Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna burticutze,
Ce mai faceti voi? Cum va impacati cu caldurica, ca mie imi vine sa-mi iau campii. Niciodata n-am transpirat cat transpir acum - si mie imi placea asa mult caldurica...
Ma bucur sa aud ca esti bine si tu si bb-ul, Julia! Ne-ai cam speriat cu internatul in spital.
Si eu trebuie sa ajung sa-mi iau camasute si altele, incet, incet, dar dupa ce o sa treaca caldurica...
Maine ma duc la control la ginecolog sa vedem de ce mi se umfla picioarele si mainile asa rau? - poate pentru ca stau cu fundu' pe scaun aproape 10 ore / zi? Sau multpomenita caldurica?
Ce ziceti, facem inscrierile pentru suc? La sfarsit de saptamana? Daca da, fie scriem pe forum, fie ne auzim la telefon? Dar eu nu stiu daca mai am numerele...Le scrisesem pe undeva, dar de cand sunt graviduta sunt mult prea uituca!
Mie nu mi-a zis nimeni ca ar trebui sa fac vaccinul acela speriecios. Dar povesteam cu o prietena care l-a facut cand a fost gravida si zicea ca a durut-o mana mult timp dupa aceea, ca i-a copt... Eu nu cred ca vreau sa il fac!
Kokolina ce mai face? Se lafaie bine mersi in concediu...Eu mai am pana la 1 noiembrie...Ei, o sa treaca...
Va pupicim pe voi si pe bb-ei. Ne mai auzim, sa spuneti ce facem cu sucul?
Carmena si bb-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

buna fetelor
carmen stiu cum este cu vaccinul ca l am mai facut,ma durut mina atunci o saptamina,poate acum o sa fie altfel sau poate nu il mai fac.
poate ne vedem vineri sau simbata la un suc,depinde cind poti si tu sau poate vor si alte fete sa mai vina,o sa vb eu si cu kokolina.ea este bine,se cam plictiseste acasa dar decit la munca pe caldura asta mai bine sta acasica cumintica.
astea sint nr mele de tel:fix 7785298 si mobil 0722345880.poate vorbim miine la tel si stabilim cum facem.
va pupic pe toate
julia 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!
Ce mai faceti?
Eu am avut o noapte ingroazitoare!!!!!!!!
N-am putut sa dorm deloc, ma trezeam tot timpul, din o mie de motive. Si acum ma dor toate oasele.Chiar si bebe a fost tare agitat, ma tot lovea, chiar m-a trezit o data. Desi el nicioadata nu-mi face asa ceva, mereu a fost cuminte noaptea.
Ieri i-am mai cumparat o plapumioara si un costumas.Deja trebuie sa ma gandesc sa-i cumpar si un dulap mic, special ptr el.
Fetelor stiti ceva despre detergent pecial ptr bebe? Sau putem sa apalam si cu un detergent obisnuit, adica cu care spalam ptr noi.
Maine plec la munte, sa ma racoresc. Doctorul mi-a interzis la mare, a zis am voie la munte daca vreau, doar sa nu ma catar pe munte.
Iau si eu No-Spa, si vad ca mi se intaraste mai putin burtica, adica foarte putin. Apropos, se numeste, contractiile Braxton-Hicks. Si e ceva normal, mai ales din lunile 5-6 si mai incolo.
Nu stiu cum e la voi, dar eu toata ziua stau cu gandul la bebelusul meu. Nu pot sa ma concentrez la nimic, si am o gramada de facut. Nu mai am rabdare!!!!

alina-27 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Buna fetelor cu burtici mari!
Ma treceti si pe mine pe lista voastra. Sunt noua pe aici. Dar voi naste in noiembrie pe la sfarsit (24-30 nov.). Si va fi fetita, se pare.
Naste vreuna dintre voi la Giulesti? Sau ati auzit cum e pe acolo?
Eu deocamdata nu am nici un fel de probleme. Ne simtim bine, suntem foarte vioaie si facem adevarate meciuri de fotbal in burtica la mamica.
Mie doctorul nu mi-a dat pana acum nici un fel de suplimente alimentare si vitamine. Mi-a zis sa mananc multe legume si fructe.
Voi ce parere aveti?
Pupice multe.
Sa aveti grija de voi.

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milana spune:

buna dimineata :))
carmena, ne luam de mana in lupta cu caldura. singurul lucru care imi mai da sperante ca o vom termina in curand cu ea este ca vine lui septembrie si atunci chiar daca va mai fi cald in timpul zilei, dimineata si seara tot va fi mai racoare, iar noaptea va fi excelent. eu sunt tare curioasa daca voi ramane cu urmari ale acestei suferinte provocate de canicula. pana anul acesta nu aveam nici un fel de problema, dar vara asta mi-a pus un capac mare si zdravan.
julia23, am sa te sun astazi. sper sa nu te trezesc din somn :)).
eu nu am sa ma pot alatura voua la intalnire. este mult prea cald pt mine. astept toamna si o adiere de vant mai racoroasa cand voi fi mai mult decat dornica sa ne vedem :)). si poate va ganditi si voi la alta locatie decat parcul vostru :)). eu tot incerc :)).
aerovnic, felicitari pt baietel :)).
si eu dorm foarte prost de cateva nopti. ma trezesc sa merg la toaleta si pe urma nu mai reusesc sa adorm la loc decat spre dimineata cand suna ceasul :((. poate ca este de la caldura, poate ca este de la teama mea permanenta de a nu mai avea parte de un carcel.... inca nu am aflat motivul, dar sper sa trec peste perioada asta.
alinkav, si noi ne-am interesat de cum vom spala hainutele lui bebe. da o cautare pe forum si vei gasi destule informatii legate de subiect. noi ne-am decis sa ii spalam lucrurile la masina, cu detergent normal, dar doar lucrurile lui (macar pt inceput), iar la balsam de rufe inca nu ne-am hotarat daca sa punem sau nu. relaxare placuta la munte :)). sa te racoresti si pt mine :)).
mnicol, bine ai venit in club :)). felicitari pt fetita :)). eu nasc la giulesti, cu dr. cezara bucur. despre spital nu stiu sa iti spun prea multe pt ca nu cunosc. da o cautare pe forum dupa giulesti si vei gasi destule subiecte incat sa te lamuresti, macar in mare, cum sta treaba. am o prietena care in maxim o saptamana sau doua naste la acest spital si ii voi face o vizita, asa ca atunci iti voi putea da mai multe amanunte. de suplimente alimentare sau vitamine nu stiu ce sa iti spun. fiecare doctor are parerile lui. iti pot spune cum este la mine. in primele 3 luni am luat acid folic si cam din a 3-a luna am inceput prenatalul pe care inca il mai iau. atat. analizele (si prima tura si a doua) mi-au iesit bune si doctorita mi-a spus ca nu am nevoie de alte pastile.
va pup :))

- 26 saptamani, bb matei, 20 noiembrie, dr. cezara bucur, spitalul giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna burticutze!!!
Eu tocmai m-am trezit dupa inca o tura de somn. Adica mi-am facut datoria de sotia, mi-am condus sotul la servici, m-am mai invartit prin casa, si am cazut in pat, trezindu-ma acum.

Bine ai venit printre noi mnicol!!!!!
Te-am trecut pe listuta, o voi afisa cat de curand.

Ieri a fost o zi cat de cat mai racoroasa, dar eu am stat toata ziua acasa, nici nu m-am machiat, ceea ce fac mereu. Lenesa, ce sa zic.
Azi cred ca voi iesi, sa-l conving pe sotul meu sa ma duca la o inghetata, sau poate doua.

Si mie doc mi-a prescris prenatale.Acum iau si fier, ca ma simteam cam ametita. Luni ma duc sa dau analizele, de sange si de urina. Plus ca mai trebuie sa merg la Inst. de Hematologie, sa -mi las si acolo sangele.
In rest numar zilele cand am sa-mi vad bebe in brate.
Si eu ma gandeam sa spal la masina hainutele lui bebe, evedent separat de ale noastre, dar cand ma uit la ele, sunt atat de micute, ca parca as spala cu mana. Dar oricum vedem. Am de gand sa ma apuc de asta in octombrie. Voi?

Ei bine, ma duc sa ma, ca prea cald e!!!!

alina-27 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Multam fetelor pentru primire.
Draga Milena, si mie mi-a dat doctorul in primele trei luni acid folic si vitamina E, dar apoi mi-a spus de acid folic ca nu mai este absolut necesar, iar cu vitamina E pot s-o iau si in continuare, ceva mai rar pentru ca nu face rau. Chiar e recomandata pentru sani. Eu ma intrebam de ceva suplimente la aceasta varsta a sarcinii. Ceva fier, calciu. Am mai auzit si eu de fier ca nu prea bine tolerat de toata lumea. O sa fac si eu al doilea set de analize si probabil apoi o sa mai vedem ce mai zice.
Medicul meu este Dr. Doru Pana de la Giulesti. Ati auzit ceva de el? Cat despre Giulesti, am inteles ca din punct de vedere al conditiilor nu stau prea bine, dar medicii si personalul sunt foarte bine pregatiti. Mai astept si alte pareri.
Pupice.

Manuela

Mergi la inceput

Scuze Milana. Te-am botezat. Raman datoare cu mielul.

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna tuturor,

Sper sa vina si o vreme mai racoroasa pentru mamicile din tara. Canicula este o treaba in general antipatica si insuportabila pentru burtici.
In regiunea Toronto, unde locuiesc, verile sunt in general scurte si destul de umede si, de aceea, tare fierbinti. De obicei acest factor, umiditatea, le face de nesuportat. In verile din urma, cel putin in ultimele doua pe care le-am experimentat personal, au fost destule zile de acest fel. Inedit, vara asta a fost extrem de prietenoasa; cald, uscat, un pic racoare uneori dar in general minunat. Mare noroc pe noi.
Mitzi, ce mai faci? Cum a fost la controlul mediacal ? Eu am avut computerul out of order pentru mai multe zile fiindca aveam probleme, l-am reconfigurat am pus alt sistem de operare, asa ca balamucul a tinut destul. Nu am putut sa te sun fiindca numarul tau de telefon il aveam doar in computer. Voi merge luni la control la Credit Valley. Apoi te sun sa mai povestim de burtici. Sper ca sunteti cu totii bine.
Cum stati cu vergeturile fetelor? Ce creme folositi? Inca nu am "pocnit" la piele dar ma gandesc ca am tot timpul. La prima sarcina am facut din plin pe toata burta.
Sanatate tuturor,
Z.
25s si 5z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

buna fetelor
am intrat si eu sa vad ce mai faceti si cum suportati caldurica asta care pe mine ma inebunit.mai pe seara o sa ies cu carmen si kokolina la o inghetata sa ne mai racorim putin si sa mai vb despre bebei(le facem cunostiinta dupa acum:))PPP)
mnicol eu iau prenatal si stiu ca multe fete iau,mie mi la dat si dc ginecolog si cel de familie cu toate ca am avut analizele f bune si maninc multe legume si fructe.dar fiecare dc cu parerea lui.tu in ce zona stai?
zeeva mie pina acum nu mi au aparut deloc vergeturi si sper ca nici de acum incolo sa nu mi apara.oricum eu ma dau in fiecare seara cu lapte de corp de la nivea si mai rar cu ulei johnson de bebei cu aloe vera.
va doresc un wk placut si va pupic pe toate.
julia 29 sapt si 4 zile

Mergi la inceput