Grup de suport pt.slabit 5 kg.sau mai mult
Raspunsuri - Pagina 14
silar spune:
Da in 15 zile le-am dat jos. Si am mancat normal , la ore fixe, in general dimineata iaurt si cafea cu zaharina doar. M-ai mancam la amiaza si la ora 17,30 ultima data. Nu puteam sa tin si regim si dieta cu grapefruit, e prea mult. Cu scarsdale am slabit 4 kg in 5 zile, mai mult nu am rezistat cu regimul respectiv din cauza ca tineam si post.
Multa vointa si spor la slabit.
eunice78 spune:
Deci bineinteles ca sunt iar in cursa... Am 62 kg si le vreau inapoi pe cele 59 ale mele.Dar tb sa imi vina si cm saptamana asta.
Of, unde sunt tineretile mele cand puteam manca orice si nu ma ingrasam???
Fetelor eu cu dieta cu grapefruit nu am slabit nici UN GRAM. Si am tinut-o cum trebuie.
Mare atentie insa daca aveti pb cu stomacul: am o colega de birou care a tinut acelasi regim si la al 7 lea fruct, a ajuns la urgenta. Iar dr si-a facut cruce, a zis ca nu a mai pomenit de mult asa nivel mare de aciditate. Si ca e o mare prostie ceea ce facem noi. Tind sa ii dau drepate..dar, deh, ce nu face baba pt frumusete...
Spor la slabit!
nelone77 spune:
Mersi ptr raspunsuri!
Cele care ati facut cura cu gref cred ca stiati ca reduce efectul anticonceptionalelor, nu?
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
silar spune:
E adevarat daca va stiti cu probleme la stomac e bine sa nu incercati cura cu grapefruit. Eu am mancat normal cand am tinut cura, iar din fructe am facut suc nu le-am mancat ca atare, iar de anticonceptionale nu stiam dar nici nu am luat in perioada respectiva si nici nu o sa mai iau vreodata.
Multa sanatate si
dulcetica spune:
Eu am in continuare 59.5.Grapefruit nu ma tenteaza ,pt ca eu am tinut cu lamii si nu a avut nici un efect.Ginditi-va lamii!
Am sa studiez care-i treaba cu scarsdale ca 4 kg in 5 zile e pe gustul meu.Le dai jos ,nu le pui,nu?
silar spune:
Dulcetica esti dulce, normal ca le dai jos, dar trebe sa ai ceva vointa, adica daca cel de langa tine papa shaworma tu trebe sa papi ce scrie in meniu din ziua respectiva. Cu lamai eu beau cei 2l apa/zi cand ma apuca, deci nu in fiecare zi.
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui silar
Da in 15 zile le-am dat jos. Si am mancat normal , la ore fixe, in general dimineata iaurt si cafea cu zaharina doar. M-ai mancam la amiaza si la ora 17,30 ultima data. Nu puteam sa tin si regim si dieta cu grapefruit, e prea mult. Cu scarsdale am slabit 4 kg in 5 zile, mai mult nu am rezistat cu regimul respectiv din cauza ca tineam si post.
Multa vointa si spor la slabit.
silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)
Multumesc mult pentru raspuns.
Am o nunta in 3 august si as fi vrut sa mai slabesc putin, am avut 56kg la 1,62 cm, iar acum am 58 si nu mai reusesc sa ma mobilizez sa mai dau jos
Si eu dimineata mananc un iaurt simplu mic 0%grasime cu cafea cu lapte 0% si zaharina, la pranz piept de pui la gratar cu multa salata, fructe multe si branza 0%, dar tin o zi, doua si iar cad intr-o ispita culinara si tot asa.
E o placere sa va citesc si sper sa ma mobilizez acum cand sunt atatea fructe si legume, mi-e asa ciuda ca am reusit sa slabesc iarna cand aveam ca si legume castraveti murati si la fructe mere, iar acum...
MsLara spune:
...nu prea imi merge treaba cu listutza...nici o floricica de dat...
Evident nici eu nu m-am mobilizat cum trebuie...ca si tine Danamiha, am slabit in ian/feb 4 kg si acum nu sunt in stare sa mai clintesc nici unul!
Silar o sa incerc pana la urma cu scarsdale dar as vrea sa inversez cina cu micul dejun...( mi se pare mai logic asa, dpv al cantitatii de mancare). Ma duc azi sa fac aprovizionarea pt o saptamana sa nu mai fiu tentata sa mananc ce am la indemana.
si
Emma lupta iar cu cancerul
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
silar spune:
Mult succes.
Parerea mea ca noi suntem singurele in masura sa ne alcatuim o dieta corespunzatoare organismului nostru.