Nou stil de viatza (206)
Raspunsuri - Pagina 19

tlaura spune:
Salut fetele; azi stau mai mult prin casa, nu am chef de iesit, inca nu ma simt prea bine. astept sa vina sotu' sa-l scoata pe Andrei. Asa ca am sa stau mai mult pe aici cu voi, cu un cappucino in fata.
Aseara mi-a bubuit televizorul cel mic din dormitor; m-am speriat ingrozitor! acum nu am televizor in dormitor asa ca nici in pat nu-mi vine sa stau. eu fara tv sunt moarta!
Gabi, tu iei ceva pentru raceala? Eu ii dau cu tylenol, dar am prea multe simptome nasoale si cred ca pana nu isi face damblaua nu trece! cand veti veni voi in Turcia, eu voi fi in Romania! Oricum, in Antalia o sa iti placa mult! ai mai fost?
Noi plecam acum pe 17 mai la Bodrm- Marmaris/ asa ca o ultima aventura!
Ti-am vazut pozele; esti foarte draguta!
Multa sanatate si tie!
Alina, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat! am patit-o si eu cu mobila din camera lui Andrei, care am facut-o la comanda.
Bine, acum nu se compara din punct de vedere al pretului, dar stiu ce nasol e sa vrei un lucru, si sa iasa altul!
dar acum, tot raul spre bine! iti vei pune marmura! Multi pupici fetelor!
Mamico, Andrei a aproape de varsta lui Marc; 2 luni diferenta.
E nascut pe 26 septembrie 2002. Am vazut ca Marc e pe 1 dec.
Anul trecut la Aqua parc, nu au vrut sa ne lase sa intram fara sa platim bilet si pentru Andrei. Se platea bilet pentru copii de peste 6 ani. Noroc ca am avut permisul de rezidenta la mine unde il am trecut si pe Andrei, si s-au convins oamenii ca nu avea decat 4 ani si jumatate.
aici in Turcia copii sunt tare micuti! toata lumea ma intreaba in ce clasa e.
Hopes, unde imi esti/ sper ca nu in frigider! Eu de azi sunt hotarata!
mai tarziu am sa postez si meniul, pentru ca nu m-am gandit ce mananc deseara.

Gabrielama spune:
Vikinga, multumesc! Ce meniu bunut ai pentru azi!! Ma duc sa-mi iau si eu pepene rosu!
Tlaura, multumesc si tie. Cat despre raceala am luat Nurofen raceala si gripa si Paracetamol Sin; la mine, raceala se concentreaza in sinusuri si ma capiaza...
Anul acesta esta a sasea oara cand mergem in Turcia; prima data am fost in luna de miere, la Bodrum; apoi, de cand Mara a implinit 2 ani, am fost de 2 ori pe an in Antalya. Nu cred ca anul acesta mai mergem din nou in toamna; acum stam 10 zile. Iar la Rixos am fost si anul trecut in iunie, asa ca stiu exact ce si cum. Cand ma gandesc la mancarea de acolo si mai ales la prajituri, mi-e rau....
Doamnelor, in hotararea mea de a nu mai fi purcel, ci zana, declar ca mi-am facut programare, de maine, la un salon de "infrumusetare corporala"; ma duc sa ma maseze, electocuteze, impacheteze si ce-or mai stii sa faca... doar-doar se duc kg in plus.
Cum tocmai mi-au sosit prin posta costumele de baie de la Victoria's Secret, mai am inca un motiv in plus sa ma mobilizez!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

Sabina spune:
buna ziuaaa.
Mamica dulce, deh, acu sunt balenutza rau ce sa fac
cand ma gandesc ca mai putin decat greutatea actuala aveam cand am nascut fata...si faceam acu 2 ani fitze la 57 de kile ca-s grasa... :)))
M-am uitat in lista, ai slabit super bine, felicitari! sa mai pui poze noi!
uite albumu picasa
http://picasaweb.google.com/degeticaa
Vik, ce sa zic...ai dreptate,. si eu cand stau in vcasa mananc. in afara nici nu simt foamea!!
mi-am luat si eu blugi...pfiuuu. de la s oliver...marimea 40. ptiu ptiu ptiu. Eu purtam 34 inainte de sarcini
dupa aia reusit sa intru 34 dar real era 36(mai lejeri asa)
vorbim de numerele nemtesti, desigur. Ba imi luam si de la copii...158 fara probleme.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor.
Vik m-ai dat pe spate cu 3 ore de sport. Felicitari si cred si eu ca te simti purificata la cate calorii ai ars. Succes in continuare.
Gabrielama incantata sa te cunosc.
Anda azi sunt cu capsa pusa. Cred c-a m-a ajunst stresul din urma la nebunia care-o am in casa. Deci is tare BLUE. Dar ca sa nu uit: Ieri la cina n-am mai mancat nimic in schimb am mancat bine la pranz: Orez fiert cu piept de pui si salata verde.
Azi mi-am inceput dimineata cu Capp. de rigoare si croisant. AM schimbat portocala pe-o grefa dar sa vad cand reusesc s-o desfac si s-o manac.
MamicaDulce felicitari pentru kg. pierdute si noul look. Poate ne-arati si ceva poze?
Mephala ai intrat in weekend mode? Mai e mama la tine? Cum ati petrecut ieri? Duminica asta aici la noi se serbeaza ziua mamei. Si ma gandeam la tine ca tu ai serbat-o de ieri.
CarmenE imi pare rau de degetele tale. Distractie placuta la intalnire.
Claudia Pe unde esti?
TLaura bine ca nu te-ai pierdut in bazar. Sanatate multa iti doresc.
Marilena o sa treaca durerea de degete. Bafta in concurs.
Crys un weekend fara ploaie iti doresc.
Tzuni eu am facut aluzia la decodor dar daca zici ca oar o pereche de blugi te-a mobilizat asta tot e bine. Succes in continuare.
revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

mephala30 spune:
Zuzilici, multumesc de ganduri, da, mi-am petrecut zilele astea mai mult cu mama si baietii. Cumparaturi, rasfaturi culinare si plimbari.
Baietilor le-am cumparat o casutza, pe care am montat-o langa tobogan. Sa vezi distractie mare, .
Gabriela, esti o duamna bine, , poate putin prea serioasa.
Marilena, cred ca ma bag la concurs, nu se mai poate, nu ma mai suport. Am aproape de 61, :(....
Criscosty, stiu ca vrei de mult sa te bagi in concurs, poate e de acord si Eftimie, faceti echipa impreuna.
Miss bikini party (concurs de vara - 13 mai - 2 iulie)
Echipe formate:
1. Vikinga-Mamicadulce
2. Tlaura-Hopes
3. Gusta-Mephala
4. Criscosty-Eftimie
5. Zuzilici-Sabina
6. Tzuni-Gabrielama
astept inscrieri, lista e deschisa
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

Sabina spune:
Cine vrea cu mine la concurs?
Tzuni? Zuzi?
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Cine vrea cu mine la concurs?
Tzuni? Zuzi?
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Ce-ai zice de amandoua?

Tzuni ce parere ai?

ZIETGEIST
Zuzilici

Sabina spune:
eu as fi incantata!
bb Gheo

mephala30 spune:
haideti sa pastram echipele de 2 persoane, de acord? Cred ca ne vom mobiliza mai bine asa...nu?
in plus, ne-am organizat pana acum in echipe de 3 si 4 persoane, cate doua nu am fost.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

Tzuni spune:
io pot intra si singura in concurs, ca-s grasa cat doua!
Zuzilici, pt ca tu ai fost prima, te las pe tine cu Sabina. Io mai astept partenera.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos