam scumpa, asa ca troneaza in congelator o cutie mare de Aloma . Inca nu m-am atins de ea, sper sa reusesc sa ma tin departe si de acum incolo.

Ca sa modificati numele pozelor, va duceti pe iconita aia din mijloc, la properties, si acolo aveti rename .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ooooo zi de raport! Va rog sa ma treceti si pe mine in tabel cu 86 de kg. Nu e mult, dar oricum e in minus. Demonstreaza ca trebuie sa uit de inghetata aia sfanta de care am adus vorba. Ca nu e nici pe departe monty, e vafa normala, are si cofrajul ala care nu e bun, are si zahar, ce mai e o bomba da buna

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ce fete ambitioase avem, bravo voua . Asteptam poze noi.

Eu am intalnire la pranz cu o prietena suparata, dar pot sa aleg din meniu ceva conform asa ca stau fara grija. Poate trece si sotul pe acolo.
In rest munca pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Iaca si link-ul la inghetata Monti .
http://www.tonitto.com/eng/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

quote:
Originally posted by acusor

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Am vazut-o si eu la Mega...scump, dom'le scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!

Scuzati absenta de ieri, dar nu m-am simtit prea bine si colac peste pupaza mi-au venit si "invadatorii".

RAPORT: 84.6 Sunt super incantata!!!

Andanii-merci mult de aprecieri. Sa stii ca eu nu vad o diferenta mare (in poze) poate si pentru ca deja m-am saturat de aceasta greutate si deja vizez la o greutate care incepe cu 7. Acum cred ca voi mai face poze decat la 75. Poate atunci o sa se vada mai bine.

VA pup si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

quote:

De asta spuneam si eu Andanii.Si mie mi sa parut scumpa dar m-am riscat si eu o data De buna, e buna....

Eu nu raportez pentru ca sint balon de la varza acra .Inainte sa o pun la fiert am mancat asa cruda dupa care am baut apa toata ziua.
Cred ca am retinut apa pentru ca azi dimineata i-mi arata cantarul 1,5kg in plus!!
E posibil?

Andanii ca sa fiu si eu la zi modifica si la mine cat aveam ieri ,da?Pune 66,3kg ca sa ma fac de ras....eu cara ajunsese-m la 61
Chiar ca-s vita

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Acusor am incercat si asa si tot mi se sterg

La voi intra reclama de la pampers?Parca de cand ma bruiaza asta merge si DC-ul mai greu....

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

felicitari tuturor fetelor care ati slabit

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet

Mergi la inceput

A-ti raportat si disparura-ti,nu?

Unde sinteti fetelor?!

Hai mai intrati si voi ca eu vorbesc singura....

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput