Nou stil de viatza (206)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Gusta, bine ca nu le-ai rupt (degetele).

Tzunica, si azi ai program de sport? Felicitari, eu nu stiu ce am da' nu ma pot mobiliza in privinta asta desi aseara cind am vrut sa-mi iau blugii preferati nu m-am putut incheia.

Gabriela, ti-am vazut pozele, esti o simpatica. Imi inchipuiam o tipa mai "scortoasa".

Carmen, ce mai faci/zici?

Mamicadulce, daca te imbraci asa cum zici pun pariu ca numai la invatat n-o sa-i stea mintea "juniorului".

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

cam tarziu, dar sunt prin zona.
Am o a doua calda si incerc sa recuperez din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mamica dulce si mie imi place imbracamintea de care zici dar eu tot astept sa fac 55.

Gabriela arati foarte bine in poze.

Delia si tu pomenesti de blugi sa mor de ma duc sa ii incerc ca ma apuca raul.

Carmen E buna si tie.

Sa va zic ca dimineata arata cantarul inspre 60 deja nici numai stiu ce sa imi zic.Eu stiu clar ca daca mananc dulce ma fac cat casa da vad ca nu ma las ,chiar sa imi fie rusine.

Astept sa vad cine ma vrea in echipa si de luni daca nu ma apuc de treaba numai scriu aici .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Alina tot rau spre bine.Acuma chiar daca o sa va coste un pic mai mult ai marmura dorita.

Vedeti ce chef de treaba am si azi se anunta 26 de grade sa vedeti cum ma asez eu in gradina cu picioarele in sus si nu fac nimic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

I'm back!
Anda cred ca fetita iti seamana la kg Nu te ingrijora si eu eram o slabatura si acum ma revars
Gusta si eu am dat azi cu piciorul peste calorifer si am betegit 2 degete
Vikinga wow cata ambitie.Bafta la concurs!
Laura, Alina, Gabrielama multumesc pentru urari
Gabrielama si eu sunt topita dupa si am avut multe pana acum, dar m-am jurat ca la bloc nu mai tin.Sa vezi cand ma voi muta la casa
Frumoase pozele tale (si tinutele).Ai si mai recente.
ca ma intalnesc cu o amica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare
Abia acum am apucat sa imi popoul pe scaun. Am avut un interviu de dimineata si avem audit ISO de verificare unde a trebuit sa povestesc una alta despre departamentul meu, o placere
Carmen E: eu de felul meu nu sunt slabanoaga. Ma trag din famile de greci si toti suntem inalti, ososi si bine claditi. Cred ca eu sunt acum cea mai slaba din familie. I schimb, sotul meu are de 10 ani ani aceeasi greutate 58 de kg la 1.83 m oricat ar manca. De fapt, acum are 59 de kg dupa 3 luni de munca asidua din partea mea (de indopare). El mananca in medie in jur de 4000 de cal, chiar mai mult uneori si abia a luat un kg in 3 luni. Asa ca, lady Carina cu el seamana. In plus, nu sunt genul care se ingrasa cu varsta ca bunicii lui Mihai asa au fost toata viata.
Alina: Carina e nascuta in 22 octombrie 2002, deci are 5 ani si 6 luni (imediat si 7 luni).
Gabriela: arati tare bine in poze.
Carmen: ce faci?
Claudia: sa imi spui daca faci rulada.
Zuzi: ce program ai azi?
Marilena: daca tot e cald afara, iesi in curte si alerga, fa miscare, sari coarda, si apoi poti papa si ceva dulce dar cu constiinta impacata.
Eu azi, o sa plec mai repede de la serviciu cred, chit ca stau diseara sau maine sa mai lucrez una alta. Vreau sa merg sa iau eu copilul de la gradi, apoi sa merg putin in piata si sa ma apuc sa fac tort pentru finuta mea care a facut 2 ani marti dar o sarbatorim maine (ca ieri i-au scos la maica-sa atele de la nas).
Meniul meu de azi:
D: 2 felii de placinta cu mar (nu mi-a iesit prea bine asa ca a fost mai mult mar copt cu scortisoara) si 2 piscoturi - 190 cal
P: pangasius la cuptor (150g) conopida fiarta (100g )si fasole verde (100g) - 170 cal
C: pulpa de miel la cuptor cu dovlecei la cuptor(150 g carne - 390 cal + in jur de 100 dovlecei si salata), inghetata
La mine astea sunt mesele principale. Pe langa, mi se agata mana in cate un biscuite, cateva muscaturi de mar/ para, un pumn de cereale, etc. Ca la calcul iese putin, dar tocmai de aia le tin jos pe astea fixe, ca stiu ca bag in gura tot ce vad - controlez si eu ce se poate controla.
Va pup ca ma duc sa halesc pestele

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Doamnelor,

multumesc de aprecieri.

Eftimie.C - poza a doua, de grup, este de anul acesta din aprilie. Intr-adevar, cealalta este din 2006.

Noi am avut pisica si la bloc; un motan superb, bun, intelept, nemaipoment; a fost cadou de casa noua, cand ne-am mutat in primul nostru apartament. Un Albastru de Rusia incredibil de frumos... Din pacate, Jerry (asa il chema) se nascuse cu o malformatie congenitala intre plamani si inima si a murit la 1 an si cateva luni; cei de la Facultatea de Medicina Veterinara nu avusesera niciodata un caz asemanator, citisera despre asa ceva, dar din pacate este ceva ce nu poate fi vindecat. Am plans de n-am stiut de noi... Acum asteptam si noi sa ne mutam la casa si sa luam pisici!

Delidana, la birou sunt intr-adevar mai "scortoasa", dar in rest nu; iar la petreceri, desi nu beau nici picatura de alcool, sunt prima care danseaza "pe mese"...

Alina, am luat biletele de la agentia Ali Baba - de acolo am tot luat in anii trecuti, suntem pe lista lor de clienti si ne dau reducere. Mergem la Rixos, in Belek.

Tocmai ce am venit de la masa, eram lesinata de foame, caci micul dejun a fost minuscul.

So, pranz: pulpa de pui de gratar cu salata de varza/castraveti murati; un iaurt. Acum beau un cappucino.

S-a innorat ingrozitor, e aproape noapte si ploua... Acum 20 de minute era soare!!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ziua buna! Afara toarna cu galeata, tuna si fulgera...m-am saturat de ploi Eu ma bucur ca azi e vineri, mai respir si eu doua zile. Sper ca azi sa rezolvam cu netul si sa pot intra mai des de acasa. Vad ca v-ati ales in echipe...am scris si eu ca vreau in concurs, n-a vazut nimeni mesajul meu?
Eftimie te bagi la concurs, facem echipa? Ca tot suntem mai aproape ca tonaj Te felicit si eu ptr. finut, sa-ti traiasca, sa va bucurati de el.
Tzuni bravo ptr. sport...tine-o tot asa. Eu din pacate nu am avut timp sa fac, seara pic lata.
Claudia si Dany mi-a zis ieri ca s-a indragostit De cine crezi? De una din educatoare, Ioana. Ieri cand m-am dus sa-l iau, imi zice cealalta educatoare ca i-a zis Ioana ca Dany i-a facut declaratie de dragoste, i-a zis ca o iubeste Sa vezi ce baieti iubareti avem...Asa ca bine ca baiatul tau s-a indragostit de o colega, nu ca Dany de educatoare
Gabi am vazut si eu pozele, esti tare simpatica si imi place tare mult rochia alb cu negru.
Cuscra ce-ati fac degetele? Le tii la soare? Cred ca te cocoseaza Mara la 19 kg.
Anda si Dany este slabut, la 4 ani si 3 luni are doar 15 kg si 104 cm. Asta este, este perfect sanatos dar asta este cresterea lui.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Scriu si eu meniul de azi:

D. un bol lapte cu cereale fitness
P. o pulpa pui la gratar si o banana
C. un pic de pilaf si un iaurt de baut activia
Inca ma deranjeaza stomacul, asa ca tin un pic de regim.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Dupa 3 ore de sport intens ca ieri ma simt mai purificata decit dupa un post lung. Sunt in forma de slabit, sportul ma incarca pozitiv. Daca stau acasa cu treburi din alea enervante mai tare ma frustrez si maninc ca sa-mi mentin o stare de bine numai prostii. Gabi esti o femeie frumoasa, citeva kg in minus si arati perfect!Mamico io ieri eram la sport, nu m-am uitat la fotomodele, cind e reluarea aia? Raquel era preferata mea, stii ca nu era nemtoaica?Meniu azi:MD: o salata de fructe mica: 1 kiwi, citeva capsunele, citeva boabe de struguri rosii, o lingura iaurt 1,5%, cam 150kcalP: o chifla vollkorn, salata verde, o rosie si vreo 6 felii subtiri de sunca praga, cam 250kcalG: salata verde cu ceapa verde si ton in apa, cam 150kcalC: legume fierte cu peste, cam 300kcalImi las ceva loc liber pt pepene rosu cind o sa am pofta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput