O opinie mi-ar prinde bine

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hannen, eu cred ca daca vindeti apartamentul tau, se cam alege praful de banii aia. Sa ziceti merci daca puteti sa cumparati din ei o garsoniera.
Chiar daca apartamentul a fost vazut de agenti imobiliari, care l-au evaluat la sume marisoare, suma pe care o veti obtine va fi mai mica.

Cumparatorii nu cauta apartamente amenajate. Foarte rari sunt cei care se multumesc cu ce au gasit in apartament si nu strica tot pentru a face ceva pe gustul lor.
Si, chiar daca vine un cumparator caruia ii plac toate culorile, toate modelele si toate imbunatatirile din aparatamentul tau, va zice ca nu-i plac si ca, oricum el darama tot dupa ce se muta .

Puteti pune pret pe zona si pe pozitia aparatamentului, dar nu va puneti prea mari sperante in amenajarile existente.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Hannen, ce facushi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Eu hotararea as luao dupa ce as vede cu ce ma pot acoperi pe mine,copii mei si familia mea in caz de un"doamne fereste".

detin un alt imobil proprietate a familie mele(sot,copii..
am asigurare pe viata si eu si sotul care sa-mi puna la adapost copiii si familia in caz de..
am asigurare medicala ptru toata familia, fara limita.

daca nu as fi pe deplin acoperita nu as face pasul...nici macar cel cu clauza sa poata sa locuiasca in apartamentul pana la moarte....
nu se stie ce-mi poate rezerva viata...un imobil este o valoare pe care oricand o poti folosi..dar doar in momentul cand nu pui clauze pe el...a pune clauza sa-l foloseasca cat sunt parintii in viata iti reduci posibilitatea ca tu sau mostenitorii tai sa-l folositi daca aveti o extrema urgenta.
cel mai bine e ,cred eu,ca desi au facut act sorei tale,sa o lase sa-si faca cu viitorul sot un cuib al lor,care sa fie a amandurora..iar apartamentul mostenire sa fie doar un refugiu al surorii tale in caz de..asa cum este si apartamentul tau.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cuicanu spune:

In mod normal aveai si tu drept la jumatate din apartamentul parintilor tai, ca fiica. Sau daca i-au dat ei apartamentul in totalitate, sora ta ar fi trebuit sa-ti dea tie jumatate din valoarea acelui apartament. Pe banii de pe un apartament nu poti sa iei un apartament si o garsoniera decat daca sunt mult mai slabe calitativ decat cel initial. Te vei alege cu un apartament de calitate proasta, ai tai isi iau o garsoniera pe numele lor, care la moartea lor va reveni mostenire la ambele fiice. E o socoteala extrem de nedreapta fata de tine. In plus ca e pacat sa piarda copiii tai ceea ce ati muncit voi, parintii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Va multumesc tutror si imi cer scuze ca n-am intrat ieri.

Cuscra,n-am facut nimic deocamdata.N-am mai vorbit cu ei si sora`mea nu mi-a zis nimic ,daca le-a zis ce am zis eu sau nu.Ea a tacut,am tacut si eu ca n-am avut chef sa ma enervez.
Oricum ,raspunsul trebuie sa-l dau ,deci confruntarea e inevitabila.

Denizel,sa stii ca asta o aveam si noi in cap mai demult cind ne gindeam ce-ar fi sa-l vindem.Adica ca,un cumparator poate sa zica ca lui nu-i place nimic din ce e acolo si ca el darama tot ,deci faptul ca e facut ca la carte din pct. meu de vedere nu cred ca o sa conteze prea mult .
si nu cred ca l-a vazut vreun agent imobiliar,toate planurile is facute asa dupa ureche,dupa preturile din ziare si dupa toate gardurile.

ciucanu,tu ai dreptate dar eu sunt omul care nu da doi bani pe avere(cum suna si cind ma gindesc ca am vrut sa scriu "pe bani")
Nu mi-a pasat ca ei au hotarit sa il dea sorei mele,nu m-a suparat,nu m-a deranjat,nimic,nimic,n-am avut decit un sentiment de multumire.Poate daca eu nu aveam casa mea lucrurile stateau altfel,dar in cazul asta nu cred ca ar fi facut ai mei miscarea asta.

anyella,n-am inteles ce s-a intimplat de fapt,dar am inteles ideea,"asa nu" Multam!

Clover,n-au facut acte la notar pt. nimic,cel putin nu in ceea ce priveste ap. meu.
Pt. al lor au facut anul trecut sau acum doi ani,nu mai retin.
Exact de asta ar avea ei nevoie acum,de o imputernicire sa-l vinda.
Eu i-am facut mamei una acum vreo 6 ani,sa fie acolo in caz de...dar cica nu mai e valabila(URAAA,M-AM SCOS)

Va multumesc inca o data tuturor celor care mi-ati raspuns!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mie tot nu mi se pare clar. Adica ii fac acte sorei tale acu un an sau doi(stiau ca se va casatori?) fara sa se gandeasca ei unde vor locui totusi? Si daca imputernicirea aia era valabila ce faceai te trezeai cu apartamentul deja vandut?

In cazul asta cand actele nu au fost facute ca ea se marita eu cred ca e cazul sa o inviti pe sora ta sa stea cu chirie cu sotul si ai tai sa locuiasca in casa lor in continuare. Sau...sora ta poate sta in apartamentul tau daca plateste toate cheltuielile apartamentului(in caz ca vrei).

Eu inteleg ca vrei sa o ajuti si e normal ca sunteti surori...dar fiecare are nevoie de un sut in fund ca sa se responsabilizeze. In cazul vostru nu e deloc firesc ca tu sa nu primesti nimic si pentru ea sa se intoarca tot universul pe dos ca sa ii fie ei bine.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Sper sa nu faci vre-o prostie si sa le dai voie sa iti vada apartamentul .Eu nu as face asa ceva plus ca ei nu sunt drepti fata de tine,ei se gandesc la sora ta si u trebuie sa te gandesti la ei dc ?! nu i-a dat nimeni afara din casa lor a fost alegerea lor si pe tine nu stiu daca te-au intrebat cand au dat apartamentul surorii tale...
Mult noroc la confruntare fi clara si nu te lasa induiosata pt ca u ai familia ta acum copii tai carora trebuie sa le asiguri si pe viitor toate necesare, plus ca viata in Japonia este tare scumpa si nimeni nu tine spatele in locul tau ,toti considara ca daca ai reusit sa pleci din romania si sa te realizezi in alta tara este floare la ureche dar nu e chiar asa ...
Te pup si ai grija de tine nu te enerva prea tare

[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw][/URL]

http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hannen poti face procura la consulatul roman, aici costa 50 euro.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Clover,Amyarabella,maraki,multumesc!
M-am hotarit!N-am sa-l vind si trebuie sa ma pregatesc sufleteste sa aud muuuulte.
Lacrimi,reprosuri ...cuvinte de alea spuse cu tinta si care stiu ca nu vor trece fara impact .
Curaj gaina ca te tai!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hannen, sper sa nu aiba asemenea reactii. Sper ca inteleg ridicolul situatiei, sa dai totul unui copil si apoi sa-l pui pe celalalt sa-si vinda locuinta pentru ca vrei tu musai ceva pe numele tau.
Tinem pumnii sa iasa bine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput