Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a
Raspunsuri - Pagina 9
alinkav spune:
Buna la toata lumea!!
Ce mai faceti?
Eu si cu bebe suntem bine. Nu mai ca bebelusul meu s-a intors cu spatele la burta mea(inainte statea cu picioarele spre burta) si ma loveste ba in ovare, ba in vizica, ba in nu stiu mai ce. Si doare, de tresar de fiecare data.Dar in rest crestem pe zi ce trece. A da, nu mai am nevoaie de desteptator. Il am la mine in burtica. In fiecre dimineata la ora 7 noi ne trezim si ne apucam de exercitii.
Alisa, pentru ce este vaccinul acesta despre care intrebi????
Carmena bine ai revenit printre noi!
alina-26 sapt si 6 zile
Carmena spune:
Buna dimineata!
Vad ca noroc cu Alisa si Alinkav ca mai scriu pe site - v-a doborit caldura?
Am fost la eco, la Iosup. Avem baietoi care e frumusel si maricel foc! A iesit bine eco, cica este dezvoltat normal din toate punctele de vedere - avem si pozica unde i se vede puta!- si tati e foarte incantat.
Si in sfarsit nu mai sunt stresata ca nu misca - l-am auzit ce miscari facea! Varsta este de 21 sapt si 6 zile, DPN cica 24-28 decembrie.
Asa ca treceti-ne si pe noi pe listuta ca ingrosam randurile la baietoi!
In rest toate bune. Dimineata, de emotie mi-a curs sange din nas in timp ce mergeam spre eco. A trebuit sa trag pe dreapta asa de tare imi curgea! Cred ca si de la caldura asta - si am mai facut o prostie - am baut un Cappucino inainte sa plec de acasa. De, mai face si mami prostii!
Va pupam pe toate!
Carmena si bebita baietoi
milana spune:
buna dimineata :).
ce mai faceti? eu incep sa simt ca sunt pe ultima suta de metri la serviciu. deja nu mai am nici un chef si de abea astept sa intru in concediu :)). bebe creste vazand cu ochii, de simtit ma simt bine, doar caldura asta ma omoara...
si mie a inceput sa imi curga colostru din sani. mai ales din cel drept. mie mi se pare tare cah., dar se pare ca barbata-miu nu are aceeasi parere si i se pare atragator si sexi (!!!). vreau sa imi cumpar de la farmacie niste buretei speciali. pana acum mi-a curs in cantitati foarte mici, numai noaptea sau atunci cand nu am purtat sutien, dar nu vreau sa risc sa am accidente la locul de munca :).
julia, ce mai faci? te odihnesti asa cum trebuie? am sa te mai sun saptamana asta sa mai stam de vorba :).
hehehe, lume noua :)). bine ai venit din concediu carmena :)). cum fu’? te-ai bronzat? te-ai odihnit? ai venit cu chef de munca? hihihi. te asteptam azi cu rezultatul de la 3D. am sa te sun zilele astea pt ca, bineinteles, ca am mai gasit o intrebare-doua in legatura cu concediul de maternitate :)). vad ca tot ingrijorata esti. mai, mai... ai sa vezi ca este totul bine. la 3D iti spune tot, tot, tot. sa iti faci listuta cu tot ce vrei sa intrebi.
alisa, despre vaccinul de care intrebi iti poate spune mai multe julia23. stiu ca ei i l-a recomandat doctorul si il va face. da si o cautare pe forum poate gasesti mai multe informatii. mie una nu mi-a spus nimeni de el, dar nici nu am dat pe la doctorul de familie ca vad ca el este cel care ti-l recomanda.
lucia2, felicitari pe baietel :)). de doua ori soacra mare :)).
va pup
- 26 saptamani
milana spune:
carmena, am scris in acelasi timp si de abea dupa ce am trimis mesajul am vazut ca ai scris. felicitari :)))) pt baietel. ai vazut ca este bine?! si tu care iti faceai atatea probleme... sa fiti sanatosi si voiosi si sa nu te mai vad ingrijorata. bine ai venit in randul soacrelor mari :)).
te pup
- 26 saptamani
alinkav spune:
Buna!!!
Nu mi-a mers netu, asa ca am stat pe banca de rezerva.
Felicitari Carmena, te-am trecut pe listuta. Bravo ca totul e in regula, asa si trebuie sa fie!!!!
Si noi suntem bine. Cum am mai scris, bebe sta deja pregatit. Adica sta cu capul in jos, si cu spatele la burtica mea. Toata ziua ma loveste in vizica, de ma "incanta".....
Ieri mi s-au umflat picioarele in asa hal, incat nu puteam sa ma incalt. Groaznic, nu mi s-am mai intamplat. Asta s-a intamplat dupa ce am stat pe scaun, dupa o plimbare, 4 ore la rand, de ma dure fundul.
Fetelor, mai avem fix trei luni!!!Eu cel putin!!!! Nu mai am rabdare!!!
Si pe mine ma doboara caldura. Nopatea ma trezesc cu perna uda. si tot corpul e la fel de ud.
alina-27 saptamani
julia23 spune:
buna fetelor
bine ai revenit carmen,chiar ti am simtit lipsa,felicitari pt putzica:).poate ne vedem zilele astea la un suc sa mai stam de vb ca este si kokolina in concediu,dar vb la telefon.eu ma odihnesc(asa s ar spune)am inceput sa zugravim camera la bb si am mai fost la cumparaturi.chiar daca nu cumpar nimic pt bb acum am inceput sa cumpar pt mine,mi am luat o camasuta din obor f frumoasa deschisa in fata cam pina la burtica din bumbac si cu broderie,f buna pt alaptat,mi am luat un sutien care se deschide tot in fata de la jolidon si inca citeva lucruri de care o sa am nevoie la spital.
azi am fost la spital la control dar inca nu mi sa intors dc din concediu tocmai luni vine.am mai avut contractii dar mai rare,bb este f jucaus si activ tot timpul aproape,iar eu ma simt din ce in ce mai grea si de abia mai pot respira si ma inbuneste si caldura asta,de abia astept sa treaca si astea 2 luni care le mai am.
alisa si mie mi a recomandat medicul de familie(si dc meu ginecolog) vaccinul antitetanos,mi a spus ca nu este obligatoriu dar ca este mai bine sa l fac,mi a spus ca si ea o sa l faca(este gravida in 20 sapt)asa ca nu vad ce rau ar putea sa mi faca,decit o mica intepatura.
milana tu ce mai faci?ce ti face bb?cred ca e ingrozitor pt tine pe caldura asta sa mergi la munca.suna ma sa mai vb la telefon,stiu ca poti doar dimineata dar nu e nici o prob ca are grija bb meu sa ma trezeasca pe la 8 sau 8.30:)
va pupic pe toate
julia 29 sapt
vilma spune:
Vaccinul ala antitetanos e o adevarata pacoste. Intepatura, ca intepatura, hai, treaca mearga, dar m-a durut bratul o saptamana mai rau ca la cea mai zdravana vantaie. L-am facut la prima sarcina, acum o sa spun pas.
Doctorul mi-a zis ca o sa trebuiasca sa fac si calciu cu D2 injectabil. Cred ca o sa-i zic: bishti. Oricum iau niste prenatale (California Fitness, New Life). Si imi aduc aminte ca la Ancuta am luat in plus Calciu+D2 pastilute. Asa ca, exista si alternative.
Din pacate, pe mine inca ma mai chinuie uneori stari de greata, voalate, dar suparatoare.
Ma duc sa mananc niste mere.
O zi buna!
tinatache spune:
Mie nu mi-a nimeni nimic, nici vitamine, nici vaccinuri... Vilma, mie tocmai de la mere mi-e rau, si daca mananc lapte cu fulgi si apoi ma culc. Auziti, voi mai aveti rabdare ca pe mine m-au apucat asa niste nervi si am o stare de tot... Si eu care credeam ca la a doua o sa fie mai usor... Stupid me!
Cristina, mamica cu burtica
Mitzi spune:
Starea asta de tot....o am si eu. Daca zici DA nu e bine, daca zici NU iar nu e bine, imi vine sa strang de gat pe toata lumea si-mi imaginez tot felul de orori.
Stiu ca tropaie hormonii dar nu-mi aduc aminte sa fi patit chiar asa la prima sarcina. Si mai e cale lunga....pana la sfarsitul lui noiembrie.
Aerovnic spune:
Multumesc ca m-ai inclus si pe mine in lista.Mi-e tare drag sa citesc ce scrieti dar nu prea am timp sa scriu .Eu voi naste cam pe 19 noiembrie ,atunci sunt 38 de saptamani si vom avea un baietel.Va doresc la toate multa sanatate, sa aveti bebei sanatosi si cuminti.