MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

la raport si eu: azi 59!

adica -500g fata de ieri. parca incep sa ma dezumflu o fi de la ceaiul verde de aseara... nu de alta dar de dimineata mi-am golit burta bine de tot, apoi m-am cantarit si era 59 fix fix fix.

meniul de azi va include:

ciorba de salata verde (cu ou, lapte, smantana, kaiser prin ea)
brocoli la cuptor (cu ou, cascaval, smanatana)
peste la cuptor (doar condimentat)
salata de rosii cu pui fiert si 1 lingura maioneza de casa
e voie un pic de maioneza de casa, da??

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

dianarus in tabel ai 58.5, te las asa sau trec mai mult adica 59 cat ai raportat acuma ???

anca eu zic ca mergi tare tare bine , stai sa vezi cand o sa dai 1kg pe luna 800 gr pe saptamana este fff mult , asta inseamna 3.5 kg pe luna ceea ce e bine avand in vedere ca noi nu suntem la dieta ci ne conformam unui mod de viata sanatos care ne si slabeste nu?

latrishia iar ai disparut ???
sanse nu fi necajita , hai te rog
sa nu mai zic de alte fete, parca ati plecat la moscova

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, asa e! insa stii cum sint femeile, vesnic nemultumite! si mai am atit de multe kg in plus incit nu mai am rabdare sa le vad duse.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Vin si eu la raport cu 67.5 . In sfarsit, s-a miscat si la mine ceva.

Voua nu vi se pare ca s-au inmultit persoanele supraponderale? Astazi am vazut o gramada in drum spre serviciu. Nu mai zic, in metrou. Mai vezi si cate o donsoara "impanata", de altfel tare draguta, care mananca cu pofta niste strudele cu mere. Intr-adevar, sunt bune, dar nu fac bine. Imi vine sa le zi sa se apuce de Monti ca nu fac bine atatea strudele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!

Scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata, dar nu m-am simtit bine deloc. Sincer nu stiu de la ce a fost. Multumesc la toate fetele pentru aprecieri.
Andanii-eu te voi ajunge doar cand te vei stabiliza tu.
RAport azi: -300g. Este foarte putin mai ales ca acum 2 zile aveam -600 si azi vad ca am mai mult. Deci Andanii trece-ma cu 84.3. Asta este!

Meniul meu de ieri:

dimineata: 2 felii de paine wasa+gem cu fructoza+lapte0%
pranz: mazare+orez complet si suc de rosii. Spre rusinea mea am mancat si un pic de carne.
seara:branza, rosii, jambon

Si pastile toata ziua!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ca mananca strudele nu e chiar atat de grav. Mie mi se pare ridicol ca poarta blugi cu talie joasa si tricouri o palma mai scurte si prin palma aia se revarsa burta si suncile de pe solduri

Mda, dupa cum anticipasem eu nu am nik de raportat decat ca mi se intampla un mare mister: aseara aveam 85.8 azi 86.4 Cantarul nu e sigur defect, poate doar eu.

Nu mi-ati raspuns la intrebarea cu inghetata. Va rog nu ma lasati asa ca nu e chiar floare la ureche de facut adik de facut se face usor dar pe urma trebuie sa spal toata bucataria. Si plus de asta nici nu e nemaipomenita la gust, mi se pare prea vascoasa inghetata asta din frisca vegetala. Asa ca macar daca nu e monty sa stiu, daca pacatuiesc s-o fac cu simt de raspundere macar

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fetelor v-am spus ca ma mut....

La raport nimic pentru ca sint cu vizita rusilor pe cap iar cantarul a explodat si el

Andanii vezi ca-i pagina 20!!
Sper ca esti prin preajma.....

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Hop si eu la raport, chioara de somn (ieri am avut o delegatie in provincie si m-am trezit la 3 dimineata...am cazut eu lata in pat aseara la 10 dar se pare ca a fost insuficient).

Deci raport: azi dimineata aveam 68,4 ceea ce inseamna ca am luat 200 g... insa daca ma uit cat de dezordonata si indisciplinata am fost de vineri pana azi inca e bine.

Ieri de ex nu mancasem nimic pana pe la 12 cand vine un domn din primaria unde am fost, cu niste snitele si placinta cu branza, calde amandoua, pe care le facuse babutza lui repede repede pentru noi....pai cum sa refuzi...mai ales ca omu ne vazuse lesinate...am scapat cu jumate de snitel si o bucata mica mica de placinta...da tot abatere se numeste. Nu mai zic ca nici apa destula bauta iar de ministepper va dati seama ce drag aveam cand am ajuns acasa......

Dar asta e viata si asta mi-e activitatea, trebuie sa ma adaptez (moooooooooor de reclama asta care mi se urca pe mesaj....).

Azi am papat dimineata 3 inghitituri de cafea (facuta cu zaharina), o felie de muschi si una de branza. La pranz cre ca fac o salata cu rosii, castraveti si branza iar diseara planuiesc o ciorba de salata verde ...sa vedem daca apuc sa o fac.

Acusor, ai dreptate cu persoanele supraponderale. Si eu ma tot mir de cate adolescente vad plinute cu burticile la vedere in pantaloni la moda.

Spor la subtiat !

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Daaaaa, Androix, am uitat sa zic si de fazele astea. Ele chiar nu se vad cat de caraghioase sunt? Eu nu stiu cum sa fac sa le ascund mai bine. Eu nu suport pantalonii cu talie joasa tocmai pentru ca imi ies suncile. Chiar daca am un tricou mai lung, tot se vede aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Acusor,

eu nu pot sa suport moda de blugi de anul asta: talia joasa si f cambrat pana la glezna. Sa se vada mai bine ca sunt mica si indesata....
In schimb pantalonii cu talie joasa dar largi pana jos m-avantajeaza ca parca parca ma mai lungesc. Da ii port cu body pe dedesubt, ca fac cu nervii daca mi se vad burtile :D

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput