Nou stil de viatza (206)
Raspunsuri - Pagina 20

mephala30 spune:
Tzuni, n-o vrei pe Gabrielama? va cuplez imediat, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

gusta spune:
Am revenit mai pe seara.
Carmen sa vezi tu ce echipa facem numai sa ma mobilizez un pic.
Tzuni daca ai vedea cum se revarsa suncile la mine mai ceva ca valurile mari.
Laura pai nu iei ceva de raceala.
Anda ce zici tu acolo de sarit coarda daca nu au chemat vecini ambulanta acuma chiar o fac daca ma vad ca ma apuc de sarit coarda.
Zuzilici hai mobilizarea si fara stari de blue si aici se sarbatoreste duminica ziua mamei dar eu nu primesc cadou nimic ca vreau o bratara de argint si am zis cand ajung la 56 de kg mi-o cumpar si tot nu ma stimulez.
Mai revin ca incerc sa scriu de 30 minute si nu reusesc.
Marilena si Mara Augusta

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, n-o vrei pe Gabrielama? va cuplez imediat,.
_
Carmen, cuIustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
daca ma vrea si ea....

Gusta, si-asa nu ma vede nimeni goala... Cu asta ma consolez

Tzuni

gusta spune:
Tzuni eu tot ma ascund si daca e de ceva pe intuneric ca altfel imi e ca il speri de tot.As fi incercat o plaja in gradina dar nu vreau sa fac rau la vecini.
Carmen sa vezi tu ce grasa si frumoasa incep eu concursul.
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
Marilena, da, si eu sunt optimista, va fi bine, :).
maine dam o fuga pana la Roman, daca e vreme frumoasa, iesim la un gratar. Sa nu ma dai disparuta.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

CRISCOSTY spune:
Gata, am rezolvat problema cu calculatorul si ma bucur ca pot scrie si de acasa
Carmen merci ca m-ai pus pe lista.. sper ca si Eftimie sa vrea la concurs si in echipa cu mine.
Zuzi
Fetele, am si eu o intrebare la voi....voi ati luat la copii role si de care? Vrem sa-i luam role lui Dany, avem acordul pediatrului( l-am cerut fiindca Dany este mai slabut). O sa mergem duminica in recunoastere, bineinteles ca ii vom lua echipament complet. Numai cand ma gandesc cat de incantat va fi, imi vine sa merg sa le cumpar acum....tare mult isi doreste.
Crys si Dany

gusta spune:
Carmen nu te dau disparuta .
Cuscra da cu mine numai vei sa vorbesti,nici un cuvintel.De role chiar nu am nici un sfat ca inca nu am ajuns la perioada asta.
Marilena si Mara Augusta