Grup de suport pt.slabit 5 kg.sau mai mult
LISTUTZA CU NOI, AMBITZIOASELE
1.nora2005: 80 kg -> 70 kg
2.Alyna24:55 kg -> 49 kg
3.Luna75:62,5 kg -> 57 kg
4.saryta :61 kg -> 57 kg
5.acina: 60.5 kg -> 58 kg
6.eunice78 :62 kg -> 59 kg
8.chiara.2005: 83kg -> 60 kg
9.caminik: 85 kg -> 70 kg
10.gusta :76,5 kg -> 57 kg
11.Mslara: 53 -> 46 kg
12.olim:90 -> 80 kg ]
13.lavinia N:52,5 kg -> 47 kg
15.Milkbaby:65 kg -> 55 kg
16.nicoll_mada :79 kg -> 65 kg
17.carla2005:56 kg -> 51 kg
18.marami ]:87.5 kg -> 65 kg
19.silar:61,5 -> 57 kg
20.ioana_p7667 -> 60 kg
21.dulcetica:60 -> 48 kg
22. Sot ambitios :98 kg ->
Dietele testate de noi
1.Scardale
2.Dieta daneza
3.Dieta personalizata
4.Superdieta
5.www.supereva.ro/info.asp?id=879" target="_blank">Dieta cu boabe de orez
6.Dieta lui Catalin Crisan
7.Dieta cu grapefruit
CASTIGATOARELE ANULUI 2008
Ianuarie gusta
Februarie buSe_dulci
Martie Luna75
Aprilie olim
Toate fetele care si-au atins obiectivul vor primi
cu o mica paranteza - nu se accepta vampe care nu au pierdut cel putin 2 kg.dar nici vampe care desi au pierdut mai mult de 5 kg. tot grasute sunt (fara suparare) - vom analiza la momentul respectiv ce si cum
Fetele care au pierdut cel mai multe kg pe luna trecuta vor primi
Fiecare kg.pierdut va primi cate – nr.florilor din dreptul numelor indica nr.kg.pierdute
Orice kg in plus va fi sanctionat cu
Cea care se ingrasa peste nr.de kg.de unde a plecat initial(cea mentionata pe listuta va primi - rusine mare !
Mult succes pentru toate si fetele si nu uita : Daca vrei cu adevarat poti! Nimic nu e imposibil daca vrei si mai si faci pasi oricat de mici pentru a-ti realiza visul si nu in ultimul rand Cerul este limita
Raspunsuri
dulcetica spune:
Multe lucruri nu-s corecte in viata!Adica gemenele de ce sa manince si fecioarele cu ascendent in scorpion ,nu?
Pentru orice eventualitate eu am mincat zilele astea si efectul nu s-a lasat asteptat:am pus la loc 0,5kg,adica am in continuare 58kg si asta la numai 1,58 m.Daca nu pot sa scad in greutate oare n-as putea sa ma lungesc 10 cm?O sa deschid un subiect cu grup de suport pentru +10 cm.
silar spune:
Noi sa fim sanatoase, asta-i important. Eu daca ma ingras doar 1 kg vacanta asta, ma declar multumita. Ce-i peste 1 kg ma irita, dar nu are cum sa fie mai mult de 1.
Noroc de Scarsdale
nora2005 spune:
Hristos a Inviat!
Imi pare rau ca nu mai apuc sa scriu, am o perioada infernala. Nu mai povestesc, e greu de crezut ce se intimpla la jobul meu. Lucram toate zilele libere pe care le au toti romanii
Sper ca macar voi va distrati. Dar atentie la kg, revin repede. Eu bat acum pasul pe loc.
Nora
P.S. De oboseala nu vazusem subiectul nou, scrisesem tot la cel cu multe pagini. Asa ca am copiat mesajul meu aici. Am la treaba!
Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7
23.04: 70.0; 32.5; 51.1
TARGET ATINS !!!!!!!
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
MsLara spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Multe lucruri nu-s corecte in viata!Adica gemenele de ce sa manince si fecioarele cu ascendent in scorpion ,nu?
Pentru orice eventualitate eu am mincat zilele astea si efectul nu s-a lasat asteptat:am pus la loc 0,5kg,adica am in continuare 58kg si asta la numai 1,58 m.Daca nu pot sa scad in greutate oare n-as putea sa ma lungesc 10 cm?O sa deschid un subiect cu grup de suport pentru +10 cm.
dulcetica
Ma inscriu si eu in grupul tau ! La mine e si mai si: 1.52 cm ...si 49 kg de vreo 2 luni. Cred ca s-a dereglat ceva la mansarda ca nu mai reusesc sa ma tin de treaba cum trebuie...azi o prajitura, poimaine o pizza...macar intru sa vad ce fac fetele ambitioase!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
Luna75 spune:
inaltimea nu conteaza,nici kg.chef sa ai si voie buna caci restul se aranjeaza
dulcetica,simtul umorului prea dezvoltat la tine pentru combinatia astrologica - esti inteligenta...iar fecioara foarte sensibila si critica,scorpionul cu tente de razbunare de-i calca cineva pe coada ... nu as vrea sa vad cum glumesti cand te superi cu adevarat ... acid clorhidric sau sulfuric?
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by silar
Eu daca ma ingras doar 1 kg vacanta asta, ma declar multumita.
vezi ca la Viena inghetata e superbuna la fel si snitelele - nu le rata! - un kg.-doua se duc dar poate ca la Viena nu te mai duci
in ceea ce ma priveste mereu ma ingras in vacante si asta pentru ca mananc dimineata iar acasa n-o fac desi a manca dimineata e superrecomandat - insa cate case,atatea obiceiuri
MsLara spune:
Lunatu esti mare astrolog ! La mine ce zic astrele pt perioada asta ? Eu sunt leu cu ascendent in...leu! Poate stelele stau in calea visului meu de frumusetze!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
olim spune:
eu nu prea am cu ce ma lauda, am tot 82 de kg asta dupa toate sarbatorile si un sot acasa 4 zile.De fiecare data cand sta acasa eu ma ingras 2 kg si asta de la mancare si colaaaaaaaaaaaaaaaaa, am baut enorm d emult saptamana asta,a sa ca luna te rog un porcusor ca sa ma invat minte
abia astept sa ma duc spre sfarsitul lunii in romania, ca acolo intotdeauna slabesc foarte mult, iar acuma cum nu am nici masina si cu Alex dupa mine, sper sa dau jos in 6 saptamani macar 7-8 kile.Asa ca pana pe 30 ca e ziua sotului trebuie sa ajung la 75.
Oricum am dat jos 8 kile si stiu ca pot, dar trebuie mai mult efort.Stiti ce e interesant ca in volum am slabit chiar mult, insa kilele nu coboara asa cum ar trebui.
va pup pe toate si va doresc un wek excelent tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silar spune:
quote:
Originally posted by Luna75
vezi ca la Viena inghetata e superbuna la fel si snitelele - nu le rata! - un kg.-doua se duc dar poate ca la Viena nu te mai duci
Heeeei s-ar putea chiar sa ma mut acolo, taty al nostru lucreaza in Viena si am fost cu Mihaita in vacanta. In ce priveste snitelul ai mare dreptate, cu inghetata nu ma prea omor
Pup la fete
Va anunt luni cu cat m-am ingrasat