Grup de suport pt.slabit 5 kg.sau mai mult
Raspunsuri - Pagina 15
carmen94 spune:
salutare la fetite!!!
MsLara.......nu-ti merge treaba cu listuta?!?!?! i-a baga la mine niste bile negre ,fierear ele sa fie de bile!!!
eu nu am intrat ca m-am cam demoralizat.dupa ce saptamana trecuta (luni) aveam 71.200 saptamana asta (tot luni) aveam 72.200 ,iar azi am 72.500.si sa-mi dau palme daca inteleg de ce.am mancat legume,fructe cate o bucata de carne de pui sau un cotlet dar numai la gratar,paine o felie 2 pe zi si alea dupa ce le-am bagat in toaster.ma gandesc ca poate din cauza ca trebuie sa-mi vina ,,bucuriile,, si stiu sigur ca inainte sa-mi vina ma simt mai umflata si din cate am observat cam pun pe mine in perioada asta,culmea ca nici nu-mi vine sa mananc cand sunt asa adica nu simt nevoia sa mananc.sau oi pati ca data trecuta?!??!?!?
m-am hotarat!! voi incercat vreo 2 zile de infometare si apoi o iau pe
,,Scardale,,.sa vedem atunci ce-o mai iesi!!!
as incerca si dieta cu grapefruit,dar am gasit numai grapefruit cat pepenele!!! pai nu pot fetili sa mananc atata.ce am fac cat oi ajunge la 8 pe zi?!?!?!
va pupic!!!
Mia. spune:
Ma simt si prost ca nu mai slabesc, asa ma enerveaza faza asta!Nu m-am indopat dar am mai ciupit ceva dulce din cind in cind. Poate pt ca sint inainte de menstruatie, ce credeti, are vreo legatura? Am febra musculara peste tot, ca mi-am luat si un scaun de fac abdomene zilnic si alte exercitii. La urma urmei sint doar 5 kg...
silar spune:
Carmen eu grefele le-am facut la storcatorul de fructe, nu le-am mancat ca atare, si asha am de gand sa fac din nou.
Mia - treaba cu menstruatia are legatura cu faptul ca tie ti se pare ca nu slabesti, eu zik sa nu disperi.Ai inceput sa faci exercitii si creste masa musculara, iti zik asta din experienta.Incearca sa nu te stresezi
MsLara spune:
Dulcetica felicitari, ai primit !
Azi am si eu 48 kg, si o .
Va mai astept cu vesti bune!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
dulcetica spune:
Fac exercitii de 5 zile.Am inceput cu 10 min si azi am ajuns la 15.Poate prelungesc,deoarece adunat pe saptamina rezulta abia o ora si un pic si banui ca nu e destul de eficent ,desi citisem pe undeva ca la 10 min de pilates efectele se vad in 2 saptamini.
eunice78 spune:
Eu regim nu am mai tinut nimic, mi-au venit si uratii, dar ieri m-a apucat harnicia si am facut 20 minute Pilates, 50 min tae bo cardio si 3 km bicicleta..Azi dimineata abia m-am dat jos din pat. Iar azi..evident mi-e lene sa mai fac ceva. Plus ca am si mancat un melc cu nuca de la Tip Top la serviciu...
Normal ca nu am mai slabit nimic...
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
carmen94 spune:
vin si eu cu raportul.azi dimineata aveam 70.900.
sper sa reusesc sa ma tin de regim.daca nu macar sa nu mai calc pe aratura.fac si cateva exercitii ptr.abdomen si coapse.am inceput cu 10 min.sper sa nu-mi vina lenea pe cap ca nu stiu ce ma fac.si plus plimbarea prin parc cu bebe.
va pupic
silar spune:
Felicitari fetele cu rezultate si la mai mare. Cu pilates e adevarat , se vad rezultatele repede. Pup si mult succes in continuare.
MsLara spune:
Carmen94 si floricica ta e la pagina 11!
toate faceti miscare...au trecut si pe la mine "uratii" asa ca de azi o sa sterg praful de pe aparatul de forta, fac putina incalzire si trec la treaba!
O zi frumoasa!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
carmen94 spune:
fetele,eu nu am noutati.ma mentin momentan la 70. dar parca deja imi dispare rabdarea si as vrea sa se topeasca nesimtitele astea de kg. dintr-o data.
MsLara...............merci ptr. floricica.
va pup!