Spalatul pe cap - o mare problema!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

nici eu nu suport apa pe fata... ma ustura ochii de la o singura picatura...
A luat fii'mea de la mine numa' "calitatile" ... asa ca sa nu ma mai plang

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Olim, buna idee, o sa cumpar cartea. Poate gasesc dezlegarea.
Sau o chem pe Super Nany!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

La noi s-a lungit timpul petrecut in baie si joaca in apa pe motiv de scandal la spalatul pe cap. Asa, ca in functie de preferintele copilului ne samponam chiar si noi parul, doar ca sa accepte si ea. Cu limpezitul e mai greu, insa putin cate putin si cu multa pacaleala: "uite becul", "uite ceasul", "hai da si tu cu apa pe par", etc reusim sa ducem la bun sfarsit misiunea. E drept ca uneori mai ramane cu ceva clabuc prin par, dar noi suntem multumiti ca nu a plans. O singura data i-am spalat parul in urlete si impotriva vointei ei, si m-am simtit foarte prost. Am simtit ca a fost un abuz din partea mea asupra ei, mai ales ca eu inca imi amnintesc cat de disperata si de terifiata eram si eu in copilarie la baita pe cap.
Asa ca pentru noi cel mai important lucru la capitolul baita pe cap, este ca micuta sa accepte si chiar sa-i faca placere balaceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Si Luca la fel (2,8 ani) de cand il stiu zbiara la sapalatul pe cap. Cand il bag in baie (unde ii place de altfel) primul lucru pe care il face e sa ma priveasca serios si sa-mi zica "sa nu ma speli pe cap mama, deloc sa nu ma speli". Ii zic "ba de spal, asta e, trebuie sa fim curati". Si cand ajungem efectiv la spalat incepe sa tipe de nervi.

Parca parca incepe sa nu mai faca asa urat de cand a invatat sa tina ochi si gura inchise. Dar de placut, nici vorba.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri.
Ceva trucuri s-o fac sa accepte dusul? Dusul ca si baie, nu neaparat pt. spalat pe cap. A avut o perioada cand a vrut dar de o perioada lunga nu mai vrea sub nici un chip!
Maine incerc sa ma duc in vizita la Baby Spa si la Micii Campioni, poate ca inotul si spalatul pe cap vor merge mana in mana. Am sunat la ei si mi-au spus ca e obligatoriu dusul inainte si dupa piscina. Asa ca suntem intr-un mare impas.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si noi avem probleme...Pana acum vreo saptamana totul era ok, pana i-a intrat apa in nas si n-a mai putut respira. S-a speriat cam tare ce-i drept, si de atunci n-am mai reusit sa-i fac baie. Nu vrea sub nici o forma sa se dezbrace si urla de zici ca-l taie cineva. Aseara am reusit sa-l fac totusi sa se dezbrace, l-am dus in baie dar, cand a vazut apa tot zicea ca-i intra in nas si nu si nu. Degeaba i-am promis ca nu-l spal de cap, n-a tinut. Nu stiu ce sa fac, sunt disperata. Niic cu forta nu-l pot spala ca face urat tare si mi-e frica sa nu pateasca ceva. Mai grav e ca trebuie sa-l trimit la tara maine si cand se va intoarce sa te tii scandal ca atunci musai trebuie sa-i fac. Mai incerc in seara asta, dar ma enerveaza ca nu merge nici cu jucarii, nici cu facut baie la jucarii, nici cu nimic...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

La noi s-a inrautatit situatia...nu mai vrea nici baita normala de 2 zile!
Acum fetita mea nu e in Bucuresti, e cu socrii la munte, azi merg s-o iau. De-acum incolo, cel putin pt. o perioada, o sa-i fac numai eu baita. Cu toate trucurile posibile.
Am fost ieri la Micii Campioni si la BabySpa. Mi-au facut impresie buna amandoua dar sunt niste preturi f. mari. Adica un abonament lunar de 4 sedinte (o data pe saptamana) 6 milioane, respectiv 7 milioane! E jenant! Sa nu va zic cat costa inotul in alte tari...de 10 ori mai putin...
Nu stiu exact daca o s-o duc sau nu, poate voi incerca o perioada tinand cont si de problemele noastre legate de apa.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Haide sa va spun metoda noastra .Noi 2 facem baie impreuna ne jucam cu apa ,cu ratustele si cu celelalte jucarele de apa le facem si lor baie ,spalatul pe cap il lasam cat mai la sfarsit posibil ,noua ne place foarte tare in apa si acesta este un atu, stam cam 30 de minute timp in care mai dam si cu apa pe ochisori in joaca ne stropim cand vine momentul crucial ii arat cum fac eu si ma stramb si eu ca el apoi ii zic ca e randul lui cat ii dau eu cu apa pe cap el face cum am facut eu si eu rad de el si il incurajez ,apoi nu mai vrea baie si iesim...
Nu stiu daca am explicat bine ,dar am incercat !

Noi avem alta problema eu nu pot sa fac baie sau tati cat este el treaz pt ca plange pana nu mai poate ca vrea si el baie ,plus cu spalatul pe mani inainte si dupa fiecare masa se duce singur in baie vreau nu vreau se spala si se unda tot . Tati zice ca este omul apelor .
Am vazut si eu pe niste situri dar nu mai stiu acum unde tot asa cum spunea cineva mai sus aparatoare de apita in ochii ,o sa mai caut si daca gasesc iar va dau link.

http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Cand am scris despre cozoroc, stiam unde se gasestesc dar mi-era teama sa nu se considere reclama.
Dar daca ma lasa sa pun link-ul: http://reclama/detalii.php?cod=LI123

Mergi la inceput

Mirela, baga un blanc pe undeva.
Amy, multumesc pentru explicatii, le voi aplica si eu.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput