MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
andanii spune:
alina bine ai revenit in sanul lui monti
cartile ti le trimit eu dar dimineata, le am la lucru pe calculator , aici le-am sters din greseala.
si-acuma niste comentarii rapide despre ce ai inteles tu:
morcovul e voie crud cat doresti si fiert in cantitati rezonabile
cartoful nu e voie delo9c doar unul eventual fiert sau copt doar ocazional la faza II de mentinere
faina alba nu e voie deloc, dar paine din faina integrala e voi combinata cu chestii degresate, sau legume, deci fara grasimi , iar daca este paine facuta de tine cu 50% faina integrala si 50% tarate e voie chiar combinata cu grasimi
lapte integral adica cu 1,5 % grasime e voie dar nu combinat cu paine ci cu chestii grase .... io stiu daca faci sufleu la cuptor cu carne , etc pui lapte gras nu degresat
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet
zambilik spune:
Nici eu n-am abandonat monti, dar n-am timp nici sa-mi trag sufletul.
A inceput asta micu' sa mearga cu premergatorul, vine dupa mine si la baie cand ma duc, nu mai pot sa-l tin la distanta. La bucatarie tb sa am grija sa nu stea pe langa aragaz, in camera sa nu umble la tv si tot asa. Inainte il puneam in scaunel si-l aduceam langa calculator, acum nu mai vrea sa stea cuminte, asa ca nu prea am cand sa trec pe aici. Cand doarme mai spal o farfurie, sau mai calc, ca altfel sunt numai dupa el. Si in plus tb sa-i iasa si dintisorii de sus, are niste nervi...
In we am papat conform, chiar daca am fost la iarba verde am mancat gratare cu salata. Ieri am facut paste integrale cu sos cu legume.
Azi- md- Finn crisp cu gem conform, branza de vaci degresata
p- ficat de pui cu mazare
c- salata cu feta
Sper sa reusesc sa prezint maine raportul.
Androix spune:
Deci ia lamuriti-ma si pe mine, va rog frumos: inghetata asta pe care o fac eu e monty sau ma prostesc degeaba si mai bine imi cumpar iar vafe? Deci: am luat frisca vegetala, pe care o amestec cu fructoza si cu capsuni pisate, sau cu cacao. E sau nu monty?
Andreea mama de Filip si Georgia
sanse spune:
Sint si eu pe aici fetelor....am o durere de picior de nu mai pot.
Cred ca mi se trage de la cazatura pe role de luna trecuta...
Am stat asa fara sa merg la medic iar acum ma doare din ce in ce mai tare.
De cuminte sint cuminte iar starpitura asta de cantar arata in dusmanie numai plusuri
Va pup fetelor si sper sa am mai mult haz maine
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
lizzy spune:
sanse,
din bangladesh in trinidad tobago???
de monti nu zic nimic. dar chiar nimic.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Bee spune:
Buna fetele.
Eu mai cuminte, mai nu, dar maine chiar sunt sub greutatea din tabel (de fapt azi). Sa vedem cu cat. Ash spera macar un 66,5. Sa vedem.
Cum fac sa nu poftesc? Parca era o intrebare. In general mananc nu foarte restictiv, insa putin si tinand cont de reguli. In particular imi permit abateri bine calculate (daca tot vreau neaparat ceva dulce, o prajitura nemaipomenita, pai o pap doar pe respectiva in loc de orice altceva, dar imi spun mereu "nu mai bine cioco neagra?" si de multe ori merge) sau cantitati mai mari din permise.
Hai sa va mai zic ceva ce stiam din tineretile mele zbuciumate. Daca nu mananc dimineata slabesc. Si nici nu ma simt lipsita de energie. Asa ca eu dimineata putintel spre nimic (cafea cu/fara o felie de paine toast).
Intre timp.
Noapte buna.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
andanii spune:
ZI DE RAPORT
sa vedem fetele cum ne prezentam la raportul de azi?????
eu 74.00 , -500 gr fata de saptamana trecuta , sunt multumita
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet
andanii spune:
am uitat meniul
finn crisp cu lapte
salata de varza , rosii, ardei ,castraveti, cu cremvusti
rosii cu cremvusti
nuci
ANDANII
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
anca.b spune:
Buna dimineata! Stefan a adormit dupa masa de dimineata, asa ca am timp de forumit.
azi e zi de raport :
90 kg in cap
Nu e nici extraordinar, nici foarte rau. am scazut 800 gr de saptamina trecuta. bine ca nu e cu plus. oricum sint cu greutatea peste ceea ce imi programasem eu pt data asta, insa mai rabd doua zile si ma duc la piscina. inainte imi facea foarte bine inotul, sper sa aiba efect si de data asta. musai sa fac ceva, ca in ritmul asta nu ajung eu pina plec la mare. n-o sa ma tina apa de balenuta ce sint. uffff.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Am uitat si eu de meniu:
md-doua oua ochiuri cu putina brinza deasupra,pt gust
p-pulpa de pui fripta, fara pielita
c-carnita de miel cu brinzica
pulpa de pui si carnea de miel le am de ieri, de la ziua lui tata. le-am luat la pachet ca nu puteam minca atit de mult cit au pregatit ei. in felul asta nu s-au suparat nici ei ca nu am mincat si eu am scapat de grija cu "oare ce maninc azi?"
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan