Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna burticilor si rezindentilor vostrii!
Ce mai faceti voi? Bine ai venit printre cele mai simpatice burtici, Mincol si sa-ti traiasca baietelul! Se pare ca intregim randurile la baietei!
Noi facem bine. Am fost la dr. ginecolog si ne-a dat si noua prenatale si fier - desi suntem deja ca un elefantel- asta ne mai lipsea! Dar ieri la suc am vorbit cu Julia si Kokolina si ele iau vitamine si in "sistem de negociere" asa ca am vorbit cu bb-ul meu si am hotarat-luam cand suntem slabiti, ca daca nu, riscam sa nu mai intram pe usa!
L-a simtit si tati pe bb-eu si a fost foarte incantat. Cred ca in privinta miscarilor m-am linistit-sper sa nu-mi mai apara vreun stres, ca de cand sunt insarcinata am devenit foarte exagerata si stresata, nu stiu nici eu ce mai am.
In continuare probleme cu umflatul picioarelor si mainilor. Dr. imi spnea sa stau mai mult in pat-ha ha ha! Din nefericire, la birou se sta pe scaun, asa ca...Oricum, am hotarat ca merg la servici pana pe l5 octombrie cel tarziu, apoi intru si eu in concediu - sa stau linistita cu bb ca tare bine mai este in weekend cand stam acasica!
Inrest toate bune.
Va pupam pe burticute,
Carmena si bb-ul de 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Buna fetelor
Am simtit ca mor in weekend-ul asta. Cumplit de cald. Abia astept sa se termine caldurile astea nenorocite. Poate in septembrie va fi mai bine. Am noroc cu barbatelul meu, care de prea multa caldura doarme pe jos si in felul asta imi ramane tot patul la dispozitie si ma pot zvarcoli de pe o parte pe cealalta unde este mai rece patul. Cumplit.
Multam pentru mesaje. Pentru julia23 eu stau in Lacul Tei. Tu? Mai sta cineva in zona?
O sa mai scriu vreo doua vorbe mai tarziu, pentru ca acum imi este mult prea somn si nu prea vad tastatura.
Pupice.

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna dimineata,
Iar imi joaca memoria feste. De fapt, Manuela, tu ai fetita! Sa fie sanatoasa si scuza-mi confuzia - dar atatea soacre mari pe aici ca te-am asimilat.
Va pupic pe toate.
Carmena si bb-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!
Ce mai faceti??? A mai trecut un weekend.Am fost la munte si ce sa mai zic, mai vreau!!!!!!
Ieri seara am fost la Carrefour, sa-mi iau o perna, mi-am luat cea mai mare pe care am vazut-o. "Fosta" mea perna, pe langa asta nou e ca un tantar lang elefant. Asa ca azi noapte am dormit mai bine, trezindu-ma doar la fiecare intoarcere de pe o parte pe alta.
A da, si mi-am luat o crema anti -vergeturi de la Sanosan. Mi-au spus doua persoane ca e buna. Oricum altceva mai bun n-am gasit, sa incercam pe asta.
Si cred ca am sa cumpar, cand va veni timpul, de la Sanosan, tot ce trebuie ptr bebe.
Bine, si eu am sa mai revin.
alina-27 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

buna mamici
ce faceti?noi am fost azi la control si dc a zis ca este ok,colul este inchis dar tre sa stau numai in pat si sa nu mai conduc deloc si sa iau doar no spa.carmen am avut simbata seara dupa ce am venit de la tip top si duminica niste contractii de am crezut ca o sa nasc asa rau m am speriat(asa mi trebuie daca nu ascult si nu stau numai in patut).acum trebuie sa am mare grija in astea 2 luni ca sint cele mai periculoase si vreau nu vreau tre sa stau in patut.luna viitoare facem eco si atunci vedem daca o sa nasc normal sau prin cezariana.offff si am un chef de facut dragoste dar interzis,ma mai saruta sotul meu si ma mai atinge si ma excita iar dupa incep contractiile,nu stiu daca o fi doar din cauza excitatiei sau din cauza ca nu am mai avut orgasm,dar mi a fost rusine sa l intreb pe dc.
milana esti cam lenesa la scris,ce mai faci?ce ti face bb?cum suporti caldura?poate ma suni sapt asta sa mai vb.
mnicol eu,carmen,kokolina si alinkav stam toate in drumul taberei.
fetelor cind inchideti subiectu asta si deschideti altu nou scrieti mamici de noi-dec nu bebelusii de noi-dec,subiectu asta o sa l deschidem cind o sa nasca prima dintre noi.
va pupic pe toate
julia 29 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Julia mi-ai luat-o inainte. Chiar vroiam sa spun , ca atunci cand se va inchide aceasta parte sa deschidem alta cu denumirea "mamici".

Noi stam acasa si ne odihnim, si ca deobicei ne jucam. Deja bebe e tare voinicel si jucaus. Nu trece nici un minut fara sa ma gandesc la el. Chiar de as vrea, prin absurd sa nu ma gandesc, imi aduce aminte imediat!!!!

Totusi ce parere veti de produsele de la Sanosan. V-ati gndit dej ce veti folosi. Hideti fetelor, nu mai avem atat de mult, ca sa nu ne gandim.

Voi afisa si listuta. Suntem deja multicele, asa ca fetelor nu fiti lenese si povestite-ne macar doua randuri din ceea ce faceti si ce mai fac bebeii. Presupun ca aveti multe de povestit!!!!

Va pupa Alina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Noi stam acasa de trei sapt, ca si Julia avem contractii, sau am avut, ca de cand cu statul linistit au cam disparut. Vreau sa va intreb cu ce va inarmati pt colicile bebelusului? Eu sunt sigura ca o sa aiba, pt ca si primul a avut, dew ce ar fii mai usor acum? Am mai facut cumparaturi pt bebe, dar de pe internet, ca plimbatul in magazin nu face bine. Tati innebuneste cand vede iar cutii goale prin garaj, zice ca am timp destul.

Voi cand intrati in concediu prenatal?

Mergi la inceput

LISTUTA

1. Julia23 – 7 noiembrie
2. Lucia2 – 10 noiembrie - baietel
3. Crisu – 10-17 noiembrie
4. Yael – 15 noiembrie – fetita
5. Alinkav – 18 noiembrie – baietel
6. Milana – 20 noiembrie - baietel
7. Alisa – 15-21 noiembrie - fetita
8. Laura Takacs – 20 noiembrie – baietel
9. Kokolina – 21 noiembrie - baietel
10. Aerovnic – dupa 19 noiembrie
11. Bubu – 21 noiembrie - baietel
12. Pagurschimag – 28 noiembrie – fetita
13. Mnicol – 24-30 noiembrie - fetita
14. Ramonadima – 24 noiembrie-1 decembrie - baietel
15. Mitzi – 29 noiembrie - baietel
16. Monicuta – 29 noiembrie - fetita
17. Cris1511 – 1-4 decembrie
18. Adriana – 3 decembrie - fetita
19. Umflatzel – 5 decembrie - baietel
20. Mariana75 – 5 decembrie
21. Zeeva – 6 decembrie
22. Corina-Lovina – 10-12 decembrie
23. Andreeas – 20 decembrie - fetita
24. Elenalove27 – 20 decembrie - baietel
25. Tinatache – 21 decembrie - baietel
26. Dpintilie – 21 decembrie - baietel
27. Vilma – 22 decembrie - baietel
28. Ven – 24 decembrie - baietel
29. Damora6 – 27 decembrie
30. Carmena – 24-28 decembrie - baietel
31. Carmendraghici – 31 decembrie - fetita

alinkav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Am promis ieri ca scriu, dar am avut atata treaba la serviciu ca n-am mai avut timp.
Parca azi-noapte m-am odihnit mai bine, a fost un picut mai racoare si ma simt mai hodinita.
Eu n-am incercat nici o crema anti-vergeturi. Sa fiu sincera nici nu prea am vazut semne deocamdata. Folosesc in schimb in fiecare seara o lotiune hidratanta pe care sotul meu mi-o intinde pe toata burtica. Eu cred ca daca pielea e indeajuns de hidratata poate apar mai greu vergeturile. Dar mai am si convingerea ca tine de organismul si de pielea fiecareia dintre noi. Poate eu sunt mai norocoasa.
Din alt punct de vedere, vreau (mai mult sotul meu ma bate la cap) sa merg la Olimp la dr. Pop pentru o eco. Sa ne linistim ca este totul OK. A fost careva dintre voi la el? Eu am fost odata cu cineva pt. o eco abdominala si mi-a placut cum analizeaza lucrurile.
Bebita mea e foarte energica in ultimul timp. Dam din picioruse toata ziulica, dar nu e deranjant pentru mami, pt. ca stiu in felul asta ca e bine si voioasa si imi place sa o simt.
Noi doua va pupam ca tre' sa ne apucam de treaba.
Pa.

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendraghici spune:

Buna fetelor!
M-am intors si eu azi din concediucare, din pacate, a fost cam scurt dar constructiv. Intr-o saptamana am fost si mireasa si nasa, am fost si in luna de miere la munte(care a tinut trei zile) asa ca n-am stat degeaba nici o clipa. Chiar daca a fost cam obositor a fost frumos. Am dansat foarte mult si sper ca asta n-a afectat-o pe bebita mea. De cand am intrat in concediu a inceput sa-mi dea ghionturi sanatoase ceea ce ma bucura pentru ca inainte eram putin ingrijorata ca n-o simteam decat dimineata foarte putin. Cand se trezeste si incepe dansul prin burtica ii spun si lui tati care e tare fericit cand o simte. Totusi, aseara m-am speriat putin pt ca se ghemuise in partea dreapta jos si nu ma asteptam sa o simt acolo, asa jos. Burtica era ca un ghem tare. Dupa cateva secunde s-a mutat de acolo. O fi vreo problema? Ma voi duce la dc vineri la control si il voi intreba si asta.
Eu am citit tot ce ati scris voi de cand am intrat in concediu si ma bucur ca, in general, voi si puiutii vostri sunteti bine si sa dea Dumnezeu sa fie asa pana la capat. Eu inca nu am folosit nici o crema pt burtica asa ca recomandati-mi si mie una cat de cat buna. Pt bebita am o multime de hainute de la cumnata mea si de la inca doua prietene, am si patut si carut asa ca mai raman de cumparat celelalte lucruri (cosmetice, cadita, ceaiuri pt colici....) pe care le voi lua probabil pe la inceputul lui noiembrie. Avem probleme insa cu alegerea numelui. Avem o listuta destul de lunga cu nume care ne plac dar nu este un nume care sa placa in mod special unuia din noi. Voi ati ales deja numele? Daca da, cum ati procedat?
Acum va las, pt ca trebuie sa mai si muncesc desi nu-mi arde de nimic, vad un somn cat casa. Era asa bine la munte!!!!!!!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
si bb 21 spat si 6 z.

Mergi la inceput