O opinie mi-ar prinde bine

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adina Iulia, eu inteleg cum e cu ajutatul si sint de acord. Dar nu inteleg presiunea asupra lui Hannen (sa hotarasca astazi?!). Teoretic suna bine sa vinzi un ap. si sa cumperi doua, dar vezi ca in practica nu se stie ce iese.
Hannen se gindeste si ea la copiii ei (normal) si ca nu se stie niciodata... Parintii pot locui foarte bine acolo si zau ca nu inteleg de ce nu accepta varianta asta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

BTW, am si eu doi copii pe care sigur ca i-as ajuta cum pot mai bine. Dar nu as da unuia dintre ei totul si apoi sa merg sa cer ajutorul celuilalt. Exista intotdeauna posibilitatea ca in timp copilul "doi" sa ajunga sa aiba nevoie de ajutorul meu. Ce sa-i mai dau, de unde? Plus ca nu stiu unde ajung eu, daca nu mai am nici un ban risc sa ajung povara pe capul lor.
Nu mi se pare o necesitate absoluta ca un tinar sa aiba apartamentul lui, e mai degraba un moft. Parerea mea.
Daca vroiau musai s-o ajute in sensul asta, puteau sa-si cumpere ei o garsoniera nasoala in zona in care sint acum, sa-i de fetei diferenta de bani si in rest sa plateasca ea rate la apartament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ramona, si mie mi s-a parut cea mai inteleapta vaianta cea cu mutatul parintilor in apartamentul actualmente liber...

Totusi nu stim alte detalii ale variantei parintilor lui hannen, de exemplu daca e nevoie de banii ce ar putea proveni din inchirierea celuilalt apartament, poate ei se multumesc cu un confort mai mic decat ar avea acum in apartamentul lui hannen, si de aceea doresc aceasta manevra...nu stiu.
Singura in masura sa aprecieze situatia este hannen.

Nu stiu de ce presiunea asta a timpului, nu stim cand e nunta, cand vor ei sa faca mutarea, de ce "arde".

Si de altfel mi-am permis sa ma bag pe subiect pentru ca eu am avut o parere cu totul diferita. In cazul in care la hannen in familie lucrurile stau la fel, nu cred ca ii este foarte usor sa zica NU, oricat de rational ar parea si oricat de multa lume ar face-o instant in locul ei.

Sper sa gaseasca o solutie buna pentru toti.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Inteleg. Ma rog, eu am oferit varianta "la rece", pentru ca lucrurile astea trebuie sa le pregatesti bine dinainte. De aia ma surprinde ca nu s-au discutat (sau cel putin nu cu Hannen) variantele inainte sa devina asa o urgenta.
Eu am gindit treaba asta prin primsa parintelui care nu si-ar pune copilul in situatia asta. Si cum ziceam, nici n-as da camasa de pe mine daca nu arde (iar apartamentul nu arde in opinia mea). Acu' ce sa zic? Ei stiu de ce au facut chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Raspunsul e nu. Adica ce vor ei este sa ii dea sorei mai mici tot ce au ei, iar Hannen sa le cumpere practic parintilor o garsoniera din banii ei. Care nu se stie dc. ii va reveni lui Hannen pe viitor. Ajutorul se poate da in familie si fara a dezavantaja f. tare pe unul dintre copii. Nu stiu situatia surorii, dar cand ai trei copii nu cred ca te poti considera in siguranta absoluta si poti arunca cu cadouri de mii de euro. Eu inteleg ca ei o favorizeaza pe sora nu neaparat pt. ca ea e mai amarata, dar pt. ca cea mica e acolo si Hannen departe, deci cea mica va avea grija de ei si atunci i se cuvine mai mult. OK, dar dupa ce ca nu ii mai dau nimic lui Hannen pe baza faptului ca nu va avea grija de ei, vor sa mai si ia de la ea, iar asta nu e OK. Inca odata, dc. Hannen nu avea copii mai treaca-mearga, dar asa nu. Mai ales ca pot sta bine merci in apartamentul lui Hannen, cu uzufruct viager si asta e un ajutor destul de mare. Eu n-as face. N-au decat sa se supere, las' ca le trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor,va multumesc!Sunteti fenomenale!
Valentina,Guestus,asa le-am zis si eu sa facem .Sa se mute la mine cu clauza aia cu uzufructul viager de care zice Vale(daca fara ea se simt in nesiguranta).Daca as putea sa o fac aici ar fi super.
Cu sora-mea au procedat la fel,adica ar avea drept sa locuiasca in ambele ap. la o adica luam fiecare cite un "babac".

ellej,nici eu nu ma gindesc ca vor sa ma traga in piept,ci mi-e teama sa nu ramanem si fara vrabie si fara cioara si cu ocazia asta ii multumesc fetei care mi-a zis cum stau lucrurile.

Deocamdata am scapat de explicatii(am fost cu fetele la dr. si-a trecut ora de chat).
Urasc sa zic nu cuiva,urasc sa refuz ceva si mai ales pe ai mei cu toate ca,atunci cind eu am vrut sa vind maica-mea s-a opus.Acum cind vrea ea sa-l vinda eu trebuie sa ma execut.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Hannen, eu as fi procedat la fel. Sper sa decurga bine primul chat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Super! Bine ca s-a aranjat!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si eu zic ca e imposibil sa iei doua apartamente bune cu banii de pe unul, oricat de bun ar fii, noi ne-am ars cu planurile facute dupa preturile din ziare ale apartamentelor

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by hannen
Urasc sa zic nu cuiva,urasc sa refuz ceva si mai ales pe ai mei

Hmmm...cred ca stiu si ei treaba asta...

Nu prea stiu exact planurile tale de viitor, adica ce crezi sau speri tu ca vei face. Daca te gandesti sa te intorci candva, definitiv, nu mi se pare corect sa ti se ceara acest lucru.
Daca tii apartamentul doar pentru o situatie limita, care poate sa nu apara niciodata, poti sa-ti dai acceptul, in fond te alegi cu doua apartamente.
Evident, daca se va intampla acest lucru, caci nu vad cum sa se faca. Oricum, te sfatuiesc ca vanzarea/cumpararile sa se faca simultan, adica nu sa vanda si apoi sa caute de cumparat.
Punand aceasta conditie, precum si cea de a gasi doua locuinte decente (ma refer la pozitionare, vecini, etc, mai putin imbunatatirile-care se fac-), cred ca poti sta chiar linistita, nu cred sa gaseasca prea curand.
Si daca gasesc...este bafta ta.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput